• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış düşündüğüm birseyler mi var?

Oncelikle merhabalar, yeni katildim buraya. 1,5 - 2 yildir bir sevdigim var. Su son 2 3 aya kadar hersey normaldi, ve 6 aydir askerde. Askerlikten hic sikayeti yok. Ama bana cok kisitlamalar koyuyor mesela kiminle ne konusacgima bile karisiyor. Surekli kavgalar cikiyor. Dahasi evlenince dahada artacagini düşünüyorum. Giyimim evden disari cikmam kendi ailemle iliskilerim vs. Ne yapacagimi bilemiyorum soyledigim herseyide yanlis anliyor. Birde bi an once evlilik istiyor. Henuz karar vermedim diyorum askerdesin belli degil hiçbirşey diyorum.karar verince konusalim o zaman deyip kestirip atiyor aramizdaki sorunlari cozmeyi dusunmuyor bile.yanlis mi yaklasiyorum yanlis mi dusunuyorum sizce?

Aynısını ben yaşadım ve şuan aynı kişi ile evliyim :) artık sacmalamalari beni çileden çıkarınca askerliğinin bitmesine 1 aydan az kala ayrılmıştım o zaman ondan. Askerden dönünce pişman olduğunu o an ki psikolojini ile bana sardığını artık nasıl bir psikoloji ise velhasıl kelam iyice burnunu sürttukten sonra barışmıştık :) hey gidi günler hey. Eğer gerçekten seviyorsan ona biraz zaman tani askerden dönmesini bekle. Yine karakterinde bir değişim olmazsa ona göre karar verirsin ilişkini ilerletip ilerletmeyecegini

Oncelikle merhabalar, yeni katildim buraya. 1,5 - 2 yildir bir sevdigim var. Su son 2 3 aya kadar hersey normaldi, ve 6 aydir askerde. Askerlikten hic sikayeti yok. Ama bana cok kisitlamalar koyuyor mesela kiminle ne konusacgima bile karisiyor. Surekli kavgalar cikiyor. Dahasi evlenince dahada artacagini düşünüyorum. Giyimim evden disari cikmam kendi ailemle iliskilerim vs. Ne yapacagimi bilemiyorum soyledigim herseyide yanlis anliyor. Birde bi an once evlilik istiyor. Henuz karar vermedim diyorum askerdesin belli degil hiçbirşey diyorum.karar verince konusalim o zaman deyip kestirip atiyor aramizdaki sorunlari cozmeyi dusunmuyor bile.yanlis mi yaklasiyorum yanlis mi dusunuyorum sizce?
Askerde oldugu için böyle yapıyor
Benim de 6 senelik bir sevgilim vardı
Askere gitti ve cok sacmalamaya basladı
Döndüğünde işi hazırdı ben zaten calısıyordum evlenecektik
Ama ben askerliğinin bitmesine 2 ay kala ayrıldımm dayanamadım.
Beni şortla balkona cıkartmayan adam simdi karısının mememeleri ortada gezdiriyor:)

Aynısını ben yaşadım ve şuan aynı kişi ile evliyim :) artık sacmalamalari beni çileden çıkarınca askerliğinin bitmesine 1 aydan az kala ayrılmıştım o zaman ondan. Askerden dönünce pişman olduğunu o an ki psikolojini ile bana sardığını artık nasıl bir psikoloji ise velhasıl kelam iyice burnunu sürttukten sonra barışmıştık :) hey gidi günler hey. Eğer gerçekten seviyorsan ona biraz zaman tani askerden dönmesini bekle. Yine karakterinde bir değişim olmazsa ona göre karar verirsin ilişkini ilerletip ilerletmeyecegini
Keske karakterleri ayni olsa bizde suan ayriligin esigindeyiz. Pekte zannetmiyorum burnu surtcek falan. Askerden donmesini bekliyorumda yani sanki haftaya kalmaz bitcek gibide. Bunlar tamamen askerlikten kaynaklidir degil mi cunku ilk gittigi zamanlardada bu kadar sorunumuz hic olmamisti.

