yanıt

busekucuk4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
78
3
98
evet profiloplastinin konusuna giriyor daha çok.. benim çenem gerideydi ve burun estetiği ile birlikte bacağımdan alınan bir miktar yağ enjekte edildi çene bölgesine inanın çok işe yarıyor neden mi? çene yüzde çok dikkat edilemese de profili en çok etkileyen bölüm
özellikle çene geride ise -ki bizim ülkemizde en çok görülen durum buymuş burun genişliği ve çene geriliği- kesinlikle
beraberinde düşünmenizi öneririm. görüntüyü çok etkiliyor. Ben sadece burun estetiği diyerek gittim ve çenede geride alında o da burnumu daha büyük gösteriyo dedim doktorum zaten farketmişti ve kendi yağınızdan enjekte ederiz hoş bir çene olur dedi ve ameliyat sonrası inanır mısınız ilk çene me baktım o kadar çok etkiliyeceğini düşünmemiştim ve ben çok beğendim çok da doğal oldu şimdilik burun operasyonum çok yeni hatta forumda estetik sonrası bakımlara göz atarken kendimi bu notları aktarırken buldum. kızlar yüzümüzün ortası burun elbette görüntüyü hatta sert yumuşak ifadeyi etkileyen en önemli unsur olsa da elmacık kemikleri düşük kaşlar ve çenenin ileri de ya da geride oluşu burnunuzla direkt ilgilenmeden önce sorgulamanızda fayda gördüğüm diğer yerler. segiylekalın

doktorunu öğrenebilir miyim acaba

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Back