10 küsür yıllık arkadaşım öyle gönderemiyorum yeri bende çok başka ama kendimi kötü hissediyorum böyle de. Çok arada kaldimBencil bir insanmış demek ki. Görmüş oldunuz işte asıl yüzünü. Gönderin gitsin hayatınızdan.
Zor atanan bölümlerdekilerin ne sıkıntılar çektiğini iyi bilirim. Ki benim bölümüm çok kolay atanan bir bölüm olmasına rağmen. En yakın arkadaşlarımdan biri yıllarca uğraştı daha yeni ek atamayla atanacak inşaallah. Bölümü az alım yapılan bölümlerden. Şu an o atanacak ya kendim atanacakmış gibi mutluyum ben de. Çünkü nasıl uğraştığını bilirim, çok iyi anlıyorum onu. Eşimin bir arkadaşı yine zor atanan bölümlerden birindeymiş 40 yaşına yakın daha 1-2 sene önce atanmış. Kolay değil bu süreç hiç kolay değil. O yüzden aslında arkadaşınızın sizin yanınızda olması, size destek olması, umut vermesi gerekirken sizi gereksiz yere üzüyor. Bilemedim silip atmak da kolay değil haklısınız. Ama niye tek taraflı bir destek bekliyor kendisi?10 küsür yıllık arkadaşım öyle gönderemiyorum yeri bende çok başka ama kendimi kötü hissediyorum böyle de. Çok arada kaldim
Hiç arada kalma senin için ne kadar kritik bir sınav olduğunu bilip böyle yapıyorsa kendi kaybeder zaten evlenince hiç aramayacak10 küsür yıllık arkadaşım öyle gönderemiyorum yeri bende çok başka ama kendimi kötü hissediyorum böyle de. Çok arada kaldim
Evde problemlerim var kendisi de biliyor. Bakmam gereken bir insan ve yardım etmem gereken annem var. Bunu ona açıklamama gerek yok diye düşünmüştüm zaten biliyor diye.Haftada 2 saat ayıramaz mıydın? Bence başka bir şey var. Yanında olmak istememişsin gibi duruyor. Olabilir insan fıtratı. Belki evlilik planı yaptığın erkek arkadaşından ayrıldın bu işlerin içine girmek istemiyorsun. Konuş ama ders bahanesi çok yüzeysel kalmış
Merhaba herkese
Yakın bir arkadaşım evleniyor ve bu süreçte sürekli yanında olmamı istiyor. Olurum tâbi ki ama sorun şu ki ben 3,5 ay sonraki sınava hazırlanıyorum ve bu benim son şansım. Her sene kursa gidip her sene bu şekilde çalışmam mümkün değil. Bu süreçte arkadaşım bana tavırlı, benimle konuşmuyor ama halbuki bu sınava o da girecek ama çok umursamıyor. Birlikte alışverişlere çıkalım istiyor, ben kendime bile alışveriş yapamıyorum. Evet kendimi bir sınava adamak doğru değil ama 3 ay kaldı ve dünya kadar çalışmam gereken konu var 3 oturum sınava gireceğim bir de düşünün. Geleceğimi kazanmak zorundayım. Ben ne yapmalıyım arkadaşlar, zamanı nasıl planlamalıyım nasıl gün ayarlayıp arkadaşımın yanında olayım fikir verir misiniz? Not: Düğüne vs gideceğim tabiki. o elbise, konsept alışverişi vs yapalım kuaförlere gidelim istiyor.
Bu sene kıl payı kaçırdım ben atamayı. Psikolojim bozuluyor ezberlediklerimi öğrendiklerimi unutuyorum unuttukça üzülüyorumZor atanan bölümlerdekilerin ne sıkıntılar çektiğini iyi bilirim. Ki benim bölümüm çok kolay atanan bir bölüm olmasına rağmen. En yakın arkadaşlarımdan biri yıllarca uğraştı daha yeni ek atamayla atanacak inşaallah. Bölümü az alım yapılan bölümlerden. Şu an o atanacak ya kendim atanacakmış gibi mutluyum ben de. Çünkü nasıl uğraştığını bilirim, çok iyi anlıyorum onu. Eşimin bir arkadaşı yine zor atanan bölümlerden birindeymiş 40 yaşına yakın daha 1-2 sene önce atanmış. Kolay değil bu süreç hiç kolay değil. O yüzden aslında arkadaşınızın sizin yanınızda olması, size destek olması, umut vermesi gerekirken sizi gereksiz yere üzüyor. Bilemedim silip atmak da kolay değil haklısınız. Ama niye tek taraflı bir destek bekliyor kendisi?
Ayni konuyu güncelleyebilirdim bir an aklıma gelmedi haklısınız. Yani marttan beri yani problem devam ediyor. Buraya da müsait oldukça gireceğim insanlara cevap yazıp gideceğimBu konuyu çok iyi hatırlıyorum, Mart ayında da aynısını açtınız. Madem önemli sınavınız var ısıtıp ısıtıp aynı konuları açmayın, vaktinizi ders çalışmaya harcayın. Açtığınız önceki konuda herkes size sınavına odaklan, takma demişti zaten. Bugün de bir şey değişmeyecek. Ne diyebiliriz ki?
10 küsür yıllık arkadaşım öyle gönderemiyorum yeri bende çok başka ama kendimi kötü hissediyorum böyle de. Çok arada kaldim
Bu kız o zaman da küsmüştü size, çıkarın hayatınızdan prenses sendromuna giren şımarık arkadaşınızı. Çok da gerekli biri gibi durmuyor, konuyu okuyunca.Ayni konuyu güncelleyebilirdim bir an aklıma gelmedi haklısınız. Yani marttan beri yani problem devam ediyor. Buraya da müsait oldukça gireceğim insanlara cevap yazıp gideceğim
Haftada 2 saat ayıramaz mıydın? Bence başka bir şey var. Yanında olmak istememişsin gibi duruyor. Olabilir insan fıtratı. Belki evlilik planı yaptığın erkek arkadaşından ayrıldın bu işlerin içine girmek istemiyorsun. Konuş ama ders bahanesi çok yüzeysel kalmış
Gerçek dostlar çok zor bulunuyor. Zaman geçince anlayacaksın. Durumunu anlat. Senin anlayacağını ummuştum beni falan ekleEvde problemlerim var kendisi de biliyor. Bakmam gereken bir insan ve yardım etmem gereken annem var. Bunu ona açıklamama gerek yok diye düşünmüştüm zaten biliyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?