Sana güvenmese bile biraz kolaydı zira kazanabilirdin güvenini de kuzucum bu adam kendine güvenmiyor, bu noktada sanırım yapılabilecek çok bir şey yok :/
Hala bana guven sorununun olmadigini söylüyor. Kafam cok karışık askerlikten mi guvenden mi sogudum bi yandanda. Ne yapacagimi bilemiyorum..:KK64:

Askerde oldugu için böyle yapıyor
Benim de 6 senelik bir sevgilim vardı
Askere gitti ve cok sacmalamaya basladı
Döndüğünde işi hazırdı ben zaten calısıyordum evlenecektik
Ama ben askerliğinin bitmesine 2 ay kala ayrıldımm dayanamadım.
Beni şortla balkona cıkartmayan adam simdi karısının mememeleri ortada gezdiriyor:)
Degisiyorlar diyorsun yani hemen hemen ayni durumdayiz cunku suan

Daha once bu kadar degildi ama suan cok ayri bi davranisi var normal degil. Taviz vermiyorum. Ama 1 yil asil yüzünü gostermeyip ya simdi gösteriyorsa. Ciddi anlamda taniyamiyorum cunku. Bu sabahki yazismalardan sonra siddete meyilli oldugunu bile düşünüyorum
Aylarca sadece erkeklerle günü geçmiş oluyor.böyle olunca huyları değişiyor bence.yanınızda olmadığı için bu kadar baskı yaparak egosunu tatmin etmeye çalışıyordur.seviyorsan bekle dönüşte de aynı devam ederse o zaman tercihini yap

Keske karakterleri ayni olsa bizde suan ayriligin esigindeyiz. Pekte zannetmiyorum burnu surtcek falan. Askerden donmesini bekliyorumda yani sanki haftaya kalmaz bitcek gibide. Bunlar tamamen askerlikten kaynaklidir degil mi cunku ilk gittigi zamanlardada bu kadar sorunumuz hic olmamisti.

Askere gittiğinde 1 yıllık ilişkimiz vardı. Ve gittiği yer hakkaride ücra bir dağ idi benim kocamin.Hiç bir sosyal aktivite yok emir altındasın biraz onada hak veriyordum ama alttan almaktan çok yorulup ayrılık kararı almıştım. Döndükten birsüre sonra düzelmeye normal hayatına dönmeye başladı. Dediğim gibi eğer gerçekten seviyorsan bekle biraz daha. Yada oluru yok çok yıprandım diyorsan ayrıl.

Askere gittiğinde 1 yıllık ilişkimiz vardı. Ve gittiği yer hakkaride ücra bir dağ idi benim kocamin.Hiç bir sosyal aktivite yok emir altındasın biraz onada hak veriyordum ama alttan almaktan çok yorulup ayrılık kararı almıştım. Döndükten birsüre sonra düzelmeye normal hayatına dönmeye başladı. Dediğim gibi eğer gerçekten seviyorsan bekle biraz daha. Yada oluru yok çok yıprandım diyorsan ayrıl.
Manisada cokta iyi gibi sorunu olsada bu sekilde davranmazdi bana komutaniyla falan iyi anlasiyor.:110: sizin durumunuz oldukca zormus. Bu halde birde hakkaride olmus olsaydi bilemiyorum neler olurdu.

askerlik psikolojisi böyle birşey tatlım
benim sevgilimde aynı şekildeydi
bir kaybetme korkusu bir hayatlarını düzene sokma ısteyısı evlenme ıstegi doguyor erkeklerın icine
seni kıskanmasıda askerde elı kolu baglı oluşundan
kendisi rahat degıl senıde rahat ettırmıyor elden gidersin diye bence
aynısı 2 kuzenımın ve benım basıma geldı cünkü
iyi birsey oldugunu söyleyemem cok kıskanılmakta kısıtlayıcı cekilmiyor bir süre sonra..
iki şık var, belki artık gercekten senı onemseyip cıddıye bındırmek ıstedıgı ıcın sana kendını actı kıskanc kısıtlayıcı yonunu gosterdi benim eşim böyle olmalı, boyle yapma gibicesinden
belki sadece askerlık bunaltısından kaynaklı gereksız kıskanclık atakları
benim sevgilimde askerdeyken cok kısıtlıyordu sımdı yarısı kadardır..

