• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış Anlaşılır Mıyım Acaba

beni gozardi etmisti bu konu sahibi :KK53: ama belki baskasi okur isine yarar..
niyetin normal degil ki, taktin kafayi bu kadar.. 'surekli' ugradigin bi yerse, bu kadar face mace ugrasacagina, ugra sor.. yok gencmis de yok muhabbet ettigi biriymis.. vir vir vir..

beni gozardi etmisti bu konu sahibi :KK53: ama belki baskasi okur isine yarar..
niyetin normal degil ki, taktin kafayi bu kadar.. 'surekli' ugradigin bi yerse, bu kadar face mace ugrasacagina, ugra sor.. yok gencmis de yok muhabbet ettigi biriymis.. vir vir vir..

kesin sana asik.. bu anlami cikardin dmi, itiraf et..

öyle br anlam çıkartmadım yolumun üstü olan bir yer değil çarşıya ancak işim olduğunda gidiyorum. yol üstünde olsa bende gidip sormasını bilirim. zerre kadar ilgmi çekmeyen biri kendisi. yanlış anlaşılmak istesem zaten konu açmam

öyle br anlam çıkartmadım yolumun üstü olan bir yer değil çarşıya ancak işim olduğunda gidiyorum. yol üstünde olsa bende gidip sormasını bilirim. zerre kadar ilgmi çekmeyen biri kendisi. yanlış anlaşılmak istesem zaten konu açmam
peki o zaman, oyle diyorsan..
face'den eklemeseydin keske, nacizane fikrim..

Neden yanlış anlaşılsın ki?
Numaralar bunun için var
Teknolojinin nimetlerinden yararlanmak lazım :)

ama şahsi numarası ayrıca bu yüzden tereddüt etmiştim

adamin sahsi numarasiysa hic hos olmaz.. kitapciya ait bi sayfa ya da teledon numarasi olsa, problem degil.. neyse..

o bölgedeki kitapçıları arattığımda kitapçının ismi ile cep numarası çıkıyordu sadece. dükkan no yoktu bende bu yüzden faceden eklemeyi terch ettim

ama şahsi numarası ayrıca bu yüzden tereddüt etmiştim

o bölgedeki kitapçıları arattığımda kitapçının ismi ile cep numarası çıkıyordu sadece. dükkan no yoktu bende bu yüzden faceden eklemeyi terch ettim

İnternete koyduğuna göre insanların ulaşması için
Yani bana mesaj atsa birisi o şekilde kötü düşünmem
Belki kontörü yoktur falan derim
Sonuçta adamın amacı para kazanmak
Whatsappten yazmışsın, aramışsın onu düşünmez bile

İnternete koyduğuna göre insanların ulaşması için
Yani bana mesaj atsa birisi o şekilde kötü düşünmem
Belki kontörü yoktur falan derim
Sonuçta adamın amacı para kazanmak
Whatsappten yazmışsın, aramışsın onu düşünmez bile
ne düşüneceğini bilmediğim için faceden ekleyip yazdım zaten

Back