• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanıma gel dedi, olmaz deyince bozuldu! Kim haklı?

randomlife

bu sefer olacak!! hedef55
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
3.630
8
358
Ankara
canım çok sıkkın ya, içimi buraya dökmekten başka çare bulamadım.

benim bi erkek arkadaşım var, uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. baya baya uzağız yani. o hatayda okuyo şu an.
nisan ayında görüşmeyi planlıyoduk. o kendince bi plan yapmış.
annenlere istanbula gidiyorum deyip evden çıkarsın, ordan da uçağa binip buraya gelirsin dedi bana.
kız arkadaşlarının evini ayarlamış. onlarda kalcaksın falan dedi.
ben de istemedim.
annemlerin beni istanbulda bilip orda olmak beni çok rahatsız eder dedim.
bu kadar çok yalanla iş yapamam ben dedim.
daha önce de yalan söyledik ailemize dedi.
evet söyledik ama en azından bu şekilde olmadı dedim.
bozuldu çok. ben bi sürü plan yapmıştım dedi.
beni anlamaya çalış yani orda oldugum anlaşılırsa neler yaşarım ben hiç düşündün mü dedim.
hep kötüyü düşünüyosun nolcak ki diyo bana.

sonra işte sen bana kızdın dedim. yok kızmadım tamam dedi.
konuşmalarından belli, canım bile demiyosun dedim. bozuldun sen kızmasan da dedim.
evet bozuldum dedi.

sonra biraz msjlaştık.
soğuk davrandı bana.
böyle davranmana dayanamam dedim.
isteyerek yapmıyorum, ben en iyisi yatayım tadın kaçmasın senin de dedi.
benm seninle konuşurken tadım kaçmaz ama senin içinden konuşmak gelmiyosa bi şey diyemem, iyi geceler canım dedim.
iyi geceler canım yazmış bana.
hiç öyle neden içimden gelmesin bilmem ne bile demedi.
çok üzüldüm.

haksız mıyım ben şimdi? nasıl kalkıp gidiyim oralara? böyle bi riski alamam...

annenlere istanbula gidiyorum deyip evden çıkarsın, ordan da uçağa binip buraya gelirsin dedi bana. ....bu kadar çok yalanla iş yapamam ben dedim.....

daha önce de yalan söyledik ailemize dedi.
hep kötüyü düşünüyosun nolcak ki diyo bana.....

sonra işte sen bana kızdın dedim. yok kızmadım tamam dedi.
konuşmalarından belli, canım bile demiyosun dedim. bozuldun sen kızmasan da dedim.
evet bozuldum dedi.

Başkasına üstelik kendi ailenize yalan söylemenizi bu kadar ısrarla isteyen, söylenmediğinde "bozulan" biri ileride size de yalan söyleyebilir.

Bu sizin prensibinizse, yalan söylemek istemiyorsanız kararlı durun, hem itiraz edip hem de "Kızdın mı, bozuldun mu?" diye üzerine gitmeyin, ailenize yalan söyleyip gitmemek sizin, kızmak da onun tercihi... Konuşmak istemiyorsa siz de ısrar etmeyin. Bunun sizin kararınız olduğunu, doğru olduğuna inandığınız şeye bağlı kalacağınızı görsün. Görsün ki sizden taviz beklemesin. Eğer tavrına tepkisiz kalırsanız bir müddet sonra kararınıza saygı duyacak, üstüne giderseniz soğuk davranarak sizi kabul etmek zorunda bırakacaktır.

Başkasına üstelik kendi ailenize yalan söylemenizi bu kadar ısrarla isteyen, söylenmediğinde "bozulan" biri ileride size de yalan söyleyebilir.

Bu sizin prensibinizse, yalan söylemek istemiyorsanız kararlı durun, hem itiraz edip hem de "Kızdın mı, bozuldun mu?" diye üzerine gitmeyin, ailenize yalan söyleyip gitmemek sizin, kızmak da onun tercihi... Konuşmak istemiyorsa siz de ısrar etmeyin. Bunun sizin kararınız olduğunu, doğru olduğuna inandığınız şeye bağlı kalacağınızı görsün. Görsün ki sizden taviz beklemesin. Eğer tavrına tepkisiz kalırsanız bir müddet sonra kararınıza saygı duyacak, üstüne giderseniz soğuk davranarak sizi kabul etmek zorunda bırakacaktır.

hiç üstüne gitmedim zaten.
ben normal her zamanki gibi msj attım ona.
ama ondan soğuk cvplar alınca anladım konuşmak istemediğini ve uzatmadım.

kabul ettirme gibi bi durumu yok.
olmaz dedim bi kere. daha da üstüme gelemez.
ailesine yalan söyleyen bi tek ben değilim, o da söylüyo görüşebilmemiz için. bu konuda hakkını yemem.

ama neden bu kadar bozuldu anlamış değilim.

sen dogru olani yapmissin canim,
basina bir is gelse hesabini kim verecek,
bu devirde kimseye guven olmaz...:34:

ya bi de uçakla gelirsin falan diyo bana
allah korusun ya
dünyanın binbir türlü hali var
gitsem bile içim içimi yer

yani,sen cok akilli bir kizsin bence,
baskalari gibi aklin bir karis havada laylaylom degilsin tebrik ederim,
ailen seni cok guzel yetistirmis ALLAH RAZI OLSUN...
kararindan vazgecme cok istiyorsa o gelsin canim,
ufak tefek yalanlari bizde soyledik ailelerimize ama bu yalan boyunu asiyor yani:34:

