• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlış bi yoldamıyım ben

canim benim görümcem de ayni evdeydi o bile kadinin sacini basini yolabilirdi ama yapmadi.esim de gorumcem de hatta ben de gecmis zamanda kv tarafindan evden kovulan insanlariz.ben yine de Allah rizasi icin konusuyorum benim kesinlikle hicbir sevgim saygim yok esim icin idare ediyorum o kadar.sizce bi insanin iki evladi da babasini hakli buluyosa burda bi anormallik yokmu demek ki kv herkesi canindan bezdirmis artik onun icin kimseyle yüzgöz olmam ben çünkü değmiyo
Ne olursa olsun konu ihanet ve hainlik olursa agzimdaki ekmegi alan kadina ben arka cikarim delirmisti ama niye delirmisti anneniz derim.hicbir kadin isteyerek boyle davranmaz mutlaka kendince hakli sebepleri vardir.evlatlarida cok haksiz ne olursa olsun anne o yaa anne..kovsun dovsun sovsun ama aldatilmasin evlatlarinin babasini baska bir kadinla oglunun evinde gormesin..nasil can yakici bir durum evlatlari bakimindan en buyuk intikam bu..

Ne demek istediğimi anlamıyorsunuz bence. Bir evladın anne baba arasındaki anlaşmazlıklarda bir tarafı hatalı bulması başka, babalarının boşanmadan eş diye getirdiği kadını evlerine kabul etmeleri başka. İkisini karıştırmayın lütfen.

Kayınpederiniz boşanmış olsa ve yeni bir yuva kursa, sanmıyorum ki kadın bu kadar sorun etsin. O zaman sizin de evinizde ağırlamanıza kimse laf edemez.

Ayrıca kadının saçını başını yolmak ne demek. Babalarını eleştirmeyecekler ama kimseye karşı sorumluluğu olmayan üçüncü kişiye mi yüklenecekler. Size bu normal mi geliyor?
kp kvden ayrildiktan sonra o kadinla evlendi resmiyette de evliler.ama kv kabullenemiyo(kaldi ki ben de kabullenemiyorum)ama kv icin biriyle yuzgoz olup kavga edemem cunku zamaninda beni evinden kovdu haketmiyo onun yuzunden strese giremem

Ne olursa olsun konu ihanet ve hainlik olursa agzimdaki ekmegi alan kadina ben arka cikarim delirmisti ama niye delirmisti anneniz derim.hicbir kadin isteyerek boyle davranmaz mutlaka kendince hakli sebepleri vardir.evlatlarida cok haksiz ne olursa olsun anne o yaa anne..kovsun dovsun sovsun ama aldatilmasin evlatlarinin babasini baska bir kadinla oglunun evinde gormesin..nasil can yakici bir durum evlatlari bakimindan en buyuk intikam bu..
ne demek kovsun sövsün ya 4 evladi var 4ü de babam evlense hakkidir diyo sizce bu kadinda hic mi suc yok.dogurup sokaga atanlar da anne ona bakarsaniz o zaman onlara da sonsuz saygi duyalim

Kv ile ilgili
Sizlik bir şey yok ortada
Eşinizin de suçu yok

Benim kızdığım nokta 7 aylık hamile iken hizmet etmeniz

Eski kv ile görüşmek istemiyorsanız
Ya engelleyin yada numara değiştirin

Eşinizle de usul usul konuşun
Hır ve gürültüye hiç gerek yok

Bu konunun muhatabi sen degil esin, aradimi ver telefonu esine izah etsin.

Boyle hamile halinle de musafir kabul etme.

En onemlisi kuma olayinida kadim allaho delisi olsa normal gorme. Ayiptir kim olsa 2 kadinn yada aldatilan dua etsin adami uyurken hadim etmiyor.

Daha karisini aldatan etkekletde hic hatali olani gormedim. Hep kadin hatali.

Sizin kuma dediğiniz kadının resmî nikahı Yok, yazdıklarınızdan anladığım.
Metres deniyor ona.
Eşiniz de babasına hak veriyorsa onda da bozukluk var kusura bakmayın.
Kayınvalideyi boşar, çocukları yaşında degil, yaşına uygun biri ile evlenirdi, o zaman ben de hak verirdim.
Şu durumda siz kayınpederinizin genç metresini evinizde ağırlamış oldunuz.
O misafir eş hatrına falan ağırlanmaz, kıyametleri koparır, kendimi yerden yere atar, o kadını yine eve sokmazdım.
Siz kayınvalide için olduğunu düşünüyorsunuz ama hayır. Bunu kendiniz için yapmalıydınız.
Eşiniz böyle bir şeyi normal ve haklı bulmasın diye.... yazık.

kp kvden ayrildiktan sonra o kadinla evlendi resmiyette de evliler.ama kv kabullenemiyo(kaldi ki ben de kabullenemiyorum)ama kv icin biriyle yuzgoz olup kavga edemem cunku zamaninda beni evinden kovdu haketmiyo onun yuzunden strese giremem

Şu yazdığınıza inanmıyorum.
Herkes size nikahsız kadını evinize kabul ettiniz dediğinde çevir kazı yanmasın yapıyorsunuz...
Boşanmış olsalar, nasıl kayınpederimle kendi gelseydi o zaman diyebiliyorsunuz?

annem birlikte yasanacak bi insan degil diyo.kv bizi hiç sevip saymaz yuvamizda hic bi emegi yok bayram gunu buyukluk edip kayinpederle o gelseydi oglunun evine,kumasi gelemeyecekti.meydani bos birakiyo sonra da kaos cikariyo herkes emrimde olsun ama ben keyfime bakayim kafalarinda.

