- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 448
- Konu Sahibi blossommary
-
sadece sunu soyleyip gidicem bosanmadn bunu yapiyorsanz ve ispat edilirse bu bir suc.haa o adam senden kacniyor aci gercek kullanilms olablrsn.cunki erkeklern bosanmis kadina daha bi ilgi duyarlar ne icin bil bakalmMerhaba,
Kısaca özetlemek gerekirse eşimle 5 aydır ayrıyız. Yaklışık 1 senedir de aramızdaki her şey bitti (duygusallık, sevgi, cinsellik vs) geçenlerde de mahkemeye anlaşmalı boşanma dilekçesini verdik. Kesinlikle her şey bitti. Bilenler hisseder bu ara insan inanılmaz bir boşlukta oluyor, birilerinin ilgilenmesi hoşuna gidiyor. Bende de aynı durum söz konusu oldu. Çünkü o kadar yanlızdım kiNe ailem yanımda oldu ne arkadaşlarım oldu bir anda hiç kimsesiz kaldım Bu arada iş yerimde benim bu durumumu bilen ve bana ilgi gösteren düzgün biri vardı. Her türlü derdimi dinledi bana manevi destek oldu her şey oldu. Ve ben bu kişiyle yakınlaştım cinsellik boyutunda. Engel olamadım kendime. Kendimi şu an çok kötü hissediyorum. Psikolojim zaten çökmüştü şimdi daha da çöktü. ve bu kişi aynı iş yerinde benden de kaçmaya başladı. sanırım o da kötü hissediyor. ne yapmalı arkadaşlar?
Siz de çok muhatap olmamaya çalışın kendisiyle.
Zor zamanlar gerçekten,yanlış karar vermemek adına 2 defa düşünün.
Anlaşmalı boşanma davası ise size gün vermiş olmaları lazım tarih belli değil mi
hukuki olarak bu ilişki eğer dava tarihinden sonra gerçekleştiyse yargitay in 2015 tarihli yeni İçtihadı na göre herhangi bir sorun çıkarmaz çünkü bu yeni kararda dava tarihinden sonra gerçekleşen olaylar tarafların kusurunu etkilemez şeklinde gorus benimsendigi görülüyor
Seni üzmek istemem ama evli olabilir yada sevgilisi olabilir.
Kadınların duygusal olarak boşlukta oldugunu farkeden erkek kadını kullanmak için yakınlaşır bundan emin olun.
Ah ahh daha yazinin basini okurken aklima geleni sonuna dogru yazmissiniz bile. Bundan sonra dul bir bayan olarak dikkat etmelisiniz kendine. Size yaklasanin art niyetli olup olmadigi anlamak icin.Merhaba,
Kısaca özetlemek gerekirse eşimle 5 aydır ayrıyız. Yaklışık 1 senedir de aramızdaki her şey bitti (duygusallık, sevgi, cinsellik vs) geçenlerde de mahkemeye anlaşmalı boşanma dilekçesini verdik. Kesinlikle her şey bitti. Bilenler hisseder bu ara insan inanılmaz bir boşlukta oluyor, birilerinin ilgilenmesi hoşuna gidiyor. Bende de aynı durum söz konusu oldu. Çünkü o kadar yanlızdım kiNe ailem yanımda oldu ne arkadaşlarım oldu bir anda hiç kimsesiz kaldım Bu arada iş yerimde benim bu durumumu bilen ve bana ilgi gösteren düzgün biri vardı. Her türlü derdimi dinledi bana manevi destek oldu her şey oldu. Ve ben bu kişiyle yakınlaştım cinsellik boyutunda. Engel olamadım kendime. Kendimi şu an çok kötü hissediyorum. Psikolojim zaten çökmüştü şimdi daha da çöktü. ve bu kişi aynı iş yerinde benden de kaçmaya başladı. sanırım o da kötü hissediyor. ne yapmalı arkadaşlar?
Boşanma davası açıldıktan sonra sadakat sözü ortadan kalkıyor gibisinden bi şeyler yazılmıştı burada. Hukukçular daha iyi bilir. Eski eşiniz bunu öğrense bile mahkemede kullanamaz sanırım.
Bence bi ilişkinin en başında cinsellik yaşamak doğru değil. Eğer amacınız tek gecelik ilişki değilse tabi. Duygusal beklentileriniz gelecek beklentiniz varsa önce biraz tanıyıp vakit geçirilmeli çiftler birbirine alışmalı önce bağlanmalı diye düşünüyorum. Cinsellik bunlardan sonra yaşanmalı. Yoksa sizin durumunuz gibi acabalar, pişmanlıklar, soğumalar olabiliyor.
Bence biraz ilişkilere ara verip kafanızı dinleyin nadasa bırakın kendinizi:) sonra daha sağlıklı kararlar verebilirsiniz.
Gün verildi. Bir sorun çıkmazsa aynı gün boşanacağız anlaştık her konuda zaten
Son değişikliklere göre aldatma olarak tanımlanıyor mu bilmiyorum 5 aydır ayrı yaşıyorsunuz. Evlilik fiilen düşmüş olarak nitelendiriliyordu bu durum ama yine de bilemicem bi uzmana sormak gereksizce hukuki boyutu ne olabilir? daha önce böyle bişi yaşamadım. Çok büyük konuşmamak lazımmış. hiç böyle bir psikolojide de olmadım. lütfen bana açık olun kendime gelmem lazım artık.
Sana zahmet önce bir bosansaydinMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?