Gitsenizde huzursuz olacaksınız zaten.
Ee birde aileniz söylediğiniz yerde olmadığınızı anlarsa daha büyük sorun.
Böyle büyük bir yalana başvurmaktansa başka bir çözüm yolu bulun.

yani,sen cok akilli bir kizsin bence,
baskalari gibi aklin bir karis havada laylaylom degilsin tebrik ederim,
ailen seni cok guzel yetistirmis ALLAH RAZI OLSUN...
kararindan vazgecme cok istiyorsa o gelsin canim,
ufak tefek yalanlari bizde soyledik ailelerimize ama bu yalan boyunu asiyor yani:34:

teşekkür ederim güzel sözlerin için :)

ya ben alışık değilim böyle seri yalan söylemeye. içim rahat etmiyo.
daha önce söylemedim mi, evet söyledim ama bu kadarına içim elvermez.

teşekkür ederim güzel sözlerin için :)

ya ben alışık değilim böyle seri yalan söylemeye. içim rahat etmiyo.
daha önce söylemedim mi, evet söyledim ama bu kadarına içim elvermez.

rica ederim,dedigim gibi ufak tefek yalanlari herkes soylemistir,
sen kararindan vazgecme isterse o gelsin gelmesse kendisi bilir:34:

Bencede kararından vazgeçme canım, çok istiyorsa kalksın gelsin..
Dünyanın bin bir türlü hali var,, ya o uçak düşerse ALLAHım korusun. Ya yollarda düştün kaldın kim hesabını verecek.. Aman bulaşmayın böyle işlere..
Korkarım benn :18:

Son düzenleme:
Zaten oda senin onu sevdiğin kadar seviyorsa, yarın sana soğuk davranmayacaktır.
Birini çok sevmek demek her istediğini yapmak demek değil ki :)
Şimdi yalanla dolanla yaşayacağınız 2 3 gün için belki geleceğinizden çalacaksınız.
Bende senin davrandığın gibi davranırdım, bu kadar büyük bir risk alınmaz.
Doğru olanı yapmışsın bence de:3:

Canım bencede doğru olanı yapmışsın:34:
Tamam bizde ufak tefek yalan söylemişizdir ama bu kadarı çok fazla ve çok büyük bi risk
Valla aileden gizli bi iş yapınca gerçekten çok korkuyorum. Yakalanırsam yada başka bşy olur diye.
Amman siz risk almayın canım
Herşey olabilir Alah korusun başına bi iş gelebilir.
Dünyanın binbir türlü hali var canım.
Seviyosa o gelsin senin yaşadığın şehre. Hem erkek yani o :ssz:

kesinlikle dogru olanı yapmışssın canım, her istediği yalan la dolanla olmaz oyle, ailenden gizli bişi yapsan elbet ortaya çıkıyo, dogru yoldan şaşama sen :)neden o gelmiyo peki ?

Yalan söyleyip buralara ( hataylıyım bu arada ) gelseniz huzursuzluktan hiç bir şeyin tadını da çıkaramazsınız o yüzden bence de en doğru kararı vermişsiniz. Şeytan aksiliği sever derler ya çok doğru nolucağı hiç belli olmuyo. Bi de bilginiz olsun hatay havaalanı dengesiz bi havaalanı aşırı yağışlardan sonra uzun süre kullanılamadı şuan tekrar faaliyette ama bataklık hala yani ne olacağı meçhul :)

doğru olanı yapmışsın..

anne babaya yalan söylenir arada evet hani sevgilimizi söyleyemediğimiz için ufak yalanlar söyleriz ama onlar seni istanbulda sanırken sen hataya gitsen ne sen rahat olabilirsin ne de onu mutlu edebilirsin

daha yakın bir yerde buluşun bari günübirlik...otobüsle 2 saatte gidebilceğin bir yer olsa hadi gene neyse ama uçakla gidip gelmek riskli ya arıza yapsa birşey olsa orda kalman gerekse ?

o kadar bozuluyosa kendisi gelmeye çalışsın boşver..

bence sen haksız değilsin kesinlikle .
erkek arkadaşın belli ki bir sürü hayal kurmuş gerçekleşmeyince de biraz morali bozulmuş, hevesi kaçmış.
ama burda kendini değil seni düşünmesi lazımdı..
sen bir kızsın sonuçta hatay da çok uzakta diyosun, allah korusun yollarda ya da orda falan başına bişey gelse düşeceğin durumu düşünsene.
ailenin de ondan sonra sana zerre güveni kalmaz..
erkek arkadaşının seni bu derece yalan söylemeye teşvik etmesi kabul etmeyince de bozulması çok güzel bir davranış değil.
daha doğrusu adam gibi bir adama yakışan davranış değil..
sen gitmek istesen bile onun sana demesi lazımdı yok olmaz diye.
çok istiyorsa çok özlüyorsa o gelsin senin yanına

Son düzenleme:
gitme sakın,en doğru olanı yapmışsın ve bu konu yüzünden sana tavır alıp küsecekse bırak küssün.hiç canını sıkma sen.dünyanın bin türlü hali var orada başına bir şey gelse nasıl bakacaksın sonra ailenin yüzüne? ailenin güvenini kaybetmek mi daha büyük sorun yoksa sevgilinin sana surat asması mı? sen bunu bir düşün.

hiç alttan alma taviz verme
sen doğrusnu ypıyorsun
böyle davranmaya devam ederse kendisi bilir.

Back
X