- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
Göreve başladım 7.5 ay oldu . Odada üç kişi çalışıyoruz biri getir götür işlerini yaptığı için pek odada durmuyor . Ben ve yanımda ki A. Hanım sürekli aynı odadayız. Kaç aydır bana çok zor bir şeyler gösterdi. Kendisi çok sinirli birisi ve lafını hiç esirgemez. Örneğin bir şeyi bana gösterirken ekranda görmediğim zaman bunu nasıl görmüyorsunuz diyor bana sinirli bir tavırla bazen gülerek ... sürekli tamam A.Hanım diyorum. Tam çıkacağımız zaman camınızı kapattınız mı siz iyi kapatmıyorsunuz. Eğer yapamıyorsanız yardım alın rüzgarda açılır veya prizden çektiniz mi fişi gibi ya da tam hazırlanırken çıkışta siz çıkın beni beklemeyin deyip duruyor oysaki ben onu beklemiyorum bile. Ben ise şimdiye kadar hiç sesimi çıkarmadım. Beni aradı ve bana bir güzel kızdı az önce. Ben bana söylenen bir işi unuttum ve bunu bir üstümüzede söylemedim Onu da unuttum. Sonra beni arayıp daha dikkatli olun neden bana iletmediniz gibi tersledi beni bende unuttum dedim ama sizin yüzünüzden ben hala çalışıyorum dedi . Şimdi gerçekten samimi bir şekilde yazıyorum ne yapacağımı nasıl bu baskıdan kurtulacağımı bilmiyorum yeni olduğum için hiyerarşide fazla olduğu için herkes bana kızıyor. Ben nasıl davranmalıyım aynı odada çalıştığım kişiye . Kesin bu sorun olacak benim başım yanmaz dimi . O kadar canım sıkıldı ki bu duruma