Canim yurt disindayim yilbasindan dolayi o kadar buyuk indirimler var ki dedim firsat bu firsat biseyler alayim ama ara renklere bakicam mecburNet bacak arası görene kadar bekle Can'ım. Belli olmaz . Benim kız bacağını 19. Haftada açtı boşluğu gördük öyle alışveriş yaptık
Kendi doktorum bisey demedi gecen hafta daha erken dedi, bu hafta baska bi doktora 2 duzey ultrasona gonderdi ordaki doktor tahmin yapti ama dedigim gibi tamamen vucut yapisina bakarak soyluyorum dedi hayirlisi artik.Merhaba..
Yanılma payı olarak bırakmış %10 biraz sabredin derim. benimkine 3,5 aylık iken % 80 erkek dedi 1 ay sonra muaynede size ne dedim bilmiyorum ama kıza benziyor 1 hafta sonra yine gelin dedi en son erkek de karar kıldı
Canim yurt disindayim yilbasindan dolayi o kadar buyuk indirimler var ki dedim firsat bu firsat biseyler alayim ama ara renklere bakicam mecbur
Kendi doktorum bisey demedi gecen hafta daha erken dedi, bu hafta baska bi doktora 2 duzey ultrasona gonderdi ordaki doktor tahmin yapti ama dedigim gibi tamamen vucut yapisina bakarak soyluyorum dedi hayirlisi artik.
Ahhh iste zaten o suphebence kız seninki ama ya erkek çıkarsa
Insallah canim allah seninkine de uzun omur versin insallah :)Aminnn inşallah benim de öyle dedi kemik yapısına göre dedi ama gitti geldi nasip inşallah sağlıkla alırsın kucağına.
Ne bilim canim ya %90 az bi olasilik degil okadar emin konustu kac defa ust uste kiz kiz dedi ama guvenemiyorum iste sonucta 12+4 daha ara renklerden yuruyecem mecbur napalim hayirlisi olsun insallah.Ben 14 haftalıkken kız demişti başka bir doktora gittim bugün büyük olasılıkla erkek dedi canım birşey alamıyorum hala bekle bence ya da ara renkler mecbur
Kız da pek yanılma payı olmuyor yapısından dolayı ama bir sonraki randevuna kadar bekle bence ozaman emin konuşur drKizlar 12+4 haftaligim bu gun 2 duzey ultrason incelememiz vardi ense kalinligi boyun kalinligi falan herseye bakildi sukur bi sknti yoktu her sey cok iyiydi hattao sirada doktora cinsiyeti belli mi diye sordum, cinsel organi gorunmuyo ama vucut yapisina bakiyorumda %90 kiz dedi e bende bizeyler almaya baslamak istiyorum bu tahmine guvenebilirmiyim sizce kizlar.
Babasi hazirladi bile kendini kizim geliyor diye diger sefer de erkek derlerse adamda devreler yanacak artikSenay smdilk beyaz sari falan al adklarini
Ne olur ne olmaz daha cok ufak annesi grmek icn
Bi sonraki randevu da 1 ay sonra gecmez simdi :)Kız da pek yanılma payı olmuyor yapısından dolayı ama bir sonraki randevuna kadar bekle bence ozaman emin konuşur dr
Bende de durum senin gibi, 12 .haftada erkek dedi, 16.ya girerken kıza benziyor ama 20.haftayı beklememiz lazım dedi, bende mecbur bekliyorumBen 14 haftalıkken kız demişti başka bir doktora gittim bugün büyük olasılıkla erkek dedi canım birşey alamıyorum hala bekle bence ya da ara renkler mecbur
Aynı benim gibisin bana dr 11 hafta kız dedi ama emin değilim dedi bir sonraki ay netleşir deyince bir bahane bulup ay ortasında bir daha gittim hala kız dedi öylede devam ediyorBi sonraki randevu da 1 ay sonra gecmez simdi :)
Senin bebise kavusmana az kalmis canim Allah saglikla bi avazda kucagina almayi nasib etsin insallah.Aynı benim gibisin bana dr 11 hafta kız dedi ama emin değilim dedi bir sonraki ay netleşir deyince bir bahane bulup ay ortasında bir daha gittim hala kız dedi öylede devam ediyor
Amin Can'ım hepimizi işallah :)Senin bebise kavusmana az kalmis canim Allah saglikla bi avazda kucagina almayi nasib etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?