Yanıtları bekliyoruz... İnternet mi değil mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ÜMITSIZ_KIZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ü

ÜMITSIZ_KIZ

Ziyaretçi
Mrb arkadaslar...
Ben arkadasim icin yaziyorum...
Arkadasim internetde biriyle karsilasdi...
Tanisdiklari bi sene oluyor...
Tesadüf buki hemseri cikdilar...
Sadece hemseride degil bide ayni köyden...
Ortak tanidiklari insanlar var...
Ama internet den tanismis olmak onun canini SIKIYOR...
Ayrica arkadasimin kiz arkadasi o cocugun arkadasiyla beraber...
Herseyini biliyor bütün huylarini...
Cok iyide anlasiyorlar...
Ama su internet konusu kafasini karisdiriyor...
Hani elalem ne der korkusu varmiss...
Ben cok konusdum ama sizinde düsüncelerinizi tecrübelerinizi merak ediyor...
Sizinde yorumlarinizi bekliyoruz...
Lütfen arkadasima bi yol gösterelim sizin fikrinizi almak istedi...
Simdiden tskler...
Byess :enbuyukkk:

arkadaş ortamında tanıştıklarını söylesinler :uhm:

Ben ömür boyu bir yalanlami yasayacagim diyor...
Onu bende dedim ama dinlemiyor...
Sizce bu internet askimi yoksa tesadüflerle dolu bi ask hikayesimi...???

belkide çocuk kızı önceden beğeniyodu ne yapıp edip bi şekilde sanaldan ona ulaştı;olaya da tesadüf süsü verdi ,aşk insana herşeyi yaptırıyor -tatlicadiarzu-

bence interneti vesile aracı olarak görmesi lazım .. yani kötü bişey korkulacak bişey yok ortada .. bi süre görüşüp tanırsa internet mevzusunu kafasından atabilir fazla takılmasın bence.. ama arkadaşın ve ailesi çevresi önyargılıysa bu iş olumsuz şeylere neden olur sanıyorsa ilerletmesin .. yani kendi kafasında kabullenebilmeli bence..

İnternette tanışmış olmak bu kadar kötü bişey mi yahu, ne olacak ki?

ilk başta arkadaş ortamı desinler iş ciddiye binipte evlilik falan olursa o zaman soranlara doğrusunu söylerler

tek problem elalem ne der se söylemesinler kimseye olsun bitsin...benneyaptımki

Ne günah ne de ayip bir sey yapmamislar... Internet te tanismislar ne fark ederki ha arakas ortami ha cafe ha internet.. herkez herseyi bilemek zorunda degil kimseye hesap vermek zorundada degil bu isler kismet isi gönül isi simdi internette tanisdini problem yapyior ama sonra sonra bu aklina bile gelmez eminim. Zaman deisiyor önceden ya okulda ya görücü usulü yada akraba evliligi oluyordu artik sanal ortamada var. Bizde suan burda konusup dertlere care ariyoruz.. ayip mi yapiyoruz...? bence bunu bukadar dert etmesi akil isi degil... allahtan hayirlisi

Eğer ki birbirlerini sevdiklerine eminseler...
Kimseye hesap vermek zorunda değiller......

Eğer ki birbirlerini sevdiklerine eminseler...
Kimseye hesap vermek zorunda değiller......

e yani bencede aynen katılıyorum
illaki sorun olacaksa yalan söylemem diyosada aşkından vazgeçecek başka yolu yok
hem internette tanışmak o kadarda kötü bir şey değil artık
çağ teknoloji çağı olağan şeyler bunlar
sanki cinayet işlemişler gibi lanse ediyosunuz
korkmayın yahu tek değilsiniz sizin gibi yüzlercesi var
olmadı bi yolunu bulursunuz cafede orda şurda burda tanışanlardan ne farkınız var
sizin aracınızda teknoloji olmuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aracı ile tanıştırıldık aracınız kim teknoloji bakın bu kadar basit...

