• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanınızdaki fesat insanlar?

Canım ya yoksa sen evle ilgili sürekli hesaplar yaparken aklında hep bu sorular mi vardı
Ablanla ilgili sorunlarını diğer konulara yazdıklarından hatırlıyorum.
Bana kalırsa eger mesafe koymak istiyorsan önce ise onlarla gidip gelmeyi bırakmalısın, bir şekilde alternatif bir ulaşım yolu bul kendine.
Evi yakın alma konusunda ben eger evi çok beğendiysem alırdım, herkesin kapii ayrı.
Görüşmek istemediğinde gitmezsin cagirmazsin.
Ama şimdi çocuk da olunca sen sürekli gitmek isteyebilirsin burası biraz karışık olabilir.
Bu hayatta en önemli şey aile birinize birşey olsa ilk koşacaktır yine sizsiniz ama dünyaya da bir kere geliyoruz bize hayatı zorlaştıran insanlara nereye kadar katlanmak doğru iyi düşünmek gerek.

Bir arkadaşım ablasından aynen sizin gibi rahatsız. Ev aldı. Gitti ablası da aynı apartmandan aldı. Arkadaşım delirecek gibi. Huzuru kalmadı.

ben çok damara bağlıyorum galiba
abla sonuçta diyorum
bizim kötülüğümüzü istemez
bize kötü davranmaz falan
ama her davranışı itiyo beni ondan
farkında değil
bide her tribinde gönül alan benim tabiki
hamile diye sesimi çıkarmıyorum şimdi
ama sabrım zorlanıyo
Bu kadar haklıyken kendinizi bu kadar indirmeye gerek yok bnce aile ferdi de olsa huzur bozmayacak acık acık konuşun bu hareketlrne davranışlarına devam ederse onunla mecburi olarak aranıza mesafe koymak zorunda kalcagınızı söyleyin. Huysuzluguna katlanmak zorunda değilsiniz bu kendinize hakarettir. Zaten size deger verse sizi düşünse hatasını farkedip devam etmeyecktir.

evden vazgeçemiyorum kızlar
çünkü biz peşinatı vermiştik
eşimde vazgeçmek istemiyor
bu olanaklardaki bi evi normalde satın alamazdık
vazgeçersek herşey dahada zor olacak

Çek kenara konuş açık açık farkındalığı yoktur belki kendi durumuyla ilgili. Benim annem de maalesef çok pimpirikli negatif bir insan kafaya takmamayı ve kabullenmeyi öğrendim çünkü yaşlı. Ama söz konusu kardeşim veya ablamsa bir iki konuşur baktım olmuyor mesafeyi koyardım. Ev yakınlığı dert değil gibi.

Çek kenara konuş açık açık farkındalığı yoktur belki kendi durumuyla ilgili. Benim annem de maalesef çok pimpirikli negatif bir insan kafaya takmamayı ve kabullenmeyi öğrendim çünkü yaşlı. Ama söz konusu kardeşim veya ablamsa bir iki konuşur baktım olmuyor mesafeyi koyardım.
farkında aslında sinirli ve asabi bi insan olduğunun kabul ediyo bazen
bazende etmiyor keyfine göre
ama doğumdan sonrada aynı şeye devam ederse ciddi ciddi konusucam
yağ gibi üste çıkmayı başarıyo ama

farkında aslında sinirli ve asabi bi insan olduğunun kabul ediyo bazen
bazende etmiyor keyfine göre
ama doğumdan sonrada aynı şeye devam ederse ciddi ciddi konusucam
yağ gibi üste çıkmayı başarıyo ama
Bakış açısı senin elinde o halde. Sana somut bir zararı var mı? Sanırım hayır. İnsan bazen takıntı haline getirince daha çok gözüne batıyor. Doğuştan böyle değilse depresyonda falan olabilir, insan depresifken tahammülü azalıyor etrafa sarıyor maalesef. Bi doktora gitsin derim gerçi çocuk olunca size saracağını sanmam kendi derdinde olacak. Açık açık konuşmanızı yapın 2 kardeş yakınlığıyla ve duruma göre mesafeyi koyun. Konuya da takmayın daha fazla.

