Yanlış düşünmeme gerek var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı kadınlar neden anlasa da anlamazdan gelip aa dur ben fesatım belki o kişi öyle demez der durur anlamam
Kocan çekici kimsenin kayıtsız kalamayacağı biri yok sen çirkinsin git boşan derse gözünün kocanda olduğu çok belli olur burda ben mi fesatım başka arkadaşım yok kaybedemem dememek gerek
Biz niye arkadaşlarımızın sevgilileri için böyle şeyler demiyoruz o halde neyse bundan sonra mesafe koyarsınız :)

Eşinle ilgili sorunları anlatmak için yanlış kişiyi seçmişsin canım bence bi an önce aramızı düzeltmeye başladık yada düzelttik sorunlarımı oturup konuştuk hallettik beni çok sevdiğini asla kaybetmek istemediğini söyledi gibi şeyler söyle ve o zamanki yüz ifadesi söyledikleri zaten sana anlatır ne olacağını bidaha da bu kişiye asla eşinle kötü yanlarını anlatma gel bize anlat rahatla

Bazı kadınlar neden anlasa da anlamazdan gelip aa dur ben fesatım belki o kişi öyle demez der durur anlamam
Kocan çekici kimsenin kayıtsız kalamayacağı biri yok sen çirkinsin git boşan derse gözünün kocanda olduğu çok belli olur burda ben mi fesatım başka arkadaşım yok kaybedemem dememek gerek
Biz niye arkadaşlarımızın sevgilileri için böyle şeyler demiyoruz o halde neyse bundan sonra mesafe koyarsınız :)

+1

O bahsettiğiniz tarzda bir kadın değilim aslında yalnız karşımdaki insan biraz rahat bir insan, birçok konuda beni şaşırtacak kadar rahat. O yüzden o rahatlığına mı vermeliyim yoksa doğrudan düz bir şekilde mi yorumlamalıyım bilemedim.onu hayatımdan çıkaramam demek istemedim aslında ama ben çok kolay hayatına arkadaş kabul eden biri değilim o yüzden arkadaş olarak gördüğüm kişilerdeki yanlışları tam anlamıyla kavrayarak hareket etmek istediğimden ikilemde kaldım. Ama haklısınız düşünüyorum ne olursa olsun bir arkadaşa söylenecek sözler değil bunlar.

Bence görüşmeyi kesmelisin.
Bugün benzeri benim başıma geldi.
Bir dükkanda çalışan sadece merhaba merhaba olduğumuz kız muhabbete girdi. Atkı bere takımımı çok beğenmiş bende istiyorum bana da yaptır diye yapıştı resmen. Bende kurtulmak için tamam sana veririm dedim.
Birden konu eşime geldi :KK57:
Neden buralarda göremiyormuş,
Yok o çok iyi biriymiş, zaten ondan istese bana çıkar ver dermiş. Yakışıklıymış falan falan...
Neyse konuşmanın sonunda sana da çok değer veriyor herhalde dedi toparlamak için galiba.
Bende dedim verecek tabi ki karısıyım ben onun. İkimizde birbirimize değer veriyoruz.
Neyse çok uzattım galiba hafif sinirliyim de.
Kimseye güvenme sen.

Bence görüşmeyi kesmelisin.
Bugün benzeri benim başıma geldi.
Bir dükkanda çalışan sadece merhaba merhaba olduğumuz kız muhabbete girdi. Atkı bere takımımı çok beğenmiş bende istiyorum bana da yaptır diye yapıştı resmen. Bende kurtulmak için tamam sana veririm dedim.
Birden konu eşime geldi :KK57:
Neden buralarda göremiyormuş,
Yok o çok iyi biriymiş, zaten ondan istese bana çıkar ver dermiş. Yakışıklıymış falan falan...
Neyse konuşmanın sonunda sana da çok değer veriyor herhalde dedi toparlamak için galiba.
Bende dedim verecek tabi ki karısıyım ben onun. İkimizde birbirimize değer veriyoruz.
Neyse çok uzattım galiba hafif sinirliyim de.
Kimseye güvenme sen.
ne kadar patavatsız, ne saçma insanlar var hayatta. Hayır şu anlattığınız konuşmayı aklı başında kimse yapmaz, sıkmayın canınızı sizde. Bende mesafeyi arttırma kararındayım. rahatlığına demiş bile olsa, kötü niyeti olmasa bile genede söylediği şeyler canımı sıktı. Çünkü bir arkadaşımın eşime alıcı gözle bakmış olması çok can sıkıcı doğrusu.