BEN EŞİMLE İNTERNETTE TANIŞDIM 9 AY ÇIKIYORKEN EVLENDİM VE BİRBİRİMİZİN RUH İKİZİYİZ ÇOKDA MUTLUYUZ DIŞ ETKENLER HARİÇ AMA KİMSEYE DE LAF SÖYLEME HAKKINI VERMEDİK VE CÜMLE ALEMDE İNTERNETDEN TANIŞDIĞIMIZI BİLİYOR VE GİZLEMEDİK ŞİMDİ İNTERNETİN İYİ YÖNLERİ OLDUĞUNA SADECE KÖTÜ YANLARI OLMADIĞINIDA ÖĞRENDİLER SAYEMİZDEkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İKİSİ BİRBİRİNİ SEVİYORSA Kİ AYNI KÖYLÜ OLMALARIDA BÜYÜK BİR ŞANS BÜYÜK BİR AVANTAJ SONUNA KADAR GİTSİNLER YARIN BİRGÜN AYNI İNTERNETDEN AŞKMI OLURMUŞ DİYENLERİ MUTLULUKLARI İLE DÖVSÜNLER kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İNTERNETDEN EVLENDİM MUTLUYUM VARMI ÖTESİ :uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

HAKLARINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM ŞİMDİDEN MUTLULUKLAR DİLERİM

SEVGİLER SAYGILARkaydirigubbakcemile5

arkadaşının amacı ne anlam veremedim doğrusu . . . insan hem sevgisinin hemde sevdiğinin arkasında durmalı güselim .bir çok insan internetten evlenip mutlu bi yuva kurabiliyor . .hem yalan söylemek istemiyor hemde interntten tanıştığımı söliyemem diyor .arkadaşın için iki seçenek var ya bu deveyi güdecek ya o diyardan gidecek . . . eğerki karşısında gerçkten seviyorsa böyle bi konuyu sorun etmemeli . internetten tanıştılar die bi edepsizlikmi yaptılar . . . hayır . .. e sorun ne ?? şahsen ben olsam bal gibide sölerim . ya bide bu kişi köylüsüymüş .ailesinin olaya aşırı tepki göstereceğini düşünmüorum

aynı köyden olmalarını vurgulamanızın nedeni belki de köyde duyanların interneti "iyi bir şey" olmayarak görmeleridir.
herkese her şeyi söylemek zorunda değiller, en yakınlarına aile vs söylesinler, gerisi de ilgilendirmez kimseyi.
ailelerine de ortak ilgi alanları olan bi forumda, ya da köyün bahsi geçtiği bi forumda tanıştıklarını söyleyebilirler. arkadaşlık sitesinde tanıştılarsa eğer
ama bu kadar insan aşk peşinde koşarken, sırf internet yüzünden vazgeçmeyi bu kadar ciddi düşünüyorsa, duygularından emin olmayabilir mi acaba arkadaşınız ?

şimdi canım, ister istemez diyeceğim şu: "bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu"fisfisfis

yani,interneti söyleyemem akabinde yalan da,
o halde vakitlice bu ilişkiyi noktalasın arkadaşın...

zira,çocuğun duygularına günah...:1closedeyes:

iyi de madem aynı köydenler,aileler tanışıyordur
araya birilerini koysunlar gelsin istesinler kızı
böylece görücü usulu olur kızda istemem yan cebime koy ayağına yatar
önceden tanıştıklarını da kimseye söylemezler
aşkın kimi nerde ne zman yakalayacağı belli olmaz

internetten tanışmadık desinler.
benim arkadaşımda internetten tanıştığıyla evlendi. soranlara ortak bir arkadaşımız sayesinde tanıştık diyorlar. gerek yok. hala halkımız bu tarz şeylere yanlış gözüyle bakıyor. o yüzden milletin ağzına sakız olmaktansa, bu yolu seçtiler. kafaları rahat hiç olmazsa....

arkadaşlara katılıyorum, internete karşı hala daha bir önyargı sözkonusu. o yüzden bu denli derine inip herşeyi anlatmasına gerek yok. bir sürü ortak tanıdık arkadaş varmış madem, biri sayesinde tanıştık desin olsun bitsin. bu konu kafaya takılacak birşey değil.

ne eğere geliyor o zaman ne semere.
hem internette tanışmış olmanın saklanması gereken nesi var.
sanki kötü ve ahlaksız bir ortamda karşılaşmış gibi davranıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…