- 29 Haziran 2013
- 1.068
- 493
- 358
- Konu Sahibi yazarhanim35
Hangi kitap onu merak ettim gercekten.tam bir kitap severim bende.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi kitap onu merak ettim gercekten.tam bir kitap severim bende.
Hangi kıtap merak ettim?
kesin sana asik.. bu anlami cikardin dmi, itiraf et..korsan değil sadece her zaman alışveriş yaptığım yer diye öyle bende bilmiyorum sadece bana özel sanırım yabancı değilsiniz siz diyor her gittiğimizde
beni gozardi etmisti bu konu sahibiama belki baskasi okur isine yarar..
niyetin normal degil ki, taktin kafayi bu kadar.. 'surekli' ugradigin bi yerse, bu kadar face mace ugrasacagina, ugra sor.. yok gencmis de yok muhabbet ettigi biriymis.. vir vir vir..
kesin sana asik.. bu anlami cikardin dmi, itiraf et..
peki o zaman, oyle diyorsan..öyle br anlam çıkartmadım yolumun üstü olan bir yer değil çarşıya ancak işim olduğunda gidiyorum. yol üstünde olsa bende gidip sormasını bilirim. zerre kadar ilgmi çekmeyen biri kendisi. yanlış anlaşılmak istesem zaten konu açmam
genelde kitap alışverişimi ondan yaptığım için ve yakında bomba gibi çıkacak dye tabr ettiği kitabıda merak ettiğim için kendisinin bnde ekli kalmasında sakınca yokpeki o zaman, oyle diyorsan..
face'den eklemeseydin keske, nacizane fikrim..
madem sakincasi yok, neyi soruyosun?genelde kitap alışverişimi ondan yaptığım için ve yakında bomba gibi çıkacak dye tabr ettiği kitabıda merak ettiğim için kendisinin bnde ekli kalmasında sakınca yok
telefon numarası hakkında sorumştm yanlış anlaşılır mıyım dyemadem sakincasi yok, neyi soruyosun?![]()
adamin sahsi numarasiysa hic hos olmaz.. kitapciya ait bi sayfa ya da teledon numarasi olsa, problem degil.. neyse..telefon numarası hakkında sorumştm yanlış anlaşılır mıyım dye
Neden yanlış anlaşılsın ki?
Numaralar bunun için var
Teknolojinin nimetlerinden yararlanmak lazım :)
adamin sahsi numarasiysa hic hos olmaz.. kitapciya ait bi sayfa ya da teledon numarasi olsa, problem degil.. neyse..
ama şahsi numarası ayrıca bu yüzden tereddüt etmiştim
o bölgedeki kitapçıları arattığımda kitapçının ismi ile cep numarası çıkıyordu sadece. dükkan no yoktu bende bu yüzden faceden eklemeyi terch ettim
neyse, msjini attiysan artk yapacak bsy yok.. insaAllah yanlis anlamaz..ama şahsi numarası ayrıca bu yüzden tereddüt etmiştim
o bölgedeki kitapçıları arattığımda kitapçının ismi ile cep numarası çıkıyordu sadece. dükkan no yoktu bende bu yüzden faceden eklemeyi terch ettim
ne düşüneceğini bilmediğim için faceden ekleyip yazdım zatenİnternete koyduğuna göre insanların ulaşması için
Yani bana mesaj atsa birisi o şekilde kötü düşünmem
Belki kontörü yoktur falan derim
Sonuçta adamın amacı para kazanmak
Whatsappten yazmışsın, aramışsın onu düşünmez bile
yanlış anladığını sanmıyorum zaten sorduğum kitap için yayınevini aramış falan yardımcı oldu zatenneyse, msjini attiysan artk yapacak bsy yok.. insaAllah yanlis anlamaz..
iyi o vakityanlış anladığını sanmıyorum zaten sorduğum kitap için yayınevini aramış falan yardımcı oldu zaten
neden garip ki yanlış anlaşılabilir her şeklde sonuçta insan oğlu ne düşünüyor ne ediyor blmiyoruz ki faceden eklememe rağmen ble yanlış anlaşılmışımSenin yanlış anlaşılma ihtialinin olup olmayacağının aklına gelmesi garip bence.