Yanlış düşündüğüm birseyler mi var?

Birmabelsakizi

Mahza hifa...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
118
970
103
Oncelikle merhabalar, yeni katildim buraya. 1,5 - 2 yildir bir sevdigim var. Su son 2 3 aya kadar hersey normaldi, ve 6 aydir askerde. Askerlikten hic sikayeti yok. Ama bana cok kisitlamalar koyuyor mesela kiminle ne konusacgima bile karisiyor. Surekli kavgalar cikiyor. Dahasi evlenince dahada artacagini düşünüyorum. Giyimim evden disari cikmam kendi ailemle iliskilerim vs. Ne yapacagimi bilemiyorum soyledigim herseyide yanlis anliyor. Birde bi an once evlilik istiyor. Henuz karar vermedim diyorum askerdesin belli degil hiçbirşey diyorum.karar verince konusalim o zaman deyip kestirip atiyor aramizdaki sorunlari cozmeyi dusunmuyor bile.yanlis mi yaklasiyorum yanlis mi dusunuyorum sizce?

Şimdi takmazsın belki
Ama ilerde çok zor olacak bu
Hapis hayatı yaşayacaksın
İstediğin yere gidip,bir dostunla bir kahve içemeyeceksin
Kafana göre bir markete gidip,mutfak alışverişi bile yapamayacaksın
Bunları düşün,değişebilir bir yapıdaysa devam et

En klişe cevap sana güveniyorum dışardaki insanlara guvenmiyorumdur zaten. Dışarda herkeste gözlerini açmış sizi bekliyor zaten.. (Yanlış anlama bu sözümü ) çok belli sana guvenmiyor. Ve inan evlilikte herseyden önemli bu güven.
Yok estagfirullah elbetteki yanlis anlamam ama cidden bi guven sorunu var ama o ben miyim kendi mi cozemedim

Bende ayni seyleri yasamistim cnm. Sakin kendine bunlari yaptirma! Senin ailen herzaman senin arkanda aile iliskinizin bozulmasina izin verme! Simdi bunu yapan ilerde neler yapmaz
Suan annemde istemiyor zaten. Cok fazla mudahale ediyorsun diyerek bir gun annem soylemisti ben onun annesiyim kizimin yanlis bisey yapmasina asla vermem senden once ben dusunurum demisti. O gunden sonra pek birsey dememeye basladi ama evlendikten sonra devam etmeyecegini bilemedigimden kafam cok karisti

Suan annemde istemiyor zaten. Cok fazla mudahale ediyorsun diyerek bir gun annem soylemisti ben onun annesiyim kizimin yanlis bisey yapmasina asla vermem senden once ben dusunurum demisti. O gunden sonra pek birsey dememeye basladi ama evlendikten sonra devam etmeyecegini bilemedigimden kafam cok karisti
Inan bana evlendikten sonra daha fena olur. Simdi annenin catisinin altinda oldugun icin sakinlesmistir

Şimdi takmazsın belki
Ama ilerde çok zor olacak bu
Hapis hayatı yaşayacaksın
İstediğin yere gidip,bir dostunla bir kahve içemeyeceksin
Kafana göre bir markete gidip,mutfak alışverişi bile yapamayacaksın
Bunları düşün,değişebilir bir yapıdaysa devam et
Evet ozellikle bu konuda cok karisigim gelecegimi goruyorum ama son kez kararimi gozden gecirmek icin gormedigim açılar varsa gormek icin actim konuyu

Inan bana evlendikten sonra daha fena olur. Simdi annenin catisinin altinda oldugun icin sakinlesmistir
Inan ona soyledigim kelime tam anlmiyla suydu bugun. Ben dengesiz karaktersiz nerde ne yapacagini bilmeyen konusma ozurlu bir insan miyim neden bu kadar sıkıyorsun demistim. Yok gayet akli basindasin dedi ve baska cevap vermedi

Inan ona soyledigim kelime tam anlmiyla suydu bugun. Ben dengesiz karaktersiz nerde ne yapacagini bilmeyen konusma ozurlu bir insan miyim neden bu kadar sıkıyorsun demistim. Yok gayet akli basindasin dedi ve baska cevap vermedi
Iyi düsünüp öyle karar ver cnm. Ben ozaman ondan ayrildigimda kendimi özgür hissetmistim..

Kendine guveni yok.
Evlenip evlenmemeyi siz bilirsiniz de iyice tanimadan da evlenmeyin, acele de etmeyin. Anladigim kadariyla giyim kusam, hele ki aile iliskilerine bile daha simdiden karisiyorsa sizin dusuncelerinize de pek saygisi yok demektir. Kiskancliklari hayatinizi kabusa cevirecekse iyi dusunun, acele karar vermeyin.

Kendine guveni yok.
Evlenip evlenmemeyi siz bilirsiniz de iyice tanimadan da evlenmeyin, acele de etmeyin. Anladigim kadariyla giyim kusam, hele ki aile iliskilerine bile daha simdiden karisiyorsa sizin dusuncelerinize de pek saygisi yok demektir. Kiskancliklari hayatinizi kabusa cevirecekse iyi dusunun, acele karar vermeyin.
Suan evlilik fikrinden oldukca soğudum. Son 2 ayda tum dusuncelerimi alt ust etti simdiden bunlari gostermesidr cok iyi oldu bi yandan.en azindan dahada netlesiyor kararlarim

Sevgiliniz henuz evrimini tamamlayamamis , kendi haline birakin onu ki ureyip kendi gibi canlilar getirmesin dunyaya
Siz de hayatiniza bakin , insallah karsiniza medeni bir adam cikar da aradaki farki anlarsiniz o zaman

Back
X