Kizlar kafam cok karisti yardimm nolur...

Aynen bizde de tek maaş ve sıkıntıya gireceğimiz kesin. Kız kardeşimin erkek eşimin kız kardeşinin kızı var ilk bebeğim elbette özenirim ama israfa hep karşıyımdır onlardan alabileceğimi listeleyip eledikten sonra alışveriş listesi çıkartırım tabi önce sağlıklı olsun ve Belki bu hafta öğreniriz

Aynen bizde de tek maaş ve sıkıntıya gireceğimiz kesin. Kız kardeşimin erkek eşimin kız kardeşinin kızı var ilk bebeğim elbette özenirim ama israfa hep karşıyımdır onlardan alabileceğimi listeleyip eledikten sonra alışveriş listesi çıkartırım tabi önce sağlıklı olsun ve Belki bu hafta öğreniriz
Ne guzel senin gene alabilecegin birileri var benim burdaki arkadaslarim hep bekar esimin 3 abisi var 2 kiz 3 erkek yegeni var Turkiyedeler bende dedim soyleyelim kucukleri yollarlar diye ben calisiyorum cocuguma yeterim dedi lafini bile ettirtmedi Mimar adam cocuguna alamadi mi demezler mi yengelerim dedi gurur yapti galiba :) erkekler iste.

Turkuaz mavisi olarak geciyor burda, ama galiba mint yesili evet :) esimde o rengi begendi galiba onu alacam normalde 150 euro civari su an 85 e dusmus durumda fiyati bende kacirmak istemiyorum o yuzden bu acelem.
Fiyatı iyiymiş Allah içinize sindirsin hayırlı sağlıklı bir evlat olur insallah bebeisinle çokça gezersin bununla.bende erkenden almıştım.6.5 aylıkken ters döndü erken doğum olur korkusuyla yatağını falan önden önden almıştım. Hem ödenip çıkıyor aradan

Ne guzel senin gene alabilecegin birileri var benim burdaki arkadaslarim hep bekar esimin 3 abisi var 2 kiz 3 erkek yegeni var Turkiyedeler bende dedim soyleyelim kucukleri yollarlar diye ben calisiyorum cocuguma yeterim dedi lafini bile ettirtmedi Mimar adam cocuguna alamadi mi demezler mi yengelerim dedi gurur yapti galiba :) erkekler iste.
Bence kendiniz az yada çok alin. DAha sonra insanlar lüzumsuz bez parçalarını bile lafını ediyor. Şu an e. Bebekte indirim var. 3 tl ye öyle güzel şeyler aldım ki. 50 tl ye 11 parça ürün aldım hepsi de güzel çıktı.

Bence kendiniz az yada çok alin. DAha sonra insanlar lüzumsuz bez parçalarını bile lafını ediyor. Şu an e. Bebekte indirim var. 3 tl ye öyle güzel şeyler aldım ki. 50 tl ye 11 parça ürün aldım hepsi de güzel çıktı.
Aynen canim esimde o fikirde bende fazla ustelemedim ailesini benden iyi taniyordur dedim az az almaya calisiyorum bende ara renklerden e Bebege de bi bakicam olmadi kiz kardesim TR de ona siparis ettiririm rabbim hepimize saglikli Salih evlatlar nasib etsin insallah canim.

12+4 te detayli ultrasonda bakan doktor vucut yapisina gore %90 kiz dedi, bu gun 17+4 te kendi doktorumda randevum vardi kesin olarak ogrenirim umuduyla gittim Rabbime sukur herseyi iyi olculeri falan hic sknti yoktu cinsiyeti ne dedim gostermiyor dedi bayag ugrasti dedim meslektasiniz detaylida kiz dedi falan dedi yaniltici olabiliyor bacak arasi gormeden bisey soylemek istemiyorum falan dedi gene bayag ugrasti doner diye sonra sen erkek mi istiyorsun dedi tuhaf bi sesle dedim saglikli olsun fark etmez dedi o zaman biraz daha bekle onumuzdeki ay gosterir belki iyice kafam karisti deli oldum ciktim geldim eve. Ya hayir ne olursa olsun saglikli olsun ama biseyler almak istiyorum ilk hamileligim cok ozeniyorum bazi seyleri gorunce sonra diyorum cinsiyeti belli olsun oyle :KK43: yurt disinda kaliyorum su an bebek arabalari acaip indirimde kisin ne alan var ne kullanan var burda diye heralde ama heves ettigim hic biseyi alamiyorum akil verin ne yapayim ben kizlar?
Canım merak etmekte çok haklısın bayağı kafa karıştırmışlar ne desek boş. Fakat ben Bebek arabası konusundaki naçizane fikrimi paylaşmak istiyorum. Kaliteli bir ürün alındığı Zaman birkaç bebeği rahatlıkla büyütüyor. İlk bebeğin olduğunu söyledin eğer ikincide de kullanmayı düşünürsen unisex bir ürün Almanı tavsiye ederim. Kırmızı, gri yada tamamı siyah gibi

Canım merak etmekte çok haklısın bayağı kafa karıştırmışlar ne desek boş. Fakat ben Bebek arabası konusundaki naçizane fikrimi paylaşmak istiyorum. Kaliteli bir ürün alındığı Zaman birkaç bebeği rahatlıkla büyütüyor. İlk bebeğin olduğunu söyledin eğer ikincide de kullanmayı düşünürsen unisex bir ürün Almanı tavsiye ederim. Kırmızı, gri yada tamamı siyah gibi
Aynen bende oyle yapicam canim ama tek renk bisey bulmak cok zor burda o yuzden bu renklerden birini alicam artik mint yesilini cok begeniyorum ama diger ikiside guzel renk olarak bi karar verebilsem bunlardan birini alicam ins. Lorelli marka kullanan varsa fikirlere de acigim benim bildigim dayanikliydilar.

