yanlış insana aşık olmuşum:(((

SEHERYELI99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
1.549
0
66
daha öncede paylaşmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/608965-keske-asik-olsaydi.html diye forumda yazılanları dinledim gaza geldim hissettirdim ona hislerimi cevap olumsuzdu tek artım onu kaybetmedim güzel bir dille ima ettim oda güzel bir dille olmayacağını gösterdi(( kabul ettim olmayacak onunla zor hatta imkansız arkadaş olarak bile varlığı yeter...

bana bu kadar değer veren bir insana karşı yanlış yaptım pişman değilim:)) o en güzel duyguları hak ediyor benimle olmasa bileeeeeeeee

tek istediğim mutlu olsun:)) şuan onun mutluluğu için ne gerekirse yaparım:))

yaklaşık 10 kişi vardı yüzüne haykıramadım, fısır fısır sohbet ettik ama söz oraya geldi ama o an açıkca söyleyemedim şimdi söyleyeyim içimde kalmasın sana aşığımmmm....

aşk topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır..... ya canın acıya acıya adım atacaksın ...yada canını acıta acıta söküp atacaksın..... diyen HZ MEVLANA ne de güzel söylemiş .... herşeyin hayırlısı de yaslan arkana.... vardır bir hikmet...vesselam...

Kendi mutluluğun için çalış, 35 yıllık yaşamımda öğrendiğim yegane şey budur. Sana aşık değilmiymiş salla gitsin o zaman, ne düşünüyorsun elin adamının mutluluğunu.

Vardı her işte bir hayır, kendin gülümsemeye bak, hayat senin, doya doya yaşa.

Eskilerin bir lafı vardır çok severim ; olursa olur suyu olmazsa hamur suyu =) bu sözün çok da hoş bir hikayesi var anlatırım bir gün. Dediğim gibi sen mutlu ol, gerisi boş

canını acıta cıta söküp atacaksın:)))

kesin kararlıyım sallayacağım yola devam en azından keşke demeyeceğim:))) pişman değilim ve inan çokkkk mutluyum...içimdeki ufak burukluğu saymazsam herşey dünden daha güzel:)))

o çok tatlı mutlu olsun böceğim benim:))

hikayeni bekliyorum sabırsızlıkla...

aşık olduğumu hissettirdim derken nasıl yaptın onca kişinin içinde fısır fısır konuşurken?
cevabı olumsuzdu diyorsun, direkt senden hoşlanıyorum mu dedin?
tatlım biz sana söyle demedik hissettir dedik, söylemekle hissettirmek çok çok farklı sonuçlar doğurur.

açıkca sana aşığım demedim diyememde... maalesef hiç yalnız kalamıyoruz bu konuda çok hassas... küçük bir şehirde bekar olarak yaşıyoruz ikimizde bana laf getirmemek konusunda çok dikkat ediyor bu yüzden yalnız görüşmüyor... grup olarak toplanıyoruz zaten mecburi ortamda yapılmış konuşmaydı benimki...

çok güzelim diyemem ama çirkinde sayılmam dün o kadar süslendim falan dikkatini bile çekmedi özellikle sordum ''' o kadar süslendim insan bir iltifat eder diye''' tek cevap hhıııı dedi kafayı çevirdi...

konuyu arkadaş olupta sonrasında sevgili olmaya getirdim bana ters kurallarım var olmaz dedi olan onlarca çift var neden olmasın falan epey irdeledim konuyu kesinlikle olmaz kendime ihanet etmiş olurum dedi...

muhabbet uzadıkça uzadı 3 saate yakın bireysel konuştuk bu konularda sonuç olarak sana kardeş gözüyle baktım başka türlü asla olamaz sen benim kardeşimsin ve en kötü tarafı bayan olarak bile görmüyor((( süslü biriyim sade ama etkili makyaj yaparım üstelik dün oldukça hoş giyinmiştim pek çok erkeğin dikkatini çekebiliyorum onun maalesef:))

aynı gruptan bir arkadaşın bana ilgisini farkediyordum ama umursamıyordum dün aşırı belli etti herkez farketti artık süslenince yanlış insanın dikkatini çektim(
aşık olduğum kişi arkadaşı için ^^^dikkat et^^^uyarı kötü değil sana ilgisi var anlamındaydı.. onun arkadaşının ilgisi olduğunu fark etmediğini sanıyordum dün fazlasıyla dikkatini çekti..

2 samimi arkadaş... arkadaşının sevdiği kızla sevgili zaten imkansızz(

kısmet değilmiş:))

bossveeer hıc uzulme dert bıle etme arkadaşım,bu yanlış ınsanla başlamadan bıtmıs ya sukret halıne bence...ya yıllar sonra kazıkları yıyıp gorseydın gerçek yuzunu...yol ver gıtsın...hayattan zevk almaya, mutlu olmaya bak...

Cesaretini toplayıp teklif etmişsin öncelikle bu davranışından dolayı taktir ettim seni ama gerisi için saçmalama dicem çünkü çocuk seni sevmiyor... Sen medeni cesaretini göstermişsin bu kadar yeter hayatına bak bence...

arkadaşımın aşkısınnnnnn

belki o yüzden belki de gerçekten kardeş gibi görüyor.

içinde kalacağına böyle olsun daha iyi

Belli ettin mi etmedin mi. Tam teklif olmamis zaten. Kapisina not birak, sonra ortadan kaybol. Madem bir is yaptin yarim yamalak yapma, tam yap.

Her zaman aynı muhabbet seni kardeşim gibi gördüm. Eğer ilgisini çekseydin böyle demezdi bu işler böyle maalesef. Sana ilgisi hiç yok. Bu yüzden kardeşim demesi daha mantıklı
En azından olmayacağını anladın boş hayallerle ömür mü geçer
Kendi hayatına bak boşver mutluluğunu falan. O şahsa da düzgün biriyse şans ver hayatının sonuna kadar onun çevresinden uzak kalacak değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…