• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış Anlamış Olabilir miyim

Bir teşekküre böyle atlanır mı yahu? Hiç mi iyi bir davranış görmemiş kekoya bak.. :KK48:

İyi yapmışsın. Hiç muhattap olma. Zaten belli ki yol yordam bilmeyen biri..
Üç yıldır falan bizim kurumda güvenlikçi, sadece selam vermekten başka bir iletişimim de olmadı şimdiye dek, dediğim gibi herkes ciddiyetimle tanır beni nasıl cesaret etti anlamadım ve adamın ismini bile bilmiyordum, yani bir de güvenlik elemanı yaa sözde bizi koruyacak kişi.... hadsiz şey...

Üç yıldır falan bizim kurumda güvenlikçi, sadece selam vermekten başka bir iletişimim de olmadı şimdiye dek, dediğim gibi herkes ciddiyetimle tanır beni nasıl cesaret etti anlamadım ve adamın ismini bile bilmiyordum, yani bir de güvenlik elemanı yaa sözde bizi koruyacak kişi.... hadsiz şey...
Hadsizlik değilde saçma bi şekilde ümitlenmiş

Erkeklerdeki şişik özgüven sebep bu tip hareketlere malesef..
Toplum ve yetiştirme biçimi diyebiliriz kısaca..
Ama itinayla had bildirilir..

Erkeklerdeki şişik özgüven sebep bu tip hareketlere malesef..
Toplum ve yetiştirme biçimi diyebiliriz kısaca..
Ama itinayla had bildirilir..
Ya özgüvenin de bi sınırı olur benim o adamla ne işim olur bi düşünmesi gerekir, haddini bildirmişim değil mi :)

Bir selam, bir teşekkürden ne çıkarmış da böyle yürümemiş koşmuş resmen?

Tavrınızı koyarak çok iyi yapmışsınız alimallah ertesi gün de selam verseniz "en iyi ihtimalle" çiçek çikolata gelirdi herhalde.

Bir selam, bir teşekkürden ne çıkarmış da böyle yürümemiş koşmuş resmen?

Tavrınızı koyarak çok iyi yapmışsınız alimallah ertesi gün de selam verseniz "en iyi ihtimalle" çiçek çikolata gelirdi herhalde.
:D :D ya yanlış anlamadığımdan ilk anda emin olabilseydim daha sert bir tavırla haddini bildirirdim sadece engellemekle kalmazdım ama artık geçti deşmeye gerek yok

:KK70: :KK70: ya yanlış anlamadığımdan ilk anda emin olabilseydim daha sert bir tavırla haddini bildirirdim sadece engellemekle kalmazdım ama artık geçti deşmeye gerek yok
Aman bence de deşmeyin; beyefendi belli ki buluttan nem kapmaya hazır. Tutup naz yaptığınızı filan düşünebilir.:işsiz:

Bence adam sizi daha önceden beğeniyordu. Perde için geldiğinde siz se kibar davrandıysanız, kendi aklınca size adım atmak istemiş. Ama eline yüzüne bulastırmış

Adam sizi beğenmiş, adım atmış. Sanki taciz etmiş gibi davranıyor herkes de taciz böyle bir şey değil. Şansını denemiş işte.

Back
X