Yanlış Anlamış Olabilir miyim

kesinlikle selam vermeyin yanlis anlamaya musait bir adam ya da öyle isine geliyor; ilaveten adamdaki hadsizlik had safada arkasini donmek de nedir

Son düzenleme:
Hikayede eksiklik var.. ya da bir kerede anlatmadigin icin yanlis anlasiliyosun.

Adam evliyse bastan vasat ama degilse ve arkadaslik istegi atmissa ne var bunda? Millete acik profil yaparsan tabii eskiyede bakar yeniyede. Istemiyosan bunu gizli profil kullanacaksin. Birde engelledim diye hava atmissin:)) kafamda su hic cikma teklifi almamis, biri begenincede havasindan gecilmeyen bi tip canlandi : (

İnanın bir haftadır binaya girip çıkarken ben tedirgin oluyorum, insanlara Allah’ın selamını vermeye çekiniyorum. İşin garibi ben bu sıkıntımı burda dile getirince kadının biri çıkıp beni kibirli olmakla yargılıyor :KK70: :KK70:
Boş berin hanfendi ya başıma gelen bilir. Ben de yaşadım böyle bir durum. Uni yıllarında marketten alışveriş haparken adama sürekli günaydın kolay gelsin hayırlı işler demem güleryüzümle birlikte karşımdakine kuyruk sallamak oldu. Okul otobusune binmek için yol uzatmak zorunda kaldım kac sene.

Ee yani?
Olabilir böyle şeyler ümit vermen gerekmiyor adam hoşlanmış eklemiş,tanışmak istemiş. Güvenlik görevlisi değil de müdür filan olsa hiç böyle bir konu açmazdın,evli olmuş olsaydı önce yazardın. Bu kadar tribe,piremseslik sendromuna gerek yok.

Haklısınız, hemcins ayrımı yapmadan kimse kimseyi küçümsememeli ancak sonradan mevki sahibi olduğuma ve bu yüzden ezik olduğuma :KK70: dair yorum yapan birinin de bazı şeyleri anlamakta güçlük çektiğini düşünüyorum hanımefendi

önceden mi sonradan mı mevki sahibi oldunuz bilemem. ezik misiniz değil misiniz onuda bilemem. ancak adamın evli olması es geçilecek bir ayrıntı değil. önemli bulmadım da belirtmedim demenizi pek gerçekçi bulmadım.
kazı çevirirken yakan kişi olarak tarihe geçebilirsiniz aman dikkat.

Kalkıp bir de konu sahibine "kibirli" deniyor..
Ben de hep mesafeli görüneceğim derken kibirli dururum. Bunu başkasının anlaması zor. Tanıyanlar anlar ancak nasıl biri olduğumu. Soğuk duruşuma rağmen bize servis çeken evli 3 çocuklu şoförün biri bana aşk mektubu yollamıştı. Uzun zaman ben ümit verecek bir şey yapmadım diye kafa yordum. Halbuki sorun bende değil zihniyette.

O güvenlik elemanı da bir teşekkürden hülyalara dalıp fanteziler kurmuş kafasında. Konu sahibi "haddini" bildirmeseydi etrafına yayıp dedikodu bile çıkarırdı..

Biz eşimle aynı şirkette tanışıp evlendik. Hala aynı yerdeyiz. Henüz nişanlanlıydım. Bir gün sosyal medya hesabıma bir mesaj geldi.
Güya yemek yerken işçinin birine çok anlamlı bakmışım. Evleneceğin adam iki masa önümde karşımda ona bakarken denk gelmiş bakmışımdır. Allahın kekosu neler türetmiş fındık kadar beyniyle. Cevabını verdim. Eşime bir kaç hafta sonra anlattım. Genç cahil tekrar rahatsız etmedi diye pek üstünde durmadı. Ki ben de istemezdim zaten..

İnsanlar bazı şeyleri yaşamadan çok kolay yargılıyorlar. Üstelik küçümseyerek..

Konu sahibine kibirli denilmesinin sebebi "ben ona mı kaldım" tarzında konuşması sanırım.
Adam zaten mahcup olmuş, mevzuyu uzatsa o zaman taciz olurdu.
Ama artık öyle bir yerde yaşıyoruz ki dediğiniz gibi baştan sert tavır göstermeyince "hayır"ı "nazlı evet" olarak algılayan tipler iyice yüz buluyor. Bu defa olay taciz boyutuna varınca önünü almak da zorlaşıyor.

Ee yani?
Olabilir böyle şeyler ümit vermen gerekmiyor adam hoşlanmış eklemiş,tanışmak istemiş. Güvenlik görevlisi değil de müdür filan olsa hiç böyle bir konu açmazdın,evli olmuş olsaydı önce yazardın. Bu kadar tribe,piremseslik sendromuna gerek yok.
:D :D size ancak gülerim hanımefendi ben kendimi size ifade etmek zorunda değilim

Sizden hoşlanmış ve sosyal medyadan ilginizi çekmek istemiş. Kabul etmeyince de bir daha rahatsız etmemiş, yüzünüze bakmaz olmuş. Bence adamın yaptığında bir iğrençlik falan yok. Siz de kendisinden hoşlansaydınız böyle bir ilişkiye başlama hikayesi olacaktı bu. Teklif değil, ısrar tacizdir. Israr da olmadığına göre adamda bir iğrençlik yok bence.

Hanımefendi sizin inanmamanız hiiiiççç önemli değil burda kime kendimi ispat etme çabasında olayım ki kimse kimseyi tanımaz etmez, benim takıldığım nokta adamın teşekküre karşılık yaptığı davranıştı, evli ya da bekar olmuş olması durumu değiştirmeyeceği için o ayrıntıyı düşünmedim, benim yorumlarımda güvenlikçi olduğu için kabul etmediğim gibi bir ifade yok o sizin kafanızda var!!! Demek ki siz tanımadığınız kişilere bile kendinizi ispat etmek için yalan söyleyebilme kapasitesine sahipsiniz ki beni de bunla itham ediyorsunuz herkes karşısındakini kendi gibi bilir. Ayrıca mevkiyi makamı doğduğum andan itibaren iyi bir aileye mensup olarak zaten kazanmışım ezik demeniz çok ama çok komik :KK70: :KK70: bahsettiğiniz yorumu adamın bana kalpli beğeni yapmasına bi teşekküre böyle hemen atlamasına çok sinirlendiğim için senin gibi zihniyetteki bi adamla ne işim olur anlamında yaptım ama siz ANLAYAMAZSINIZ!!!!!!!
Bu mesajı görmemiştim :(

Bu düşünce yapınız hiç doğru değil, mevki-makam aileyle kazanılmaz ki. Eğitimle, kariyerle kazanılır. Adamcağıza üzülürken buldum valla kendimi, üzgünüm size denk geldiği için.

Bu mesajı görmemiştim :KK43:

Bu düşünce yapınız hiç doğru değil, mevki-makam aileyle kazanılmaz ki. Eğitimle, kariyerle kazanılır. Adamcağıza üzülürken buldum valla kendimi, üzgünüm size denk geldiği için.
Ben de anlayabilme yeteneğine sahip olmayanlara ve önyargılı olanlara üzülüyorum çok hem de....

Mune Mune konumun kapatılmasını istiyorum zira gereksiz yöne doğru gidiyor, ben takıldığım noktayı açıkladım ama üyeler ısrarla kibirli olduğumun ispatına uğraşıyorlar mesele bu değil, yalancı ve kibirli biriyim evet ispat edildi, e çok mu mutlu oldunuz :D :D herkes yaptığı yorumla kendi karakterini ortaya çıkarıyor belirteyim.

Back
X