Yanlış Bir İlişki

blossommary

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
21
3
86
40
Merhaba,
Kısaca özetlemek gerekirse eşimle 5 aydır ayrıyız. Yaklışık 1 senedir de aramızdaki her şey bitti (duygusallık, sevgi, cinsellik vs) geçenlerde de mahkemeye anlaşmalı boşanma dilekçesini verdik. Kesinlikle her şey bitti. Bilenler hisseder bu ara insan inanılmaz bir boşlukta oluyor, birilerinin ilgilenmesi hoşuna gidiyor. Bende de aynı durum söz konusu oldu. Çünkü o kadar yanlızdım ki Ne ailem yanımda oldu ne arkadaşlarım oldu bir anda hiç kimsesiz kaldım Bu arada iş yerimde benim bu durumumu bilen ve bana ilgi gösteren düzgün biri vardı. Her türlü derdimi dinledi bana manevi destek oldu her şey oldu. Ve ben bu kişiyle yakınlaştım cinsellik boyutunda. Engel olamadım kendime. Kendimi şu an çok kötü hissediyorum. Psikolojim zaten çökmüştü şimdi daha da çöktü. ve bu kişi aynı iş yerinde benden de kaçmaya başladı. sanırım o da kötü hissediyor. ne yapmalı arkadaşlar?

kendinizi adam akilli toparlamadan bu tip seylerden uzak durun derim.
suan hata yapma ihtimaliniz cok yuksek cunku.

bende kabul ediyorum bu durumu. ya bir taraftan bu kişiyi sevebilme ihtimalim çok yüksek düzgün biri çünkü. bir taraftan da ben böyleyim. uzaklaşmalımıyım sizce?

Derin bir nefes alın önce.
Sonra yaşanmış bir şeyler bunu kabul etmekle başlayın.
Bu cinsellikle ilgili tek sorununuz eğer yanlış zamanda yanlış insanla olması ise şunu düşünün: O an buna ihtiyacınız vardı oldu. Sizden kaçıyorsa bırakın kaçsın. Ama bundan sonra bu tip bir boşluğa düşmemeye çalışın ve değiştiremeyeceğiniz şeyler için kendinizi daha fazla hırpalamayın.

çok teşekkür ederim. mantığımı hala dinleyemiyorum bir dinlesem düzene sokmam gereken o kadar çok şey var ki hayatımda.

adam bu durumdan faydalanmış işte ama duygusal boşluğu bırak işin hukuki boyutunu düşün.

sizce hukuki boyutu ne olabilir? daha önce böyle bişi yaşamadım. Çok büyük konuşmamak lazımmış. hiç böyle bir psikolojide de olmadım. lütfen bana açık olun kendime gelmem lazım artık.

kötü hissettiğini nereden biliyorsun.
aranızda ilişkinize dair bir konuşma geçti mi,geleceğe yönelik filan?

sizce hukuki boyutu ne olabilir? daha önce böyle bişi yaşamadım. Çok büyük konuşmamak lazımmış. hiç böyle bir psikolojide de olmadım. lütfen bana açık olun kendime gelmem lazım artık.
ıspatlanabilir bir delil varsa eşinle hukiki olarak bağınız kopmadığı için aldatmış durumuna düşebilirsin bundan bahsediyor arkadaş. eşinin bilgisi yoktur ama durumdan sanırım , kaldı ki ıspatı olsun..

daha boşanmadığınız için eski eşiniz bilse bu durumu hıkuki olarak işler daha da zora girebilir.

bu süreçte insan çok yalnız hissediyor kendini.. bu adam evli mi bekar mı?

birde çok düzgün demişsin de aslında çok düzgün olsa boşanmanı beklerdi..

O kaçmaya başladıysa hiç muhatap olmayın. Selam dahi vermeyin bakalım ne yapacak.

Boşanmayı bekle biraz ara ver en önemlisi adam zaten bi seferlik bişey yaşamamış olsa devamını getirmek isterdi hemde aynı yerde çalışıyormuşsun zor olur tabi ama toparlanana kadar uzak dur bence böyle islerden

Sizin boşlukta olmanızdan faydalanmalarına izin vermeyin.
Sizinde bazı ihtiyaçlarınız var fakat sonrasında yaşayacağınız pişmanlıklarınız ihtiyaçlarınızın önüne geçer yükleriniz olur.
Öncelikle boşanın ve kendinize saygınızı kaybetmeden hayatınıza yeniden başlayın.

Bosanmadiginiz icin yaptiginiz zinaya girer hukuki yaptirimida ispati halinde oluyor okuyoruz buralarda tazminat falan

Adama gelince alacagini alip tavrini koymus olabilir niyeti ciddi olsa sizden kacmaz insallah dediginiz gibi duzgundurde agzini kapali tutar
kendiniz icin bir iylik yapin sahisla gorusmeyin imkan varsa isinizide degistirin psikolojik olarak rahatlamadan kimseyle yakinlasmayin

Boşandıktan sonra yapsa zinaya girmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…