Yanlış Bir İlişki

sadece sunu soyleyip gidicem bosanmadn bunu yapiyorsanz ve ispat edilirse bu bir suc.haa o adam senden kacniyor aci gercek kullanilms olablrsn.cunki erkeklern bosanmis kadina daha bi ilgi duyarlar ne icin bil bakalm
bi an once toparlan arkadasm gecmis olsun

Gün verildi. Bir sorun çıkmazsa aynı gün boşanacağız anlaştık her konuda zaten

Seni üzmek istemem ama evli olabilir yada sevgilisi olabilir.

Kadınların duygusal olarak boşlukta oldugunu farkeden erkek kadını kullanmak için yakınlaşır bundan emin olun.

Evli olmadığına yada sevgilisi olmadığına eminim. Bu kişi benim aynı zamanda uzun süredir de arkadaşım. Hem de iş arkadaşım. Böyle bir şeye dönüştü bir anda

Ah ahh daha yazinin basini okurken aklima geleni sonuna dogru yazmissiniz bile. Bundan sonra dul bir bayan olarak dikkat etmelisiniz kendine. Size yaklasanin art niyetli olup olmadigi anlamak icin.

Teşekkür ederim. Ya biz aynı zamanda normal arkadaştık ta. Bir süredir kur yapıyordu görmemezlikten geliyordum ama doğru bir ad konulmadan ilişkiye böyle bişi yaşandı. Dediğiniz gibi yapacağım desteklerinizi esirgemeyin benden

Gün verildi. Bir sorun çıkmazsa aynı gün boşanacağız anlaştık her konuda zaten

bazi arkadaslar eski eşiniz ogrenirse davada kullanır demişler ama bu olayın dava açısından bir önemi yok hiç olmazsa belki bunu bilirseniz bu yönden rahatlarsiniz duygusal olarak da ben olsaydım çok takilmazdim olan olmuş geriye dönülmez bunlara takılıp üzülecek kadar uzun bir ömrümüz yok

Yanlış anlamayın sözüm sadece size değil ama bir anda oldu istemeden oldu tarzı söylemler bana inandırıcı gelmiyor. Bir anda sokak ortasında yürürken olacak hali yok. Uygun ortam yaratılmış sizde orda bile isteye bulunmuşsunuz neticede...

Konuya gelecek olursak maalesef bir kadın "dul"(bunu tamamen erkeklerin gözünden anlatmak için kullandım) oldu mu çevredeki bütün erkeklerin bakış açısı değişiyor. Daha önceden farklı gözle bakan bir iş arkadaş birlikte olunacak kadın gözüyle bakıyor. Bunu başka erkeklere de duyurursa maalesef size karşı olan algı değişecek. Yine maalesef kendinize, hareketlerinize dikkat etmeniz gerekir en azından resmen boşanana kadar. .

Olmaz çok yanlış yaptığınız psikolojiniz aklınız yerinde değil kendinize kötülük yaparsınız böyle devam ederse eğer. Kk'nü çokça ziyaret edin kafanız dağılır yavaş yavaş toparlarsınız kendinizi zamanı gelince en iyi şekilde yeni ilişkilere adım atarsınız

sizce hukuki boyutu ne olabilir? daha önce böyle bişi yaşamadım. Çok büyük konuşmamak lazımmış. hiç böyle bir psikolojide de olmadım. lütfen bana açık olun kendime gelmem lazım artık.
Son değişikliklere göre aldatma olarak tanımlanıyor mu bilmiyorum 5 aydır ayrı yaşıyorsunuz. Evlilik fiilen düşmüş olarak nitelendiriliyordu bu durum ama yine de bilemicem bi uzmana sormak gerek

Adam senden istedini almis artik muatap olmaz sende bosvericeksin onune bakcaksin yokmus gbi saymak zorundasin

Arkadaşlar cevaplara topluca cevap yazıyorum evet bir anda oldu ama evet bende istedim o an zaten önceki cevaplara da yazmıştım ben istemesem bişi olmazdı diye. Şöyle bişi anlaşılmasın bu tarz bişeye devam etmek isteyip istemediğimi de bilmiyorum ilk defa başıma böyle birşey geliyor. Sizlerden aldığım cevaplar benim için çok kıymetli. Başka önceliklerimde var benim onlara yönelmeliyim ve resmi olarak kesinleşene kadar da bu insanla birdaha bu tarz bi ilişki yaşamamaya karar verdim. En doğrusu bu. Yardım eden arkadaşlar çok sağolun.

Kızlar tekrar merhaba
Çocukla konuştum galiba tamamiyle aynı düşünüyoruz. Bu güncellemeyi de sizinle paylaşmak istedim. Durumumu aynen anlattım. Resmi konularımı çözüp kafamı toparlayana kadar böyle birşeyin olamayacağını söyledim. O da daha yeni bir ilişkiden çıktığı için yorgun olduğunu kendisinin de benimle tamsmiyle olmasada aynı durumda olduğunu söyledi. İçim daha da rahatladı. Gerçekten kötü bir insan değil. Belki bişeylere de değebilir ama şimdi değil. Bakalım zaman ne gösterecek. Düşünceleriniz ve destekleriniz için çok teşekkür ederim. İnanın bana güç verdiniz.

face degildkr insallah ...
ne cesaset ya ...
nasi bakicaksiniz bi daha yuzyuze

Yaptığın iyi birşey değil elbet ama kendini suçlu hissetmene gerek yok çünkü suçlu hissederek yaşanmışı silemezsin. Hata yapılır ders almaya bak. Mükemmel değiliz her zaman doğru kararlar veremeyiz. 5 aydır ne diye ayrı yaşayıp dava açmadınız ki ? Çoktan boşanmış olurdunuz. Is yerindeki adama da yüz verme artık belli ki bi anlık saçmamışsınız. Ileriye dönük birseyler olmaz malum erkek egosu kafasında milyon tane senaryo yazmıştır bile. Bulabiliyorsaniz yeni bir iş bulun olmazsa sizde görmezden gelin. Ne yaşandıysa karşılıkli yaşandi ki zannettiğiniz gibi düzgün karakterli birisi olsaydi bu duygusal boşluğunuzu kötüye kullanmazdı.

Sana zahmet önce bir bosansaydin adam o anki ruh halinden faydaLanmış resmen ..yani öyle dediğin gibi çok düzgün biri değilmiş .aksi olsaydı yatakta değil de omzunda teselli ederdi .............

Resmen sırf cinsellik için yaklaşmış size...Siz de haklısınız boşluktaydım diyosunuz kandırmak için yakın olmuş size yaranızı sarmak için gelmiş gibi davranıp sizde yeni bi yara açmış...Ama tüh vah demeye gerek yok,yaşanmış bitmiş bi daha aynı hataya düşmezsiniz olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…