- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
- Konu Sahibi blackwitch7
-
aynen 3 yıldır türkiyede yaşıyomuş baya biliyo türkçeyi türkiyeyi zaten öyle olmasa bu kadar yakın hissedemezdimki:)Adam afrikali ama bir turk erkegi gibi kur yapmayi ogrenmis. (Seni anneme anlatacagim artik afrikaya gelirsin..)
resmini koycak cesaretim yok tesadüfen görür falanBekareti sorun edermi bilmiyorum ama çok merak ettim kendisini. Resmini görmemiz mümkün mü?
evet aynen bu da çok çok dindar..veda hutbesinin ingilizcesini attı mesaj olarak çevirmem için sözde ingilizce öğretiyoya banaBenim vardi iki arkadasim onlarda tip öğrencisiydi daha bismillah ilk gunden "sen çok guzelsin benimle evlenir misin" demisti birisi
Ama birisi fena dindardi, ezani duyar duymaz hemen namaza..
Ya senin iş olur mu bilmem de benim gorusum çok kaptirma
Eski konularınızı okudum. İlla hayatınızda birisi olmak zorunda mı?resmini koycak cesaretim yok tesadüfen görür falan
Adetleri filan çok farkli, hatta ilk tanişmamizda arkadaş sormuştu Tomris güzel mi diye kafasini geriye kaldirdi. Bende saydiriyorum vay efendim sen tipine bak filan diye meğer onlarda bu beğendim demekmisevet aynen bu da çok çok dindar..veda hutbesinin ingilizcesini attı mesaj olarak çevirmem için sözde ingilizce öğretiyoya banaaslında birazcık da o dindarlığı etkiledi beni rolmüdür bilemiyorum ama..kapılmmaya çalışıyorum peki:)
işte ben hep aynı hataya düşüyorum acele ediyorum hemen kapılıyorum.ne denediysem olmadı insan mutlu olmak istiyo hzur bulmak istiyo aşık olmak istiyo..hepsi farklıymış gibi geliyo sonra gercek yüzlerni görüyorum..zaten o yüzden fikir almak istedim mesafe koymalımıyım diye..yine aynı şeyi yaşamamak içinEski konularınızı okudum. İlla hayatınızda birisi olmak zorunda mı?
Adetleri filan çok farkli, hatta ilk tanişmamizda arkadaş sormuştu Tomris güzel mi diye kafasini geriye kaldirdi. Bende saydiriyorum vay efendim sen tipine bak filan diye meğer onlarda bu beğendim demekmis
Neyse ya çenem düstü, iyi dusun karar ver arkadasliklari on numara olabilir ama ilerisi bilemiycem
Sürekli arayış içinde olursanız yanılma ihtimaliniz artar zaten. Huzuru mutluluğu neden sadece aşkta arıyorsunuz. Herşeyin bir zamanı vardır. Sabırlı olun. Başka şeylere yönelin.işte ben hep aynı hataya düşüyorum acele ediyorum hemen kapılıyorum.ne denediysem olmadı insan mutlu olmak istiyo hzur bulmak istiyo aşık olmak istiyo..hepsi farklıymış gibi geliyo sonra gercek yüzlerni görüyorum..zaten o yüzden fikir almak istedim mesafe koymalımıyım diye..yine aynı şeyi yaşamamak için
anlamadım (farkedilmez diye düşünüyorum ben)?Anlattığın kadar dindar biriyse hiç sorun etmez ya zaten farkedilmez diye düşünüyorum ben
Efendiliklerine lafim yok bak o konuda kesinlikle oyleler. Benimde bi ara pek ilgimi çekmişlerdi konuşmuştum.. Ama kendi ulkelerine donmek istiyorlar ve senden bunu kabul etmeni bekliyorlar. Benim arkadasin anne babasi da doktordu.yok yok söyleyin:) ne gibi adetleri varki mesela bildiğiniz?ya çok efendi nadir bulunan bi erkek gibi görünüyo ama yoksa bana mı öyle gösteriyoneyse sonuç olarak bu konuşmalara biraz ara vereyim öylemi en azından o mesaj atsın niyeti belli olur sanırım zmanla.
Eski konularınızı okudum. İlla hayatınızda birisi olmak zorunda mı?
işte ben hep aynı hataya düşüyorum acele ediyorum hemen kapılıyorum.ne denediysem olmadı insan mutlu olmak istiyo hzur bulmak istiyo aşık olmak istiyo..hepsi farklıymış gibi geliyo sonra gercek yüzlerni görüyorum..zaten o yüzden fikir almak istedim mesafe koymalımıyım diye..yine aynı şeyi yaşamamak için
Ay yanlış okumuşum kız pardonanlamadım (farkedilmez diye düşünüyorum ben)?
Efendiliklerine lafim yok bak o konuda kesinlikle oyleler. Benimde bi ara pek ilgimi çekmişlerdi konuşmuştum.. Ama kendi ulkelerine donmek istiyorlar ve senden bunu kabul etmeni bekliyorlar. Benim arkadasin anne babasi da doktordu.
O kadar ilgiliydi ki skilmistim ben.
Eğer gerçekten hoşlandiysan onlar dünden razi
Hi bence konusmanin sakincasi yok aksine ondan oğrenebilirsin. Ben hep sorardim merak ettiğim her seyi. Sende bu sekilde taniyabilirsin. Hatta bizi de haberdar et mevzulardan :)
Elin afrikasinda ne işin var be güzelim. ÜSTELİK aşık da değilsin .Olmayacak dua ya amin denmez.olmaz yapamazsin,yarın ülkeme gidecem der.Buradaki yaşam orada bulamazsın bunalıma girersin, orada hasta olsan all korusun kötü günler yaşasan türkiye ye haber gelene kadar yıl geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?