Yanlis anlasilir mi?

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba kizlar .insanlarla konusurken gozlerine cok bakıyorum. Goz temasi kurmadan konusamiyorum. Bu yanlış anlaşılmaya mahal verir mi?

Yok normal olanı yapıyorsunuz. Karşımda yere göğe bakarak konuşan biri olsa rahatsız olurdum asıl.

Zaten doğru olan insanlarla göz teması kurarak konuşmak değil mi ? Bunun nesi yanlış anlamaya mahal verecek
Erkeklerle konusurken mesela karsi taraf elektrik falan alir mi. Uzun uzun is konuşuyoruz meselâ. O manada yanlış anlasilir mi hani bu kızda nasil gözüme gözüme bakıyor diye düşünür mu☺️

Erkeklerle konusurken mesela karsi taraf elektrik falan alir mi. Uzun uzun is konuşuyoruz meselâ. O manada yanlış anlasilir mi hani bu kızda nasil gözüme gözüme bakıyor diye düşünür mu☺
yoo normal insan gibi konuşurken niye böyle bişey düşünsün hala anlamadım ben sizi

Canım inan bu erkeklerin yapıları çok farklı herşeyi düşünebilirler anlamak çok zor

Erkeklerle konusurken mesela karsi taraf elektrik falan alir mi. Uzun uzun is konuşuyoruz meselâ. O manada yanlış anlasilir mi hani bu kızda nasil gözüme gözüme bakıyor diye düşünür mu☺
Düşünürse bu onun sorunu olur.
Sizde bu düşüncenin bir karşılığı yoksa sadece düşündüğü ile kalır.
Çok da şey yapmamak lazım:KK76:

Sizde bir hata yok ama emin olun öyle baktığınız da yanlış algılayacak insan çok var 😂 tecrübe ile sabittir.

Back
X