O bahsettiğiniz tarzda bir kadın değilim aslında yalnız karşımdaki insan biraz rahat bir insan, birçok konuda beni şaşırtacak kadar rahat. O yüzden o rahatlığına mı vermeliyim yoksa doğrudan düz bir şekilde mi yorumlamalıyım bilemedim.onu hayatımdan çıkaramam demek istemedim aslında ama ben çok kolay hayatına arkadaş kabul eden biri değilim o yüzden arkadaş olarak gördüğüm kişilerdeki yanlışları tam anlamıyla kavrayarak hareket etmek istediğimden ikilemde kaldım. Ama haklısınız düşünüyorum ne olursa olsun bir arkadaşa söylenecek sözler değil bunlar.
Eşinizle aynı ortama getirmeyin arkadaşınızı bence, görmediğiniz bir anda bir bakışı bile olsa arkadaşınızın çok çok kötü, konu aileniz olduğu zaman ufacık bir tehlike sesseniz bile uzaklaştırın o üçüncü kişileri, konu ne olursa olsun... Eşinizle olan sorunlarınızı da tatlı dille, yapıcı olarak konuşarak çözün bence. Bir tane eşiniz var ve mutlaka severek evlenmişsinizdir, bu devirde sevgi kolay bulunmuyor ve yuva kolay kurulmuyor. Arkadaşınızla aranıza nazikçe mesafe koymanızın zamanı çoktan gelmiş bence, farkında olmadan sizi de eşinize karşı doldurabilir. Görüşmeyi çok çok azaltarak kesin bence, hatta eğer mümkünse direkt kesmeniz sizin için çok daha doğru ve iyi olur. Böyle yuvanız eşiniz hakkında içinize sinmeyen bu tarz şeyleri uzaklaştırmakta vicdan azabı duymayın, önemli olan yuvanız, hele ki böyle bir durumda. Şunu da söyleyeyim bu durum söylenen söz hiç normal değil, acaba acaba gibi bir şeyle normalleştirmeye çalışmayın içinizde, ilerde kötü bir şey olur tadınız kaçar Allah korusun. Siz yuvanızı huzurunuzu koruyun, ona zarar verecek insanları çıkarın atın uzaklaştırın gitsin, bu sizin huzurunuz psikolojiniz için önemli, şu an bunu dert edinmeyin lütfen, bir karar verin ve çok mesafe koyun bu kadar, eşinizle mutluluklar dilerim size Hoppa

Oww waow kadında deli cesareti var yada aptal sarışını oynuyor bilemedim.

Kac bacım kaç böyle arkadaş olmaz olsun.

Derdini ona paylaşma bi iki gune de eşim birden değişti bi ilgi bin ilgi diye anlat. araya da mesafe koy..
Kkcilar da demiş zatenEn Büyük KK
Buarada esinle munasebeti nedir bilemem ama kizda olsun gözün.. baska konularla ugrasmayalim sonra:KK59:

ne kadar patavatsız, ne saçma insanlar var hayatta. Hayır şu anlattığınız konuşmayı aklı başında kimse yapmaz, sıkmayın canınızı sizde. Bende mesafeyi arttırma kararındayım. rahatlığına demiş bile olsa, kötü niyeti olmasa bile genede söylediği şeyler canımı sıktı. Çünkü bir arkadaşımın eşime alıcı gözle bakmış olması çok can sıkıcı doğrusu.
Kesinlikle öyle aylar önce eşimi 1-2 defa gören biri bunları söyleyebiliyorsa herkesten her şeyi beklerim.
Hele ki muhtemelen sizin arkadaşınız daha sık görüyordur ve ben her eşlerle beraber görüştüğümüzde aklından neler geçiriyor diye düşünüp rahat edemem.
Evliliği de kötüymüş kıskanıp sizinde aranızı bozmaya çalışabilir.

Hic dusunmeyin arkadasliginizi bitirin.Ne cesaretle eşine çekici diyebiliyor o kadar da degil,herseyi herkese anlatmayin mesafe iyi birseydir ne haddini aşan olur ne de canini sıkan..

ne münasebet ona mı kalmış eşinizin çekiciliği haspam. ay çirkefliğe vurup bazı kızları yolasım var resmen. o kızla görüşmeyin bir daha en iyisi.

konu sahibi merak ettim hiç eşinizle aranızdaki cinsellik anlamında özel anlar hakkında bu arkadaşınızla konuştunuz mu?

acaba o kısımları mı kıskandı bu arkadaş da takıldı çekicilik kısmına :olamaz:

ben hoşlandığım kişiler hakkında bile hayatımda çekici kelimesini kullanmadım kimseye karşı o yüzden dumur durumdayım sizin konunuza da. ne cazgır ve gözü dönmüş insanlar var bu dünya için fazla naifim, fazla naifiz.

Bir arkadaşınız konuşma aralarında eşinizin ne kadar çekici olduğundan bahsetse ve bir sorununuzu anlattığınızda boşan dese işkillenir miydiniz?

Ben mi çok geri kafalı ve art niyetliyim ? bu durum normal mi sizce üstünde durmamalı mıyım ?
biri benim kocama çekici diyecek ona :sinirli: nesiymiş Allah Allah:KK11:

Bir arkadaşınız konuşma aralarında eşinizin ne kadar çekici olduğundan bahsetse ve bir sorununuzu anlattığınızda boşan dese işkillenir miydiniz?

Ben mi çok geri kafalı ve art niyetliyim ? bu durum normal mi sizce üstünde durmamalı mıyım ?
Bence özelinizi şüphelendiğiniz kişilere anlatmayın. Özellikle bu arkadaşınızdan uzaklaşmaya çalışın, görüşmeyin. İçinize şüphe düşürmesi sizi iyice huzursuz eder. Niyeti nedir bilemeyiz ama onunla konuşmaya devam ederseniz bu düşünceleriniz, şüpheleriniz gittikçe artacaktır. Umarım kötü bir niyeti yoktur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X