yeteceğini düşünüyorsun sanırım ama emin ol küçükleri iki kişi olsanız da yetmez daha sonra değiştirmek istediğinde harcadığın para ile tutumlu olmuş da olmassın ayrıca aynı ürünleri büyükleri ile küçükleri arasında en fazla 300 lira fark olur bence büyüklerini devamlı kullanabileceklerini almalısınMerhaba kizlar.
Bugun nisanlimla beyaz esya alisverisine ciktik. Ben buyuk bir buzdolabi alma ya da 7 kg lik bi camasir makinasi almamiza gerek yok dedim. Veya kiraci olacagimiz evde ankastre firin mikrodalga almamiza gerek yok dedim. Ama nisanlim en buyuk buzdolabini ve hatta 8-9 kg lik camasir makinasini almamiz gerektigini dusunuyor. Sebebi ise beyaz esya oyle 1-2 sene sonra degistirilecek bir sey degilmis. Ve beni secici olmamakla sucluyor sana kalsa her seyin en uygununu almaliyiz diyor. Sana en ucuz koltuklari gostersem begenirsin diyor.
Kizlar bence bilmemkac sene sonrasini dusunerek beyaz esya almak normal mi? Ki biz hemen bebek dusunmuyoruz. Ben mi yanlis dusunuyorum acaba en buyuk buzdolabini camasir makinasini mi almak lazim?
Azla yetinen pahali seylere yonelmeyen bi insan olmak sizce de yanlis mi?
Inanin cok uzgunum of