Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmişte olan bi Travmanız mı varBir erkek selam verse yanlis anliyorum neden boyleyim bennn? Birde ciddi bir sorun mu bu?
Travma mi bilmiyorum ama kotu bir olay yasadim. Ve baglantisi var midir sizceGeçmişte olan bi Travmanız mı var
Hiç bir detay vermediğiniz için fikrim yok maalesef.Travma mi bilmiyorum ama kotu bir olay yasadim. Ve baglantisi var midir sizce
Hosbulduk. Nasil ama :)Ah rainyy hoşgeldin tekrar baYadır konuna denk gelmemiştim.
Her zamanki gibi kısa kesmissin.
Her selam veren erkeği yanlış anlama.
Daha iyisi olabilirdiHosbulduk. Nasil ama :)
Yok yanlis anlama dedin ya nasil anlamicamDaha iyisi olabilirdi![]()
Bak ben nasıl yanlış anladıysam sende duzelttiysen beni aynı o şekildeYok yanlis anlama dedin ya nasil anlamicam![]()
Ay inşallah olursa sizede haber veririm artik :)Bak ben nasıl yanlış anladıysam sende duzelttiysen beni aynı o şekilde
Senin nişanlandığını,evlendiğini falan hayal ettim de baya eğlenceli olur![]()
Olursa uzun uzun anlat ama öyle iki cümleyle degil merak ediyoruz sonraAy inşallah olursa sizede haber veririm artik :)
Ahah kisa keserim sevgilim oldu. Tamam :)Olursa uzun uzun anlat ama öyle iki cümleyle degil merak ediyoruz sonra![]()
Konuna dönelim ciddi ciddi cevap veriyorumAhah kisa keserim sevgilim oldu. Tamam :)
Bir erkek selam verse yanlis anliyorum neden boyleyim bennn? Birde ciddi bir sorun mu bu?
Sevindim. Sagol yorumun icin :)Konuna dönelim ciddi ciddi cevap veriyorum
Sadece selam vermesi yanlış anlaşılacak durum değil
Sen boşlukta olduğun için öyle düşünüyorsun bence
Çok ciddi sorun değil bence![]()
Garip gelebilir ama oyle.Selamin nesini yanlis anliyorsunuz?
nesini yanlis anliyorsunuz onu anlamadim.Garip gelebilir ama oyle.
Hoslaniyor mu acabanesini yanlis anliyorsunuz onu anlamadim.
Hoslaniyor mu acaba