- 19 Mayıs 2020
- 47.334
- 212.642
- 598
Alıntılar mı karıştı ki?Ben öyle birşey yazmadim ki o nasıl olmuş öyle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alıntılar mı karıştı ki?Ben öyle birşey yazmadim ki o nasıl olmuş öyle![]()
Bilemedim...ilginç olmuşAlıntılar mı karıştı ki?
Muazzam karışmış yalnız ha,zerre hata yok
Ay hata yapmışım cidden özür dilerimBen öyle birşey yazmadim ki o nasıl olmuş öyle![]()
Sizi iyi hissettirdiyse pişman olunacak bir şey yok. Mühim olan sizsiniz.Daha önceden bayram burukluğu diye bir konu açmıştım. Bir süre önce boşanmıştım. Şok kötü bir evlilikti. Şimdi sizi sıkmayayım detaylarla. Özetle ağır fiziksel şiddet, ekonomik ve psikolojik şiddet sonrası boşanmıştım. Eski eşim yalnızken bana uyguladğı şiddetlerin bir çoğunu ailesinin yanında da uygulamıştı. onların önünde yaşadığımız bir tartışmada şiddet göstermişti. Başka tartışmalarımızada çoğu kez ailesi şahit olmuş ve onların yanında beni istemediğini benden midesi bulandığı gibi bir çok şeyler söylemişti. Özetle ailesi eski eşimin beni istemediğini düşünüyordu. Bu arada biz 6 ay sevgililik 6 ay nişanlılıktan sonra evlendik. Neyse bugün eski eşim bana fark bir hesaptan mesaj attı. İşte çok kötüyüm, sana ihtiyacım var gibi mesajlar. Aslında bir gün mesaj atarsa cevap vermem diyordum ama dayanamadım. Ağzıma ne geliyorsa söyledim. Bir sürü şey yazdım içimi boşalttım. Sonra engelledim. Zaten ben baya bir yükselince oda bir daha yazmam filan dedi. Sonra ben bu mesajların bir kısmının ekran görüntüsünü çekip eski görümceme attım. İşte abinizi uyarın beni unutsun gibi bir şeyler. Oda diyor ki nerden biliyorsun bu yazanın abim olduğunu. Abisi olduğunu gösteren mesajlarda ki diğer kısmı da attım. Ben babamla konuşurum demiş. Yanlış mı yaptım bilmiyorum. Evliliğimiz boyunca ailesine beni istemediğini haykırdı. Şimdi bu mesajlarını ailesine atınca sanki gururumu düzeltecek gibi hissettim. Bilmiyorum pişman mı olmalıyım.
Yok ne özürü olur öyleAy hata yapmışım cidden özür dilerim![]()
Nasıl yaptığım hakkında hiçbir fikrim yokYok ne özürü olur öyle
Kusursuz olmuş![]()
Nasıl hissettiğimi bir bilsem. Yapmayınca da pişman oluyorum yapınca daSizi iyi hissettirdiyse pişman olunacak bir şey yok. Mühim olan sizsiniz.
İyi yapmışsın. Ama sakın yumuşama. Oyle bı hal sezdim sankiDaha önceden bayram burukluğu diye bir konu açmıştım. Bir süre önce boşanmıştım. Şok kötü bir evlilikti. Şimdi sizi sıkmayayım detaylarla. Özetle ağır fiziksel şiddet, ekonomik ve psikolojik şiddet sonrası boşanmıştım. Eski eşim yalnızken bana uyguladğı şiddetlerin bir çoğunu ailesinin yanında da uygulamıştı. onların önünde yaşadığımız bir tartışmada şiddet göstermişti. Başka tartışmalarımızada çoğu kez ailesi şahit olmuş ve onların yanında beni istemediğini benden midesi bulandığı gibi bir çok şeyler söylemişti. Özetle ailesi eski eşimin beni istemediğini düşünüyordu. Bu arada biz 6 ay sevgililik 6 ay nişanlılıktan sonra evlendik. Neyse bugün eski eşim bana fark bir hesaptan mesaj attı. İşte çok kötüyüm, sana ihtiyacım var gibi mesajlar. Aslında bir gün mesaj atarsa cevap vermem diyordum ama dayanamadım. Ağzıma ne geliyorsa söyledim. Bir sürü şey yazdım içimi boşalttım. Sonra engelledim. Zaten ben baya bir yükselince oda bir daha yazmam filan dedi. Sonra ben bu mesajların bir kısmının ekran görüntüsünü çekip eski görümceme attım. İşte abinizi uyarın beni unutsun gibi bir şeyler. Oda diyor ki nerden biliyorsun bu yazanın abim olduğunu. Abisi olduğunu gösteren mesajlarda ki diğer kısmı da attım. Ben babamla konuşurum demiş. Yanlış mı yaptım bilmiyorum. Evliliğimiz boyunca ailesine beni istemediğini haykırdı. Şimdi bu mesajlarını ailesine atınca sanki gururumu düzeltecek gibi hissettim. Bilmiyorum pişman mı olmalıyım.
BencedeBence iyi yapmışsın rahatlamışsındır. Ama bir daha yapma tadında kalsın :)
Her erkekte pişmanlık oluyorOlan olmus artik.. pisman olacagin bi durum yok bence. Bu erkekler hakket tuhaf.. elindeyken cektir ayrilinca pismanlik pislik bunlar ya
Valla sona kalan dona kalir demis atalar.. bittikten sonra gercekten pisman olmalarinin bi anlami yok..Her erkekte pişmanlık oluyor
Bize göre daha gec aklı Salim dusunebılıyorlar