• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış düşündüğüm birseyler mi var?

Sevgiliniz henuz evrimini tamamlayamamis , kendi haline birakin onu ki ureyip kendi gibi canlilar getirmesin dunyaya
Siz de hayatiniza bakin , insallah karsiniza medeni bir adam cikar da aradaki farki anlarsiniz o zaman
Yorumunuzu cok begendim kucuk bi tebessumum oldu once:KK48: sonra hakliliginiz olunca kendime uzuldum dogrusu ama sonuna kadr hakli gibi görünüyorsunuz:olamaz::KK43:

Yorumunuzu cok begendim kucuk bi tebessumum oldu once:KK48: sonra hakliliginiz olunca kendime uzuldum dogrusu ama sonuna kadr hakli gibi görünüyorsunuz:olamaz::KK43:
Tebessum etmenize sevindim
Bence mutlu olun erkenden bu durumu fark ettiginiz icin
Kendine guveni olan , seven , sevdigine guvenen , karsisindaki kadini bir birey olarak goren hicbir erkek sevgilinizin yaptiklarini yapmaz
Sizde gayet bilincindesiniz bu durumun
Yol yakinken yol verin

Tebessum etmenize sevindim
Bence mutlu olun erkenden bu durumu fark ettiginiz icin
Kendine guveni olan , seven , sevdigine guvenen , karsisindaki kadini bir birey olarak goren hicbir erkek sevgilinizin yaptiklarini yapmaz
Sizde gayet bilincindesiniz bu durumun
Yol yakinken yol verin
Aslinda kararim o yonde ama yine de diyorum ki belki eksik yada gormedigim birsey vardir belki ben yanlisimdir. Ama sanirim gercek bu kabullenmesi zor birazcik. Bugunki konusmalari yeterince sinirlayici konusma olunca dayanamadim en sonunda. Mesela arkadaslarimla aramdaki iliskiye benim iyiligim acisindan karistigini soyledi. Arkadaslarim cok art niyetliymis ki olani varsada biliyorum.

Senin yanlis dusundugun birsey yok. Ama onun var.
Seni arkadaslarindan izole etmeye calismasi kimse sana akil veremesin diyedir. Aklini karistirmasina izin verme. Gayet neyin ne oldugunu bilen bir kizsin. Ayril direk uzatmadan.

Aslinda kararim o yonde ama yine de diyorum ki belki eksik yada gormedigim birsey vardir belki ben yanlisimdir. Ama sanirim gercek bu kabullenmesi zor birazcik. Bugunki konusmalari yeterince sinirlayici konusma olunca dayanamadim en sonunda. Mesela arkadaslarimla aramdaki iliskiye benim iyiligim acisindan karistigini soyledi. Arkadaslarim cok art niyetliymis ki olani varsada biliyorum.

ya kusura bakmayın ama çok güldüm.
nasıl bir art niyet? gazozunuza ilaç katıp kötü yola mı düşürürlermiş mesela..
insan ilişkileri size zarar verse bile tecrübe katar.
bir birey olarak kiminle ne sınırlar içinde konuşacağınızı kendiniz belirlersiniz, sonucuna da katlanırsınız eğer olursa.
fanusta yaşama şansınız olmadığına göre bu tecrübeleri edinmek zorundasınız zaten.

ya kusura bakmayın ama çok güldüm.
nasıl bir art niyet? gazozunuza ilaç katıp kötü yola mı düşürürlermiş mesela..
insan ilişkileri size zarar verse bile tecrübe katar.
bir birey olarak kiminle ne sınırlar içinde konuşacağınızı kendiniz belirlersiniz, sonucuna da katlanırsınız eğer olursa.
fanusta yaşama şansınız olmadığına göre bu tecrübeleri edinmek zorundasınız zaten.
Ya ben cok sasirdim cunku baslarda asla boyle degildi saygi duyuyordu bunu ilk soylediginde şoke oldum. Ve su 1 ay icinde hersey oldukca hizli gelisti. Aslinda kimlerle nasil bir sınırda ve nasil konustugumu oldukca iyi biliyordu. Yani benim ona bi lafim olsa da yapsa anlayacagim ama oyle birseyde yok.

Senin yanlis dusundugun birsey yok. Ama onun var.
Seni arkadaslarindan izole etmeye calismasi kimse sana akil veremesin diyedir. Aklini karistirmasina izin verme. Gayet neyin ne oldugunu bilen bir kizsin. Ayril direk uzatmadan.
Tesekkur ederim sagolun sanirim oda bu yanlarimin farkinda oldukca genis duauncelerimin oldugunun ve birseyleri mantik cercevesine oturtmadan tatmin olamadigimin yani

Askere gidince böyle değişik bir Psikolojiye giriyor erkekler.ben olumsuz düşünmüyorum.biz de geçtik bu süreçten.daha kötü olmadı evlenince.siz fazla taviz vermeyin sadece

Iyi düsünüp öyle karar ver cnm. Ben ozaman ondan ayrildigimda kendimi özgür hissetmistim..
Askere gidince böyle değişik bir Psikolojiye giriyor erkekler.ben olumsuz düşünmüyorum.biz de geçtik bu süreçten.daha kötü olmadı evlenince.siz fazla taviz vermeyin sadece
Daha once bu kadar degildi ama suan cok ayri bi davranisi var normal degil. Taviz vermiyorum. Ama 1 yil asil yüzünü gostermeyip ya simdi gösteriyorsa. Ciddi anlamda taniyamiyorum cunku. Bu sabahki yazismalardan sonra siddete meyilli oldugunu bile düşünüyorum

Daha once bu kadar degildi ama suan cok ayri bi davranisi var normal degil. Taviz vermiyorum. Ama 1 yil asil yüzünü gostermeyip ya simdi gösteriyorsa. Ciddi anlamda taniyamiyorum cunku. Bu sabahki yazismalardan sonra siddete meyilli oldugunu bile düşünüyorum
Eger öyle bi düsüncen varsa ayril gitsin.

Back
X