- 28 Haziran 2015
- 1.908
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi Birmabelsakizi
Oncelikle merhabalar, yeni katildim buraya. 1,5 - 2 yildir bir sevdigim var. Su son 2 3 aya kadar hersey normaldi, ve 6 aydir askerde. Askerlikten hic sikayeti yok. Ama bana cok kisitlamalar koyuyor mesela kiminle ne konusacgima bile karisiyor. Surekli kavgalar cikiyor. Dahasi evlenince dahada artacagini düşünüyorum. Giyimim evden disari cikmam kendi ailemle iliskilerim vs. Ne yapacagimi bilemiyorum soyledigim herseyide yanlis anliyor. Birde bi an once evlilik istiyor. Henuz karar vermedim diyorum askerdesin belli degil hiçbirşey diyorum.karar verince konusalim o zaman deyip kestirip atiyor aramizdaki sorunlari cozmeyi dusunmuyor bile.yanlis mi yaklasiyorum yanlis mi dusunuyorum sizce?
Aynısını ben yaşadım ve şuan aynı kişi ile evliyim :) artık sacmalamalari beni çileden çıkarınca askerliğinin bitmesine 1 aydan az kala ayrılmıştım o zaman ondan. Askerden dönünce pişman olduğunu o an ki psikolojini ile bana sardığını artık nasıl bir psikoloji ise velhasıl kelam iyice burnunu sürttukten sonra barışmıştık :) hey gidi günler hey. Eğer gerçekten seviyorsan ona biraz zaman tani askerden dönmesini bekle. Yine karakterinde bir değişim olmazsa ona göre karar verirsin ilişkini ilerletip ilerletmeyecegini