- 9 Şubat 2017
- 21
- 3
- 86
- 40
- Konu Sahibi blossommary
Merhaba,
Kısaca özetlemek gerekirse eşimle 5 aydır ayrıyız. Yaklışık 1 senedir de aramızdaki her şey bitti (duygusallık, sevgi, cinsellik vs) geçenlerde de mahkemeye anlaşmalı boşanma dilekçesini verdik. Kesinlikle her şey bitti. Bilenler hisseder bu ara insan inanılmaz bir boşlukta oluyor, birilerinin ilgilenmesi hoşuna gidiyor. Bende de aynı durum söz konusu oldu. Çünkü o kadar yanlızdım ki
Ne ailem yanımda oldu ne arkadaşlarım oldu bir anda hiç kimsesiz kaldım
Bu arada iş yerimde benim bu durumumu bilen ve bana ilgi gösteren düzgün biri vardı. Her türlü derdimi dinledi bana manevi destek oldu her şey oldu. Ve ben bu kişiyle yakınlaştım cinsellik boyutunda. Engel olamadım kendime. Kendimi şu an çok kötü hissediyorum. Psikolojim zaten çökmüştü şimdi daha da çöktü. ve bu kişi aynı iş yerinde benden de kaçmaya başladı. sanırım o da kötü hissediyor. ne yapmalı arkadaşlar?
Kısaca özetlemek gerekirse eşimle 5 aydır ayrıyız. Yaklışık 1 senedir de aramızdaki her şey bitti (duygusallık, sevgi, cinsellik vs) geçenlerde de mahkemeye anlaşmalı boşanma dilekçesini verdik. Kesinlikle her şey bitti. Bilenler hisseder bu ara insan inanılmaz bir boşlukta oluyor, birilerinin ilgilenmesi hoşuna gidiyor. Bende de aynı durum söz konusu oldu. Çünkü o kadar yanlızdım ki