- 30 Ocak 2018
- 118
- 970
- 103
- Konu Sahibi Birmabelsakizi
-
Aslind bunu sormustum bana mi guvenin yok kendine mi diye etrafa guvenmiyorum diye cok alisildik bir cevap verdiSana güveni yok çok basit
Bir cok erkegin bahane kapilarindan biriAslind bunu sormustum bana mi guvenin yok kendine mi diye etrafa guvenmiyorum diye cok alisildik bir cevap verdi
Bende boyle dusunuyorum acikcasi cunku beni kisitlama durumunda surekli. Konusmama kadarBence kendine güveni yok onun
Yok estagfirullah elbetteki yanlis anlamam ama cidden bi guven sorunu var ama o ben miyim kendi mi cozemedimEn klişe cevap sana güveniyorum dışardaki insanlara guvenmiyorumdur zaten. Dışarda herkeste gözlerini açmış sizi bekliyor zaten.. (Yanlış anlama bu sözümü ) çok belli sana guvenmiyor. Ve inan evlilikte herseyden önemli bu güven.
Suan annemde istemiyor zaten. Cok fazla mudahale ediyorsun diyerek bir gun annem soylemisti ben onun annesiyim kizimin yanlis bisey yapmasina asla vermem senden once ben dusunurum demisti. O gunden sonra pek birsey dememeye basladi ama evlendikten sonra devam etmeyecegini bilemedigimden kafam cok karistiBende ayni seyleri yasamistim cnm. Sakin kendine bunlari yaptirma! Senin ailen herzaman senin arkanda aile iliskinizin bozulmasina izin verme! Simdi bunu yapan ilerde neler yapmaz
Inan bana evlendikten sonra daha fena olur. Simdi annenin catisinin altinda oldugun icin sakinlesmistirSuan annemde istemiyor zaten. Cok fazla mudahale ediyorsun diyerek bir gun annem soylemisti ben onun annesiyim kizimin yanlis bisey yapmasina asla vermem senden once ben dusunurum demisti. O gunden sonra pek birsey dememeye basladi ama evlendikten sonra devam etmeyecegini bilemedigimden kafam cok karisti
Evet ozellikle bu konuda cok karisigim gelecegimi goruyorum ama son kez kararimi gozden gecirmek icin gormedigim açılar varsa gormek icin actim konuyuŞimdi takmazsın belki
Ama ilerde çok zor olacak bu
Hapis hayatı yaşayacaksın
İstediğin yere gidip,bir dostunla bir kahve içemeyeceksin
Kafana göre bir markete gidip,mutfak alışverişi bile yapamayacaksın
Bunları düşün,değişebilir bir yapıdaysa devam et
Inan ona soyledigim kelime tam anlmiyla suydu bugun. Ben dengesiz karaktersiz nerde ne yapacagini bilmeyen konusma ozurlu bir insan miyim neden bu kadar sıkıyorsun demistim. Yok gayet akli basindasin dedi ve baska cevap vermediInan bana evlendikten sonra daha fena olur. Simdi annenin catisinin altinda oldugun icin sakinlesmistir
Iyi düsünüp öyle karar ver cnm. Ben ozaman ondan ayrildigimda kendimi özgür hissetmistim..Inan ona soyledigim kelime tam anlmiyla suydu bugun. Ben dengesiz karaktersiz nerde ne yapacagini bilmeyen konusma ozurlu bir insan miyim neden bu kadar sıkıyorsun demistim. Yok gayet akli basindasin dedi ve baska cevap vermedi
Kesinlikle katiliyorum.Bir cok erkegin bahane kapilarindan biri
Ben etrafa guvenmiyorum
Suan evlilik fikrinden oldukca soğudum. Son 2 ayda tum dusuncelerimi alt ust etti simdiden bunlari gostermesidr cok iyi oldu bi yandan.en azindan dahada netlesiyor kararlarimKendine guveni yok.
Evlenip evlenmemeyi siz bilirsiniz de iyice tanimadan da evlenmeyin, acele de etmeyin. Anladigim kadariyla giyim kusam, hele ki aile iliskilerine bile daha simdiden karisiyorsa sizin dusuncelerinize de pek saygisi yok demektir. Kiskancliklari hayatinizi kabusa cevirecekse iyi dusunun, acele karar vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?