15 ay evli kaldık. Hep içimde bir şey yapma hissi vardı. Böylede olunca onu rezil etmek istedim ailesine. Çünkü boşanma aşamasında bile bana gelip yalvarırı yinede arkadan ailesine ben istemiyorum boşanalım derdi.Hiç de pişmanlık duyma belliki yıllarca eziyet etmiş sana gururunu kırmış şimdi eline bir koz geçmiş sende onu kullanmışsın çok da iyi yapmışsın kendini daha iyi hissetmeni sağlamışsa az bile olmuş
Gayet insani davranmışsınız.15 ay evli kaldık. Hep içimde bir şey yapma hissi vardı. Böylede olunca onu rezil etmek istedim ailesine. Çünkü boşanma aşamasında bile bana gelip yalvarırı yinede arkadan ailesine ben istemiyorum boşanalım derdi.
Bence gereksiz olmuş ama takmayın büyütülecek bir şey de değil
Bende aslında sonradan ne gerek vardı dedim. Hep tepki vereceğim zaman aman ne gerek var derim. Sonra keşke yapsaydım diye kendimi yerim. İş işten geçmiş olur tabi. Boşanma aşamasında çok hakaretlerine haksızlıklarına sustum bir an önce boşanma olsun diye. Hiçbir şey talep etmeden istenmediğimi kabul ediyormuş gibi sessizce boşandım. Bu çok içime oturmuştu. Bende fırsat buldum hemen yaptım böyle işte :) yok aşka hakaret etmedim hem ex eşe hemde görümceyeİnşallah hakaret etmemişsindir, bunu kullanırlar gibime geldi.
Gerek var mıydı emin değilim, herkes malını bilir ama sana söylemez ağzına laf vermeyelim diye.Bende aslında sonradan ne gerek vardı dedim. Hep tepki vereceğim zaman aman ne gerek var derim. Sonra keşke yapsaydım diye kendimi yerim. İş işten geçmiş olur tabi. Boşanma aşamasında çok hakaretlerine haksızlıklarına sustum bir an önce boşanma olsun diye. Hiçbir şey talep etmeden istenmediğimi kabul ediyormuş gibi sessizce boşandım. Bu çok içime oturmuştu. Bende fırsat buldum hemen yaptım böyle işte :) yok aşka hakaret etmedim hem ex eşe hemde görümceye
Iyi yaptin tabi deliyle hep sen mi uğrasicaksin. Ailesinin yaninda kabadayilik taslayinca oluyor sut dokmuş kediye donduğunu de gorsunler bi zahmetDaha önceden bayram burukluğu diye bir konu açmıştım. Bir süre önce boşanmıştım. Şok kötü bir evlilikti. Şimdi sizi sıkmayayım detaylarla. Özetle ağır fiziksel şiddet, ekonomik ve psikolojik şiddet sonrası boşanmıştım. Eski eşim yalnızken bana uyguladğı şiddetlerin bir çoğunu ailesinin yanında da uygulamıştı. onların önünde yaşadığımız bir tartışmada şiddet göstermişti. Başka tartışmalarımızada çoğu kez ailesi şahit olmuş ve onların yanında beni istemediğini benden midesi bulandığı gibi bir çok şeyler söylemişti. Özetle ailesi eski eşimin beni istemediğini düşünüyordu. Bu arada biz 6 ay sevgililik 6 ay nişanlılıktan sonra evlendik. Neyse bugün eski eşim bana fark bir hesaptan mesaj attı. İşte çok kötüyüm, sana ihtiyacım var gibi mesajlar. Aslında bir gün mesaj atarsa cevap vermem diyordum ama dayanamadım. Ağzıma ne geliyorsa söyledim. Bir sürü şey yazdım içimi boşalttım. Sonra engelledim. Zaten ben baya bir yükselince oda bir daha yazmam filan dedi. Sonra ben bu mesajların bir kısmının ekran görüntüsünü çekip eski görümceme attım. İşte abinizi uyarın beni unutsun gibi bir şeyler. Oda diyor ki nerden biliyorsun bu yazanın abim olduğunu. Abisi olduğunu gösteren mesajlarda ki diğer kısmı da attım. Ben babamla konuşurum demiş. Yanlış mı yaptım bilmiyorum. Evliliğimiz boyunca ailesine beni istemediğini haykırdı. Şimdi bu mesajlarını ailesine atınca sanki gururumu düzeltecek gibi hissettim. Bilmiyorum pişman mı olmalıyım.
Ben öyle birşey yazmadim ki o nasıl olmuş öyleBende aslında sonradan ne gerek vardı dedim. Hep tepki vereceğim zaman aman ne gerek var derim. Sonra keşke yapsaydım diye kendimi yerim. İş işten geçmiş olur tabi. Boşanma aşamasında çok hakaretlerine haksızlıklarına sustum bir an önce boşanma olsun diye. Hiçbir şey talep etmeden istenmediğimi kabul ediyormuş gibi sessizce boşandım. Bu çok içime oturmuştu. Bende fırsat buldum hemen yaptım böyle işte :) yok aşka hakaret etmedim hem ex eşe hemde görümceye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?