askerlik psikolojisi böyle birşey tatlım
benim sevgilimde aynı şekildeydi
bir kaybetme korkusu bir hayatlarını düzene sokma ısteyısı evlenme ıstegi doguyor erkeklerın icine
seni kıskanmasıda askerde elı kolu baglı oluşundan
kendisi rahat degıl senıde rahat ettırmıyor elden gidersin diye bence
aynısı 2 kuzenımın ve benım basıma geldı cünkü
iyi birsey oldugunu söyleyemem cok kıskanılmakta kısıtlayıcı cekilmiyor bir süre sonra..
iki şık var, belki artık gercekten senı onemseyip cıddıye bındırmek ıstedıgı ıcın sana kendını actı kıskanc kısıtlayıcı yonunu gosterdi benim eşim böyle olmalı, boyle yapma gibicesinden
belki sadece askerlık bunaltısından kaynaklı gereksız kıskanclık atakları
benim sevgilimde askerdeyken cok kısıtlıyordu sımdı yarısı kadardır..
Peki nasil davranmam gerek mesela her tartismada alttan mi almaliyim dogru yolu gosteriyorum nazikce anlatiyorum nasil, ne zaman, ne olmus tartisma duzelmiyor en sonunda bende cileden cikiyorum bu kez ben tersliyorum falan sizce nasil olmali bu durum. Bu arada cok tessur ediyorum yorumunuz icin

ciddi konularda onu gercekten sevıyolarsan evlılık gıbı seylerı konusmak için cekinme
hayal kurmak bedava.. ha diyince evlenmicen ki biraz isteklerini evlilikle ilgili düsüncelerini söyle konuş
sen onu ciddiye aldıgını goster yaninda oldugunu felan gerısı ona kalir
cok kısıtladıgında da acıklamalarını yap alttan al zaten canları sıkkın oluyor bıde ustune sen gıtme
askerlıgını nekadar rahat yaparsa yapsın ozgur degıller kactane erkegin icindeler ciddi yerin bir stresi vardir
birde ona hatırlat, suanda askerde oldugun ıcın alttan alıyorum
normalde bukadar tolerans gosteremeyebılırım şimdi seni sımartıyorum felan de tatlı ses tonuyla
ben acıklamamı yapar vicdanimi rahatlatip bir kenara cekılmesınıde bilirim ama sen askerdesın kıyamıyorum kıramıyorum felan de... ben burdayım senı beklıyorum, dısarı cıksamda zevk alamıyorum sen yokken, sırf vakıt gecsin diye yasiyorum felan de .d.d. cok hosuna gıder. bide arkerden sonra popoları kalkıyor bunların bır ozguven gelıyor sen bıde ozaman gor
erkekler cocuk gıbı gercekten

Yorumlariniz ve gorusleriniz icin tesekkur ediyorum bi isik var d
ciddi konularda onu gercekten sevıyolarsan evlılık gıbı seylerı konusmak için cekinme
hayal kurmak bedava.. ha diyince evlenmicen ki biraz isteklerini evlilikle ilgili düsüncelerini söyle konuş
sen onu ciddiye aldıgını goster yaninda oldugunu felan gerısı ona kalir
cok kısıtladıgında da acıklamalarını yap alttan al zaten canları sıkkın oluyor bıde ustune sen gıtme
askerlıgını nekadar rahat yaparsa yapsın ozgur degıller kactane erkegin icindeler ciddi yerin bir stresi vardir
birde ona hatırlat, suanda askerde oldugun ıcın alttan alıyorum
normalde bukadar tolerans gosteremeyebılırım şimdi seni sımartıyorum felan de tatlı ses tonuyla
ben acıklamamı yapar vicdanimi rahatlatip bir kenara cekılmesınıde bilirim ama sen askerdesın kıyamıyorum kıramıyorum felan de... ben burdayım senı beklıyorum, dısarı cıksamda zevk alamıyorum sen yokken, sırf vakıt gecsin diye yasiyorum felan de .d.d. cok hosuna gıder. bide arkerden sonra popoları kalkıyor bunların bır ozguven gelıyor sen bıde ozaman gor
erkekler cocuk gıbı gercekten
Gercekten bazi seyler dogru geliyor okudugumda buradki bir cok kisinin fikirleri ciddi anlamda yol gosterici oldu guven problemini en azindan biraz daha azaltabildik mesela son 1 haftadir oldukca soguktuk ve konusmuyorduk hatta ben siddete egilimli oldugunu bile dusunmeye baslamistim suan aşmış gibiyiz bir cok konuyu. Yani sanirim ben alttan aldikca duzelicek gibi. Dediginiz gibi hatirlatma yapmam gerekiyor ama normalde bu kadar taviz vermeyecegimi.

benim de eşim şimdilik uzakta başka ilde. Yan yanayken sorun yok ama uzaktayken daha takıntılı ve kıskanç oluyorlar. Kaybetme korkusu, kendine güvensizlik gibi şeyler. Bir de askerde terkedilme efsanesi askerler arasında çok yaygındır o psikolojiye girmiş olabilir. Biraz daha sabredin derim buraya gelince yan yana olunca tekrar değerlendirirsiniz.

Back
X