Bakış açısı senin elinde o halde. Sana somut bir zararı var mı? Sanırım hayır. İnsan bazen takıntı haline getirince daha çok gözüne batıyor. Doğuştan böyle değilse depresyonda falan olabilir, insan depresifken tahammülü azalıyor etrafa sarıyor maalesef. Bi doktora gitsin derim gerçi çocuk olunca size saracağını sanmam kendi derdinde olacak. Açık açık konuşmanızı yapın 2 kardeş yakınlığıyla ve duruma göre mesafeyi koyun. Konuya da takmayın daha fazla.
somut zararı yok sadece psikolojik
kaynanamın yapmadığını yapıyo gibi geliyo
haklısınız ben aşırı taktım bu ara
alttan almadığım zamanda çok ama kendisi bizden atarlı yaşının olgunluğu yok biz bişey dediğimiz zaman aşırı tepkili
bide şöyle bişey farkettim başkasıyla konuşurken falan çok kasıyo kendini ablam

somut zararı yok sadece psikolojik
kaynanamın yapmadığını yapıyo gibi geliyo
haklısınız ben aşırı taktım bu ara
alttan almadığım zamanda çok ama kendisi bizden atarlı yaşının olgunluğu yok biz bişey dediğimiz zaman aşırı tepkili
bide şöyle bişey farkettim başkasıyla konuşurken falan çok kasıyo kendini ablam
Anlıyorum zor ve tatsız bir durum tabii hele ki kan bağı olunca. Ama dediğim gibi madem o bunu yönetemiyor sizin durumu idare etmeniz yani takmamanız daha basit. İnsanlardan olgun olmasını, hata yapmamasını, dırdır etmemesini vs bekler oldukça hayat daha zor oluyor. Konuşun anlamıyorsa takmamayı öğrenin. Hepimizin hayatında var bunlardan emin olun.

Canım aynı durumdaydım bizde ev aldık akrabalarımızın yanından inanın bayagıda zarar etik sattık ama çok düşündüm eşim sen bilirsin dedi inanın okadar negatif insanlarki yapamam ben dedim asla zaten yorulmuşuz şu hayata kimsenin kahrını çekmeye degmez arkama bile bakmadan kaçtım

Hep kiradada otursam inanınki böyle yoran insandan daha iyi anlamıyorlar anlatmaya çalışmayın hiç degişmezler tecrubeye sabit siz yoruldugunuzla kalırsınız hakınızda hayırlısı olsun

Bende de vardi birtane boyle...herseye alinir kirilir...bir de laf sokmalar falan...akraba olunca hayatindan da cikaramiyorsun...mesafeli duracaksin en iyisi

Bi yildir hayatimda bana mutsuzluk veren herkesi uzaklastirdim kendimden.baslarda cok zorlandim cok yiprandim simdi mutluyum.kim olursa olsun beni mutsuz ediyosa uzak dursun benden.5 bin tl kayibiniz olacak ama mutlu olacaksiniz.ev bi kere alinir gidip yakininda almayin.sizi mutsuz edecekse israrla gitmenin bi anlami yok.ayrica trip atiyosa atsin cokta tin yani.insanlara bu kadar degr vermeyin herkese hakettigi kadari yeter

Anlıyorum zor ve tatsız bir durum tabii hele ki kan bağı olunca. Ama dediğim gibi madem o bunu yönetemiyor sizin durumu idare etmeniz yani takmamanız daha basit. İnsanlardan olgun olmasını, hata yapmamasını, dırdır etmemesini vs bekler oldukça hayat daha zor oluyor. Konuşun anlamıyorsa takmamayı öğrenin. Hepimizin hayatında var bunlardan emin olun.
haklısınız yani siz evinizden vazgeçmeyin ablanızıda idare edin geçin diyosunuz öylemi

Canım aynı durumdaydım bizde ev aldık akrabalarımızın yanından inanın bayagıda zarar etik sattık ama çok düşündüm eşim sen bilirsin dedi inanın okadar negatif insanlarki yapamam ben dedim asla zaten yorulmuşuz şu hayata kimsenin kahrını çekmeye degmez arkama bile bakmadan kaçtım

Pardon kendinize ev alıyorsunuz ablanıza yakın.
Bence vazgeçin çok yorucu bir insan.

Bende de vardi birtane boyle...herseye alinir kirilir...bir de laf sokmalar falan...akraba olunca hayatindan da cikaramiyorsun...mesafeli duracaksin en iyisi

Ya kızlar çok haklısınız ama abla bu atsan atılmaz satsan satılmaz gerçekten ayın 20sine kadar evden vazgeçtim vazgeçtim yoksa napıcaksam yapıcam evler yürüme mesafesi değil bu arada

Ya hakkatten evler yurume mesafesi degil kizlar arabasiz gidilip gelinmez ama istedigin zaman gidersin plansiz

Ben basak burcuyum vallahi hayatta cekemem.benim de ablamvar bzen anlasamayiz o sayar ben sayarim alttan alamam katiyyen.hakliysam kesinlikle susmam.abla da olsa biyere kadar.konusun guzelce ya boyle davranmasin yada benden uzak dur deyin.idare etmek cozum degil ki.o ablaysa sen de kardessin neden idare ediyorsun nereye kadar.nasil alisirsa oyle gider misss kimsenin tribini afra tafrasini cekemem vallahi sizde cekmeyin bence...

Back
X