Kadın boşandığı kocası ile ne diye gelsin sizin evinize bayram günü?
Yada boşandığı kocası hazır hiç bir alakası kalmamışken, ne diye başına bela diye sarsın anlattığınız kadar kötü karakterli bir kadını hazır kurtulmuşken?

Siz evinizde neredeyse kocanızla yaşıt kayınpederinizin metresini ağırladınız.
Bunun kayınvalide ile uzaktan yakından Alakası Yok.
Kendinize yakıştırdığınız buymuş demek.
Kocanızın da zihniyetine dikkat edin olur mu? Babasına hak veriyormuş ya... bir 20 sene sonra görüşelim...

ne demek kovsun sövsün ya 4 evladi var 4ü de babam evlense hakkidir diyo sizce bu kadinda hic mi suc yok.dogurup sokaga atanlar da anne ona bakarsaniz o zaman onlara da sonsuz saygi duyalim
Ben aldatilan kadinin her muamelesine saygi duyarim dogurup disari atana deil...7 evlat annesi sokakta olmus derler bizim buralarda 4 evladi dislasa kotulese bile o cocuklari o anne dogurdu o buyuttu suan esinizin annesi o. Niye haketsin oz geliniyle oglunun evinde kumasini görmeye..esiniz babasina hak vriyor temkinli olun lutfen 5 yil sonra sizde haksizliga uğrayabilirsiniz allahin kudreti cok buyuk...

Sizin kuma dediğiniz kadının resmî nikahı Yok, yazdıklarınızdan anladığım.
Metres deniyor ona.
Eşiniz de babasına hak veriyorsa onda da bozukluk var kusura bakmayın.
Kayınvalideyi boşar, çocukları yaşında degil, yaşına uygun biri ile evlenirdi, o zaman ben de hak verirdim.
Şu durumda siz kayınpederinizin genç metresini evinizde ağırlamış oldunuz.
O misafir eş hatrına falan ağırlanmaz, kıyametleri koparır, kendimi yerden yere atar, o kadını yine eve sokmazdım.
Siz kayınvalide için olduğunu düşünüyorsunuz ama hayır. Bunu kendiniz için yapmalıydınız.
Eşiniz böyle bir şeyi normal ve haklı bulmasın diye.... yazık.
Tebrik ederim boyle dusuncede olan hemcinslerime sirtimi rahatlıkla dayayabilirim

Herkes size nikahsız kadını evinize kabul ettiniz dediğinde çevir kazı yanmasın yapıyorsunuz...

Yada boşandığı kocası hazır hiç bir alakası kalmamışken, ne diye başına bela diye sarsın anlattığınız kadar kötü karakterli bir kadını hazır kurtulmuşken?

Kocanızın da zihniyetine dikkat edin olur mu? Babasına hak veriyormuş ya... bir 20 sene sonra görüşelim...
canim bizim dugünümuze de esimin annesi geldi oglunun dugunu neticede.orda da birlikte oturdular kayinpederle.bayramda da gelebilir oglunun evine dimi aybi odada yatmiyolar ama ayni evlerde kalabiliyolar hatta kp gidip kvnin evinde kaliyo arada sirada evlatlarini torunlarini görme bahanesiyle

endiselerinizi anliyorum.ben de endiseleniyorum.nitekim esim zamaninda babasini dövmekten beter etti nasil evlenirsin diye ama kv hic bi zaman ne esime ne diger evlatlarina anne gibi sahip cikmamis.esim annesi icin babasini karsisina aldi ustune yurudu ama kv bundan kisa sure sonra esimi evden kovdu evi kirletiyosun diye ustunde sopa kirmis.annenin de biraz evlatlarina kucak acmasi gerek ama dimi.tamam psikolojisi bozuk olabilir yasadiklari kolay degil ama cocugu 1 liraya muhtacken bununla parfüm alacam diyip esimi gencliginden beri hep tek basina birakti sevgisini kazanamadi bencil bi kadin.esim de zamanla annesinden koptu babasinkn evliligini onaylayacak dereceye kadar geldi yani.kaldi ki sadece esim degil 2 gorumcem 1 kaynim da ayni fikirdeler annemizde annelik havasi yok diyolar cocukken bile defalarca birakip gitmis

bayram gunu buyukluk edip kayinpederle o gelseydi oglunun evine,kumasi gelemeyecekti
Çok saçma bir düşünce tarzı. 2. evliliğini yapan herkes yeni eşiyle gider heryere eskisiyle değil. O kadın kuma değil ayrıca yeni eş. Tabi bunlar medenice boşanmış insanlar için geçerli. Sizin durumu anlayamadım

