Merhaba hanımlar
Kısaca ben kpssye hazırlanıyorum 1,5 ay gibi kısa bir zaman kaldı ayrıca öabt'den hazırlanıyorum. Bölümümün alımı çok çok az. Çok emek verdim, dershaneye gittim bir dünya dersim var 30 civarı. Rakiplerim gece gündüz çalışıyor, insanların işe ihtiyacı var çünkü.
Bu sırada en yakın arkadaşım evleniyor ve bana küs. Onun yanında olmamışım. Onunla alışverişe çıkmamışım. E bir daha zor görüşmeyecekmişiz(başka şehirde yaşayacak) buluşmuyormuşuz. Benim için çok kritik bir sınav. Düğün tarihi seçiminiz bana ters düşüyor ekim gibi olsa dedim. Ekim de nişanlisina ters düşüyormuş. Bana göre tarih alamazlar tabii ama benim de elimden bir şey gelmiyor. Yanında olmak isterim ama olamıyorum dedim. Neye ihtiyacın varsa sen bana söyle ya da çağır dedim. Ben bu işlerden anlamıyorum hiç evlenmedim düşünemiyorum sen bana söyle ne gerekiyorsa dedim yok onu da söylemiyor.
Ben zaten bir dünya problemle uğraşıyorum evin problemleri, sınav yüzünden bozulan psikolojim. O da benle konuşmuyor şimdi. Ne yapayım siz söyleyin