Yanlıs anlamayın ama..

Ruhsuzruhhali

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
92
1
18
27
Benim telefonum uzun zamandır bozuk. Gecenlerde dusurdum baya harita gibi oldu telefon. Kırık kırık. Sevgilim de telefon alacakmış. Senden de bi miktar borc isteyebilirim dedi. Calisiyorum bende ama biliyor maddi durumum sıkışık zaten. Seyahate cikacagim kisa bir sure sonra. Bana diyor ki parani bitirme rezil olma oralarda. Halbuki ben her anlamda yanimda olmasini bekliyorum ondan. Zorda kalirsan ben burdayim merak etme demesi bile yeter. Ben ondan zaten istemeyecegim ama bu bile sanki arkamda bir guc var gibi hissettirir ve bana yeterdi. Bugun hep boyle konular ust uste gelince aklim moralim bozuldu biraz acikcasi. Dayim sozlusunun telefonu bozuk ayip olur simdi almiyim kendime telefon deyip bekledi ve ilk once kiza telefon aldi daha sonra kendine. Boyle dusunceli davrandi. Ama benim zor durumda olmam su an onun umrunda degil gibi. Ne dusunmeliyim sizce ona bisey demelimiyim bu konuda ya da ne gibi bisey demeliyim

Sonuçta sözlün değil eşin değil. Ben nişanlımın bile bana telefon almasını istemem. Anca evlenince kabul ederim sonuçta büyük bir şey fiyat olarak. Adam sana bütçe konusunda dikkatli olmanı söylemiş gayet normal bunu demesi.

Egerki rahatına düşkün gezen tozan parasını kafasına göre harcamayo seven sosyal bi insansan karşındaki flörtün için bşraz daha düşün derim. Tatili boşa para harcama olarak görmek bence hiç güzel bir davranış değil aksine dolu dolu para harcamayı gerektirecek bi aktivite. Bir yıl calışıosun onun butun sıkıntılarını herşeyi unutup rahata eriyosun. Ayakları üzerinde duran bir bayansan cüzdanına cebine parana hayatına karışacak insanlardan uzak dur. Yapamazsın!

ne söylediği değil söyleme şekli çok çirkin ve bencilce. tatile kendi paranla gidiyorsun sonuçta seni düşünüyor olabilir ama bu şekilde mi denmesi gerekiyordu illa. ikinizde çocuk değilsiniz ben sevgilinin bu cümlesinde uyarı sezdim. bak oralarda parasız kalırsan kendi başının çaresine bak gibi... sende umarım vermemişsindir para telefon alması için. önce kendi ihtiyaçlarını gör derim. telefon alması hoş olmazdı zaten sana. sen şjyle bir şey beklemiş olabilir misin, ikimizinde telefonları harap oldu önce bu ay paraları birleştirip sana alalım önümüzdeki ay bana alalım gibisinden...

Ben sizi anlıyorum. Kadın her zaman erkeğin arkasında durduğunu bilmek ister. Sahiplenilmek ister, ne bileyim sen düşünme dert verme ben varım burda desin ister. Eşim sevgiliyken de bana bu duyguyu hissettirdi, nişanlıyken de, evliyken de. İyi düşünün taşının derim.

Bütün parayı bitirme tatilde rezil olursun deyip bana borç ver demek neyin kafası ?
Ama olayları ayrı ayrı değerlendirdiğimde tatil meselesinde haksızsınız,kimse size ''ben arkandayım bir tanem'' demek zorunda değil,hayatın acı gerçekleri var,yalan duymak istiyorum diyorsanız o ayrı tabii.

İkili ilişkilerde her ilişkinin dinamiği farklıdır, herkesin beklentisi, kabulleneceği şeyler farklıdır. Ben benden borç isteyen erkekten anında uzaklaşırım mesela, benimle para meselesi konuşması da rahatsızlık verir. Arkamda güç hissetmek istedim demenizi anlıyorum. Valla ben olsam tlfu bozuksa sürpriz yapar alırdım ama mesela hesap ödemede de katıyım, asla bana ödetmemeli yanımdaki erkek.. Sakin bi zamanınızda karşılıklı beklentilerinizi konuşun. İçinizde büyütmeyin hiç bişeyi

Konuşma üslubu hiç hoş değil.

Sevgili, nişanlı v.s fark etmiyor . Sonuçta çoğu sevgililik evlilik yoluna giden bir yoldur.

Dolayısıyla neyse o dur kişi işte. Sevgililikte neyse nisanda evlilikte bunun daha beteridir

Benim telefonum uzun zamandır bozuk. Gecenlerde dusurdum baya harita gibi oldu telefon. Kırık kırık. Sevgilim de telefon alacakmış. Senden de bi miktar borc isteyebilirim dedi. Calisiyorum bende ama biliyor maddi durumum sıkışık zaten. Seyahate cikacagim kisa bir sure sonra. Bana diyor ki parani bitirme rezil olma oralarda. Halbuki ben her anlamda yanimda olmasini bekliyorum ondan. Zorda kalirsan ben burdayim merak etme demesi bile yeter. Ben ondan zaten istemeyecegim ama bu bile sanki arkamda bir guc var gibi hissettirir ve bana yeterdi. Bugun hep boyle konular ust uste gelince aklim moralim bozuldu biraz acikcasi. Dayim sozlusunun telefonu bozuk ayip olur simdi almiyim kendime telefon deyip bekledi ve ilk once kiza telefon aldi daha sonra kendine. Boyle dusunceli davrandi. Ama benim zor durumda olmam su an onun umrunda degil gibi. Ne dusunmeliyim sizce ona bisey demelimiyim bu konuda ya da ne gibi bisey demeliyim
Tabiki demelisiniz düşüncesiz bencil bir erkekle boşuna zamanınızı gerçirmeyin derim bunu siz ona söyledikten sonra bir anlamı yokki onun düşünmesi lazım fakat yinede söyleyin bakalım tepkisi ne olacak en azından öğrenmiş olursunuz sizden para istediğinden bahsetmişsiniz günümüzde kadınları hem birşeyler yaşayım hemde kullanayım gözüyle bakan tipler çok öyle biri gibi geldi yazdıklarınızdan bana bir tanıdığımın başına gelmişti kıza kredi çektirmişti aşığım seninle evlencem vs deyip hatta numaradan kızın ilk evliliğinden olan çocuklara kendini baba gibi sevdirmekler onlarla ilgilenmekler parka götürmeler meğer kafasında planları varmış ,krediyi çektirip kıza ortadan kayboldu gitti adam ,dikkat edin bu kişiye sizden para istemesi çok tuhaf

Dayının sözlüsü ama aranızda fark var.

Size telefon almasını istiyorsunuz sanırım içten ice..
En azından teklif bekliyorsunuz
Ama o adam bu adam değil
Sizden borç istemesi,ilerde evlilik durumundu tum masraflara sizin maaşı da katacak olması demek.
Bu sizi rahatsız edecekse kendinize durust olun,iliskiyi gözden geçirin.

Back
X