yanına yakışma diye bişey var

Var böyle dengesiz insanlar. O kadar çoklar ki. Başkalarının mutluluğundan rahatsız olup, ne yazık ki, iğrenç bi şekilde, fiziksel özelliklerinden, dış görünüşünden vurmaya çalışırlar. Uzak durmalı.. Hayatının her döneminde, hayır değil zarar gelir bu insanlardan. Umursamam bile...

Sen onu bir de benim gozumle gor de ya da gonul kimi severse odur dunya guzeli de ya da sanane ulennn de.
Sende cok begenmiyor olabilir misin?

Eskiden eşimi bana yakıştırmıyorlardı, şimdi beni eşime yakıştırmıyorlar =)))
Çok da tın tın =)))
Düşünmem bile böyle şeyleri

Ben kadın dediğin daha güzel olacak, adam ağzımın için bakıyor derdim.Dwmişliğim de var. Bide öğrendiğim bişey varsa şudur ki, kimse yakınının yanına 'kimseyi' yakıştıramıyor. Kıvanç tatlıtuğ getirsen fazla sarı diyecek insanlar gördüm.. Ayrıca mutluluğun yakışıklılıkla olmadığını da çok net gördüm.. sallamayın. Ben çok mutluyum diyin susarlar...

Yakınlarda bir komşu senin kocan ne kadar kilolu (120) yanında çok yaşlı(30) duruyor dedi. Hadi ya hiç bana öyle gelmiyor dedim hiçte kafama takmadım öyle konu kapandı. Kocama söyledim o bile takmadı. :)

Zaten kul değil yaradan yakistirsin. O yakistirdiktan sonra kimseyi ilgilendirmez derim ki görümcem bir gün yengem için öyle söyledi. Abine yakışmıyor abilerin daha güzel diye. Ben de yaradan herkesi yakistirdiyla uygun kılmış ki evlenmişler onun kocasıda çirkin diye beğenmedigi için o yönden de kapak oldu. Bu arada görümcem Yengem den güzel ama yengemin de edebi gönlü güzel ayrıca 40 yaşında ama hala bekar sanıyorlar

elalem herşeyi der banada sen eşinden daha güzelsin bilmem ne diyenler oldu ki tırnağını kimselere değişmem belki ben çirkin seviyorumki çirkin değil.bana bu şekilde yorumlara ben evlendim diyorum siz değil bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…