• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlış gezegendeyim.Beni burdan alın

bütün kötülerde size denk gelmiş. problem kimde acaba? çok takılmamak lazımm

değiştiremiyorsan uyum sağlıcan

Butun kotuler bana denk geldi problem bende mi oluyor yani Hadi onlar gibi olayım dedikodu yapayım,sadakatsiz olayım.

sadece abartıyorsunuzdur anlamında söyledim. yani boşverin kim nasıl istiyorsa öyle yaşasın. zaten yaş aldıkça insanlar daha toleranslı oluyor. tabiki sadakatsiz dedikoducu olursunuz demiyorum ama kendiniz gibi insanları hayatınıza sokacağınız ortamlar olur. diğerlerine kızmazsınız bile. bırakırsınız kendi hallerine. ben öyle oldum da:)

Ben bilmem nereye aitim tiplerinde değilim.Sadece yaşadığım ortamda onlar gibi olamıyorum.Birbirinin arkasından iş çeviren insanlar,aldatan insanlar,dedikodu yapan insanlar bana o kadar uzaklar ki.Ve gidebilsem eğer tek bir molekullerini bile istemiyorum yanımda yakınımda

Herkesin cevresinde o dedigin kisilerden mutlaka olmustur ve olacaktır cok olaganustu bir durum yok

Bosver hic aldirma.
Kendi kalplerini ruhlarini kirletiyorlar haberleri yok maalesef..

Hayat çok zor canım,öyle şeylerin üstesinden gelmen gerekiyor ki tahmin bile edemezsin.Şimdiden kendini böyle basit şeylerle yıpratırsan ilerde gerçekten çözümsüz bir durumda tek başına ayağa kalkman gerektiğinde dizlerinde o kuvveti bulamazsın.

'Senden kötüleri var' klasik bir cümle ama doğru bir cümle.Ben varım mesela.Aynen senin gibiydim ta ki bir akşam babam arayıp abini trafik kazasında kaybettik diyene kadar.Bu yaşadıkların seni zorluyor sanıyorsun ama aslında yaşadığın hiç birşey. Ölümü gördüğünde o insanlar bir toz zerresi kadar olmuyor gözünde.Aynen senin gibiydim,çok yıpratmıştım kendimi dizlerimde o kuvveti bulamadım ve çok büyük problemler yaşadım. Ama bugün ektiği limon çekirdekleri filizlendiği için mutlu olan da benim.

Senden kötü durumda olanları düşün,cidden düşün ve bulacağın ufak mutluluklara odaklan. Abla tavsiyesi :KK54:

Back
X