• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış Bir İlişki

kötü hissettiğini nereden biliyorsun.
aranızda ilişkinize dair bir konuşma geçti mi,geleceğe yönelik filan?

ya ikimizde aynı iş yerinde olduğumuzu biribirimizden etkilendiğimizi vs konuştuk. nasıl sonuçlanacağını üzmek istemediğini de söyledi. ama bir taraftan da sürekli ilgilendi. ilerisi ne olur bilemem dedi. o kadar şey yaşadım gerçekten evliliği düşündüğüm kişiyle bile ayrıldım sonucunu bilemeyiz demişti. :(

ya ikimizde aynı iş yerinde olduğumuzu biribirimizden etkilendiğimizi vs konuştuk. nasıl sonuçlanacağını üzmek istemediğini de söyledi. ama bir taraftan da sürekli ilgilendi. ilerisi ne olur bilemem dedi. o kadar şey yaşadım gerçekten evliliği düşündüğüm kişiyle bile ayrıldım sonucunu bilemeyiz demişti. :KK43:
gayet açık söylemiş niyetini bence.

ıspatlanabilir bir delil varsa eşinle hukiki olarak bağınız kopmadığı için aldatmış durumuna düşebilirsin bundan bahsediyor arkadaş. eşinin bilgisi yoktur ama durumdan sanırım , kaldı ki ıspatı olsun..

bilgisi yok daha doğrusu dediğim gibi aramızda hukuki boyutu haricinde hiçbir şey de kalmadı. anlıyorum. ya böyle bişi yapıcak en son insandım ben. neden böyle oldu bilmiyorum. hayatıma bırakın bu boyutu hiç kimseyi almayı bile düşünmüyordum. ona karşı bişiler hissetmeye başladım ama hislerimden de emin de değilim. bu yüzden yaklaşmıyordum hiç. ama en son olan oldu :(

daha boşanmadığınız için eski eşiniz bilse bu durumu hıkuki olarak işler daha da zora girebilir.

bu süreçte insan çok yalnız hissediyor kendini.. bu adam evli mi bekar mı?

birde çok düzgün demişsin de aslında çok düzgün olsa boşanmanı beklerdi..

doğru söylüyorsunuz. bu adam bekar biri.

ya ikimizde aynı iş yerinde olduğumuzu biribirimizden etkilendiğimizi vs konuştuk. nasıl sonuçlanacağını üzmek istemediğini de söyledi. ama bir taraftan da sürekli ilgilendi. ilerisi ne olur bilemem dedi. o kadar şey yaşadım gerçekten evliliği düşündüğüm kişiyle bile ayrıldım sonucunu bilemeyiz demişti. :KK43:

Size karşı fazla duygu beslemediği çok açık. Bir de erkekler kendileri aynı haltı yese ve o eylemin ortağı olsa bile "kadına bak boşanmadan benimle birlikte oluyor, bundan bana hayır gelmez" diye düşünüp soğuyor uzaklaşıyor. Bu ikiyüzlülükten nefret ediyorum ama ne yazık ki böyle. Adamı aklınızdan çıkarmaya ve bir daha yaklaştırmamaya çalışın.

Kendinizi kullanılmış görmeyin, sonuçta siz de onu kullandınız.
O kişiyle birlikte oldunuz diye dünyanız yıkılmadı, yada sizinle evlenmek zorunda kalmadı, ya da size ilgi göstermesi gerekmez.
Akışına bırakın

bende istedim tabikide kabul ediyorum. ben istemesem asla yaşanmazdı. tabikide evlenmesini beklemiyorum ama işte o pişmanlık varya ah...

