Arkadaşlar ben çalışan bir bayanım, her gün binaya giriş çıkışlarda herkese mutlaka selam verir hafifçe gülümserim yani biraz yumuşak yüzlü görünüyorum sanırım. Asıl mesele ise şu; bir hafta önce işyerindeki odamın stor perdesi temizlik elemanları tarafından yukarıya kadar çekilmiş ben de indirmeye çalıştım fakat orda takılı kalmış indiremedim, temizlik görevlisi bayanla birlikte uğraştık olmadı sonra bu bayan güvenlikçilerden birini çağırmış adam geldi perdeyi düzeltti bu arada odamda da bir bayan arkadaşım daha var yalnız değilim yani, neyse adama nezaket gereği teşekkür ettim odadan çıktı aynı günün akşamı bu adam sosyal medyada bütün eski paylaşımlarıma beğeni yapmış hatta birisine kalp bırakmış ve arkadaşlık isteği göndermiş ben bu kalpli beğeniyi görünce çok sinirlendim bir de hiç beğeni yapmadan arkadaşlık isteği gönderse bu kadar kızmam ama arkadaşım değilken taaa eski gönderilerime kalp bırakmak nedir, adamı derhal engelledim ertesi gün iş yerine gittiğimde de binaya girerken selam vermeden geçtim, o günden beri ben yaklaşırken hemen arkasını dönüyor veya içeriye kaçıyor
sizce ben bu adamı yanlış mı anlamışım, siz olsanız tavrınız ne olurdu?