Eklentiler

• 10020841614-1.webp
    10020841614-1.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 41
  • 62279-2.webp
    62279-2.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 56
  • 074508-1200x1000.webp
    074508-1200x1000.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 39
12+4 te detayli ultrasonda bakan doktor vucut yapisina gore %90 kiz dedi, bu gun 17+4 te kendi doktorumda randevum vardi kesin olarak ogrenirim umuduyla gittim Rabbime sukur herseyi iyi olculeri falan hic sknti yoktu cinsiyeti ne dedim gostermiyor dedi bayag ugrasti dedim meslektasiniz detaylida kiz dedi falan dedi yaniltici olabiliyor bacak arasi gormeden bisey soylemek istemiyorum falan dedi gene bayag ugrasti doner diye sonra sen erkek mi istiyorsun dedi tuhaf bi sesle dedim saglikli olsun fark etmez dedi o zaman biraz daha bekle onumuzdeki ay gosterir belki iyice kafam karisti deli oldum ciktim geldim eve. Ya hayir ne olursa olsun saglikli olsun ama biseyler almak istiyorum ilk hamileligim cok ozeniyorum bazi seyleri gorunce sonra diyorum cinsiyeti belli olsun oyle :KK43: yurt disinda kaliyorum su an bebek arabalari acaip indirimde kisin ne alan var ne kullanan var burda diye heralde ama heves ettigim hic biseyi alamiyorum akil verin ne yapayim ben kizlar?
Canim araba falan eger dusunuyosan ikinci cocukta da kullanirsn. O yuzden unisex alablrsin. Ben kendim ogrenmicem zaten cinsiyetini ama alacagm seyleri ikinci cocuguda hemen dusundgmden onun da kullanabilecgi seyler almayi tercih ediyorum. Yani sende bebek arabasini istersen oyle yapablrsn.

Canim bende isvicredeyim. 21. Haftada ögrendik prensesimizi. Yatak odasini bu hafta siparis ettik. Beyaz. Istedigim sekilde dekor edebilirim. Bebek arabasi da zaten cinsiyetle cok alakasi yok pembe almassin diye düsününorum kiz olirsa :D siyah kahve kot koyu yesil bunlar iki cinsiyete de kullanilabilir. Hosuna giden kullanisli bulursan kacirma derim. Bende araba arayisindayim bulunca kacirmicam insallah. Ben kot veya koyu griden yanayim. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasib etsin i saAllah

Canim araba falan eger dusunuyosan ikinci cocukta da kullanirsn. O yuzden unisex alablrsin. Ben kendim ogrenmicem zaten cinsiyetini ama alacagm seyleri ikinci cocuguda hemen dusundgmden onun da kullanabilecgi seyler almayi tercih ediyorum. Yani sende bebek arabasini istersen oyle yapablrsn.
Bende hemen ikiyi dusunuyorum canim Allah nasib ederse yas 27 cunki en fazla bi bicuk yas aralik dusunuyorum o yuzden bende oyle yapicam galiba canim.

Bende hemen ikiyi dusunuyorum canim Allah nasib ederse yas 27 cunki en fazla bi bicuk yas aralik dusunuyorum o yuzden bende oyle yapicam galiba canim.
Gosterir benmde 22. Haftada randevum. En son 13.haftada gitmistm zaten. Iste 22.haftada soyleyeckti ama ben soylemeyn dedim zaten:anneadayı: hayrlisiyla alalim ins kucagimiza

Canim bende isvicredeyim. 21. Haftada ögrendik prensesimizi. Yatak odasini bu hafta siparis ettik. Beyaz. Istedigim sekilde dekor edebilirim. Bebek arabasi da zaten cinsiyetle cok alakasi yok pembe almassin diye düsününorum kiz olirsa :KK70: siyah kahve kot koyu yesil bunlar iki cinsiyete de kullanilabilir. Hosuna giden kullanisli bulursan kacirma derim. Bende araba arayisindayim bulunca kacirmicam insallah. Ben kot veya koyu griden yanayim. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasib etsin i saAllah
Ben bu modeli begendim canim daha once bebek essalari satan bi dukkanda calisiyordum lorelli tercih ediliyordu genel olarak hem bucceye uygunlar hem dayanikli diyordu alan anneler renk olarak ta begendim bunu kiza da gider erkege de heralde bunu alicam gittigimde baska bisey daha cazip gelmezse :) Benimde bir sonraki kontrolum 1 ay sonra 21 haftada falan olcam ins ogreniriz artik kendini gosterirse ufaklik :)

Eklentiler

• 62279-2.webp
    62279-2.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 39
Back
X