yanlış anlaşılma şoktayım

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
iş arkadaşım aynı zamanda ailece de görüştüğüm arkadaşımın eşi istanbulda bir şubemize 4 ay önce geçiş yaptı.benim için de bir iş imkanı oluştu.farklı bir ilde ama bu arkadaşım aracı oldu.hatta arkadaşımız istanbula gitti eşi benim bulunduğum şehirde kaldı.eşiyle birlikte de zama n geçirdik gezdik dolaştık onlarda kaldım.vs vs .iş arkadaşım aynı zaman da eski eşimi tanıdığı için eşimi aradı aracı olmaya çalıştı.sonra beni aradı konuştuk.aradan iki ay geçti dün gece baktım arkadaş beni 7 defa aramış açmadım sabah eşi bana siz ne konuştunuz ben boşanıyorum eşimden vs diye bi sürü laf etmiş iki ay önce konuşulan bir konu bu nasıl bir yakıştırma ben napmalıyım bayan telefonumu açmıyor sürekli mesaj atıyor şok oldum beni yaşadıklarımı bilir huumu bilir nasıl bir yakıştırma bu ne kadar yanlış:(

Eşiyle mi aynı evde kaldınız belki karısı yeni öğrenmiştir beraber kaldığınızı falan sonuçta ne kadar aranızda bişey olmasa da hic doğru bi davranış değil yaptığınız

telefonlarınızı açmıyorlarsa mesaj ile yazın
madem yanlış anlayacaktınız bana hissetirseydiniz de ben erkek kardeş/arkadaş bilip rahat konuşmasaydım rahat davranmasaydım
tarzı birşeyler yazın
kardeş kelimesini kullanın vurgular bazen önemlidir

Bende bir şey anlamadım yahu kimle kim arkadaş erkek olanla mı aynı evde kalındı
kadın olan arkadaşla kaldıysa niye sorun oluyo :KK14:

Back
X