• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanıma gel dedi, olmaz deyince bozuldu! Kim haklı?

sanırım aranızdaki konu kapanmış ama ben başka birşey söylemek istiyorum.erkeklere bu kadar yüz vermeyin yaa.
bir şey söylediğinizde arkasında durun.
bunu şu yüzden söylüyorum;yazmışsın ya olmaz dedim bozuldu ,sonra böyle yapmana dayanamam faln gibi şeyler söylemişsin.

erkeklere bişey söylediğinde kesip atacaksın yoksa kendilerini değere bindiriyolar.olmazmı dedin olay bitmiştir.cvp vermiyomu canım demiyomu kapat telefonunu yat kafanı dinle yaaa...en sinir olduğum şeydir.peşinden gitmeyin şunların...ayrıca sevgilin hiç güvenilir biri değilmiş...

Erkek arkadaşının düşüncesi saçma gelmedi bana..yanına gidebilirdin..ama ailene yalan söyleyemeyerek değil tabi..benim sınıf arkadaşımın kız arkadaşı var,onlarda ilişkinin başından beri uzaktalar..ama kız arkadaşı onu görmeye geliyor,arkadaşlarında kalıyor,görüşüyorlar,annesinin bundan haberi var,sen de öyle bir şey yapabilirsin tabi anlayışlı bir ailen varsa..:10::10:

seni çok seven bi erkek neden senin ailene yalan söylemeni istesin? ya öğrense ailen yalan söylediğini, ne duruma düşersin? elele gezip hasret gidericeksiniz diye böyle bi riski almaya değer mi sizce..? yakın olsa tmm git ama saçmalık. hiç mi düşünmyo ailene karşı ne duruma düşüceğini.. ne erkekler var ya..

yapılan yorumları okuma fırsatım olmadı ama siz en iyisini yapmışsınız bence.
Ailenize yalan söyleyerek istanbuldan 1000küsür km uzaklıktaki yerde olacaksınız, gitseniz bile ne kadar rahat edersiniz ki orada?
Ayrıca sevgilinizin sizden habersiz plan yapması ve siz bu plana uymayınca tavır yapması da çok yanlış bence...

Seni ayagina cagiran birinden bi medet umma, beklemede...
erkek dedign seviyorsa eger yemez icmez yanina gelmeye calisr kendi capinda planlarda yapmazkii nerden biliosun yalan söylemedigini..
Benimde basima geldi bnde yasadim, ben o insandan uzaklas derim egerki hic görüsmediyseniz sadece uzak mesafeli konusmali(face,chat vss..) bi iliskiniz varsa ..
:19:

Madem öyle kolay o gelsin senin yanına, kız başına tek başına senin oraya gitmeni istemesi bile hata :ssz:
Bence sen oldukçca doğru bir karar vermişsin canım

Son düzenleme:
Back
X