Size karşı fazla duygu beslemediği çok açık. Bir de erkekler kendileri aynı haltı yese ve o eylemin ortağı olsa bile "kadına bak boşanmadan benimle birlikte oluyor, bundan bana hayır gelmez" diye düşünüp soğuyor uzaklaşıyor. Bu ikiyüzlülükten nefret ediyorum ama ne yazık ki böyle. Adamı aklınızdan çıkarmaya ve bir daha yaklaştırmamaya çalışın.

haklısınız. galiba bende öyle yapacağım.

peki birliktelik yaşandıktan sonra nasıldı? soğuk mu? ya da konuştunuz mu bu konuda hiç ?

bilgisi yok daha doğrusu dediğim gibi aramızda hukuki boyutu haricinde hiçbir şey de kalmadı. anlıyorum. ya böyle bişi yapıcak en son insandım ben. neden böyle oldu bilmiyorum. hayatıma bırakın bu boyutu hiç kimseyi almayı bile düşünmüyordum. ona karşı bişiler hissetmeye başladım ama hislerimden de emin de değilim. bu yüzden yaklaşmıyordum hiç. ama en son olan oldu :KK43:
doğru yapmışsın diyemem ama zaten şu an ciddi şeyler düşüneceğin bir zamanda değilsin bunu rahatça söyleyebilirim. o an öyle gelişmiş olay ve yaşamışsın, adam ilerisini bilemem derken zaten niyetinin takılmak olduğunu anlatmış bence. karşılıklı birbirinizi kullanmışsınız, ben adam alacağını aldı düşüncesine katılmıyorum. senin de isteğinle olmuş sonuçta. resmi olarak eşinden tamamen ayrılmış olman daha etik olurdu. ama dava açılmış, 1 senedir de bütün bağlarınız kopmuş. ahlaksız bir durum olarak görmüyorum bunu

peki birliktelik yaşandıktan sonra nasıldı? soğuk mu? ya da konuştunuz mu bu konuda hiç ?

ya önce ben ne yaptım dedi. bende ağlamaya başladım tutamadım kendimi diye. sonra kendimize 1 hafta zaman verelim dedi. ama dediğim gibi bugünde benden sürekli kaçıyor. eğerki arkadaşların da dediği gibi iyi düşünseydi bugün yanımda olmaya çalışırdı gibi geliyor bana.

doğru yapmışsın diyemem ama zaten şu an ciddi şeyler düşüneceğin bir zamanda değilsin bunu rahatça söyleyebilirim. o an öyle gelişmiş olay ve yaşamışsın, adam ilerisini bilemem derken zaten niyetinin takılmak olduğunu anlatmış bence. karşılıklı birbirinizi kullanmışsınız, ben adam alacağını aldı düşüncesine katılmıyorum. senin de isteğinle olmuş sonuçta. resmi olarak eşinden tamamen ayrılmış olman daha etik olurdu. ama dava açılmış, 1 senedir de bütün bağlarınız kopmuş. ahlaksız bir durum olarak görmüyorum bunu

çok teşekkür ederim. ya dini olarak da bitirmiştik. ama işte içimde hep bir ama oluyor. benim içimde de beğenilme istenme dürtüleri var. Keşke bu psikolojiyle olmasaydı.

Siz de çok muhatap olmamaya çalışın kendisiyle.
Zor zamanlar gerçekten,yanlış karar vermemek adına 2 defa düşünün.

Anlaşmalı boşanma davası ise size gün vermiş olmaları lazım tarih belli değil mi
hukuki olarak bu ilişki eğer dava tarihinden sonra gerçekleştiyse yargitay in 2015 tarihli yeni İçtihadı na göre herhangi bir sorun çıkarmaz çünkü bu yeni kararda dava tarihinden sonra gerçekleşen olaylar tarafların kusurunu etkilemez şeklinde gorus benimsendigi görülüyor

Boşanma davası açıldıktan sonra sadakat sözü ortadan kalkıyor gibisinden bi şeyler yazılmıştı burada. Hukukçular daha iyi bilir. Eski eşiniz bunu öğrense bile mahkemede kullanamaz sanırım.

Bence bi ilişkinin en başında cinsellik yaşamak doğru değil. Eğer amacınız tek gecelik ilişki değilse tabi. Duygusal beklentileriniz gelecek beklentiniz varsa önce biraz tanıyıp vakit geçirilmeli çiftler birbirine alışmalı önce bağlanmalı diye düşünüyorum. Cinsellik bunlardan sonra yaşanmalı. Yoksa sizin durumunuz gibi acabalar, pişmanlıklar, soğumalar olabiliyor.

Bence biraz ilişkilere ara verip kafanızı dinleyin nadasa bırakın kendinizi:) sonra daha sağlıklı kararlar verebilirsiniz.

Back
X