kızlar öncelikle merhaba sabirla yorum yapan herkese şimdiden teşekkütler.bilen bilir 7 aylik hamileyim ve bu bayram yatili misafir agirlamak zorunda kaldim 1 hafta.misafirim de kayinpeder görümce ve kayinpederin ikinci eşiydi.ben tabiki istemeye istemeye agirladim cunku kv duysa kumasini evime aldigimi kiyametleri koparirdi.nitekim öyle de oldu.ben keyfimden almadim onlari evime esim rica etti babami kapiya mi atayim diye babam geldigi icin o da gelmek zorunda dedi baktim ki baya da kararli duruyo karnimdaki bebegi hic kavga edip strese sokmamak icin peki dedim.
bu arada nasil kv kumasini eve alanlara sunu söylim kayinvalidem cok gecimsiz biri defalarca kp bicaklamaya kalkti psikolojisi bozuk kendi esim bile babasinin ikinci evliligine hak veriyo nerdeyse.annem birlikte yasanacak bi insan degil diyo.kv bizi hiç sevip saymaz yuvamizda hic bi emegi yok bayram gunu buyukluk edip kayinpederle o gelseydi oglunun evine,kumasi gelemeyecekti.meydani bos birakiyo sonra da kaos cikariyo herkes emrimde olsun ama ben keyfime bakayim kafalarinda.
bense zaten hamile hamile misafir agirlayip yorulduguma mi yanayim bu misafirin hiiiiicccc sevmedigim insanlar olduguna mi yanayim diye dusunurken bi de dün kv kumasinin bizim evde yatip kalktigini duydu kiyametler koptuu.
sen benim dusmanimi nasil evine alirsin diye bana cemkirdi gorumceme esime cemkirdi sanki biz bayildigimizdan aldim ikisi durmadan boku yiyo biri gecimsiz biri kari derdinde kabak hep bizim basimiza patliyo ben stres olmiyim diye ugrasirken dun saatlerce kv laf anlattim.yanlis anlamayin keyfimden aramiyorum kendisi beni arayip hesap sorup duruyo.
simdi sorum şu ben bu eşime ne yapayim?onun yuzunden geldi bunlar basima hem yorgunlugumla hem yasadigim stresle hem kv cenesiyle ugrastim kim ugruna?onun üstüne de cok varmak istemiyorum çok bikmis artik ana babasinin sorunlarindan.ve goruyo da onlarin hatasini beni ezdirmiyo onlara karsi ama benim icim yine de sogumuyo bidaha hamile kalmak bile istemiyorum bunlar yuzunden cunku en ufak bi saygi hassasiyet yok.
ne dersiniz bana yasattiklarini esimin yuzune yuzune carpip bi daha beni böyle biseye magruz birakmamasi icin iyice dilimle pisman edeyim yoksa adamin derdi kendine yeter zaten herseyin farkinda diyip kabuguma mi cekileyim?
bu arada gercekten herseyin farkinda ve ben annesi gibi bi es olmadigim icin evinde cok huzurlu evden cikmak bile istemiyo.bu huzurlu havayi kavgayla tartismayla dagitmak istemiyorum suclu olan kv kp de olsa olan bize olucak onlarin umrunda degil.ama bir yandan da bu halimle bana yapilanlari daha con gorsun iyice uzak tutsun bizi onlardan istiyorum.kafam karisik