Çok saçma bir düşünce tarzı. 2. evliliğini yapan herkes yeni eşiyle gider heryere eskisiyle değil. O kadın kuma değil ayrıca yeni eş. Tabi bunlar medenice boşanmış insanlar için geçerli. Sizin durumu anlayamadım
ben de herkes gibi sessiz kalmayi tercih ediyorum.kv ugruna birine savas acilacak bi kadin degil.kp de mutsuzdur evlenebilir diye tolore edilecek bi adam degil.ben iki taraftan ya da degilim zaten taraf olunası insanlar da degiller

Kayınvalidenize eşinizin aldığını söyleyin ben kendisini uyardım ama beni dinlemesi diyin eşiniz uğraşsın bu dert ona yeter zaten. Onun dışında adamın beynini yemeyin bence yazık. Ayrıca insanlar hamile olunca misafir de ağırlayabilir miasafir de olabilir sürekli hamilr olduğunuzu belirtmişsiniz.

Kayınvalidenize eşinizin aldığını söyleyin ben kendisini uyardım ama beni dinlemesi diyin eşiniz uğraşsın bu dert ona yeter zaten. Onun dışında adamın beynini yemeyin bence yazık. Ayrıca insanlar hamile olunca misafir de ağırlayabilir miasafir de olabilir sürekli hamilr olduğunuzu belirtmişsiniz.
ya çoook çok mecbur kalmadikca hamile birine yatili misafir gitmem.ola ki gitmek zorunda kaldim hayatini kolaylastirmak icin elimden geleni yaparim.bence hamile kadindan alinan bi bardak su bile haram.cani acimasa sıkıntı çekmese bile bi anne adayına böyle özel davranmak hoşuma gider çünkü hormonlardan dolayı nasıl ruh halleri içine girdigimizi bilemezsiniz.belki siz de annesinizdir bilemem ama erkeklerde bu hassasiyet yoksa biz kadinlar olarak birbirimize bu sürecte özel ve degerli hissettirmeliyiz herhangi bi sıkıntı ağrı sızı yoksa bile böylesine düsünülmek bi anneyi mutlu eder.kadinlar sırf bu ilgi alakayi görmek icin yalandan aci cekiyomus gibi naz yapiyo demek ki buna ihtiyacimiz var

Siz hamile olduğunuz için, eşiniz de yaşadıklarından dolayı hassas. Eşinizi yeterince üzmüşler.Anne babası ne yapabilir ki. Atsa atılmaz satsa satılmaz:) O da böyle bir anne babaya sahip olmak istemezdi. Size önerim eşinizle sakin bir şekilde konuşmanız. O insanları hayatınızdan uzak tutun. Doğum yapacaksınız lahusalık dönemini olacak hassas olacaksınız öyle bir aileye ne kadar mesafe koysanız o kadar iyidir.

Siz hamile olduğunuz için, eşiniz de yaşadıklarından dolayı hassas. Eşinizi yeterince üzmüşler.Anne babası ne yapabilir ki. Atsa atılmaz satsa satılmaz:) O da böyle bir anne babaya sahip olmak istemezdi. Size önerim eşinizle sakin bir şekilde konuşmanız. O insanları hayatınızdan uzak tutun. Doğum yapacaksınız lahusalık dönemini olacak hassas olacaksınız öyle bir aileye ne kadar mesafe koysanız o kadar iyidir.
beni çok net anlamışsınız öncelikle teşekkür ederim :) evet eşim yeterince kırgın bu yüzden ve ben de kamburuna kambur eklemek söylenmek onu daha çok üzmek istemiyorum.bazen hakli olmak sizi mutlu etmez tam da öyle bi durum işte.
tekrar böyle düsüncesizce bi girisimde bulunacak olursa bugün yasadigim seyleri bir bir yuzune söylerim ama şuan için tekrar tekrar darlamanın alemi yok bence zaten ailesinin yaptiklarindan dolayi yeterince mahçup

ya çoook çok mecbur kalmadikca hamile birine yatili misafir gitmem.ola ki gitmek zorunda kaldim hayatini kolaylastirmak icin elimden geleni yaparim.bence hamile kadindan alinan bi bardak su bile haram.cani acimasa sıkıntı çekmese bile bi anne adayına böyle özel davranmak hoşuma gider çünkü hormonlardan dolayı nasıl ruh halleri içine girdigimizi bilemezsiniz.belki siz de annesinizdir bilemem ama erkeklerde bu hassasiyet yoksa biz kadinlar olarak birbirimize bu sürecte özel ve degerli hissettirmeliyiz herhangi bi sıkıntı ağrı sızı yoksa bile böylesine düsünülmek bi anneyi mutlu eder.kadinlar sırf bu ilgi alakayi görmek icin yalandan aci cekiyomus gibi naz yapiyo demek ki buna ihtiyacimiz var
Evet ben de anneyim. Doğru yatılı geliyorlarsa yardımcı olmaları gerekir. Ama naz niyaz kısmı kişiden kişiye göre değişiyor demrk ki :)

Back
X