Yanlış karar vermekten korkuyorum...

Görüşme. Net. İyi insan olabilir olması illa o kişi ile ilerisini düşünmenize sebep değil. Ne aceleniz var Allahaskına. Gül gibi mesleğiniz var, geleceğiniz var. Ne gerek var soru işaretleriyle yasamaya. Belki iyi biridir belki şöyledir belki böyledirle olmaz. Nasip işidir bu, ınanın evlenecegınız kişiyi anlıyorsunuz nasıp olunca. Aman uzak dur, lutfen

Herkese sağlıklı günler dilerim hanimlar.sorunum şu yaşim ilerliyor evlenmek istiyorum artık bir tanıdığımin yeğeni benle yaşıt birbirimizi hiç görmedik ben öğretmenim oda bir şehirde otelde çalışıyor adam yedi yıllık bir evlilik yapmış buesnada borca girmişler araları bozulmuş para yüzünden yani öyle diyorlar karısı ile boşanmış sonra barismislar sonra kadın geri dönmüş sonra olmamış yine ayrılmışlar iki yıl oluyor sorunum şu ki ben iki ay önce onunla görüşmeyi kabul etmiştim ancak sınavım vardı çok çalışıyordum sinavdan sonra görüşelim dedim tamam dediler sınavdan sonra arasın dedim aradı İlk konuşmada borcu olduğunu yani maddi bişey bekleme demeye getirdi bende gözüm yükseklerde değil dedim oda bi hafta düşüneyim dedi niye yani iki ay boyunca düşünmemişmi dedim aracıya adamın çok eksisi var ona rağmen ben düşüneyim mi dedim ...
karantinada kapalı kalmaktan aklınızı peynir ekmekle yemiş olma ihtimaliniz?

Adamdaki özgüvene bak. Bence düşünmeye değecek bir insan değil. Hem borç harç beklentinizi düşük tutturacak ona rağmen kendini naza çekiyor.

Ben görüşmezdim bir de kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor düşünecekmiş. Düşünsün dursun tamam derse bende düşündüm ama istemiyorum derdim

Kendini bulunmaz kumaş zannediyorsa Sakın görüşme... 👍

Herkese sağlıklı günler dilerim hanimlar.sorunum şu yaşim ilerliyor evlenmek istiyorum artık bir tanıdığımin yeğeni benle yaşıt birbirimizi hiç görmedik ben öğretmenim oda bir şehirde otelde çalışıyor adam yedi yıllık bir evlilik yapmış buesnada borca girmişler araları bozulmuş para yüzünden yani öyle diyorlar karısı ile boşanmış sonra barismislar sonra kadın geri dönmüş sonra olmamış yine ayrılmışlar iki yıl oluyor sorunum şu ki ben iki ay önce onunla görüşmeyi kabul etmiştim ancak sınavım vardı çok çalışıyordum sinavdan sonra görüşelim dedim tamam dediler sınavdan sonra arasın dedim aradı İlk konuşmada borcu olduğunu yani maddi bişey bekleme demeye getirdi bende gözüm yükseklerde değil dedim oda bi hafta düşüneyim dedi niye yani iki ay boyunca düşünmemişmi dedim aracıya adamın çok eksisi var ona rağmen ben düşüneyim mi dedim ...
O adamdan koca olmaz bosver

Bende öyle düşünüyorum ancak benmi kötü düşünüyorum diye size soruyorum İlk TLF konuşmasında dedi ben bı hafta düşüneyim bende bozuldum eniştemin yeğeni tanıdık beni kandirmazlar diye düşündüm bide bende çok safim herkes öyle der bana

Beyefendiye şunu yaz lütfen : Düşündüm taşındım olmaz bu iş , hatta sen düşünecem deyince çok rahatladım çünkü birbirimize uygun değiliz iyi günler deyip tlf sil bu kadar basit :) Sen önce davran. Adam yalnız çok rahat ve bu rahatlık senden kaynaklanıyor. Kendinle uyumlu biri ile evlenirsen daha mutlu olursun. Mis gibi mesleğin var. Çok kaba olacak ama bir p...s için keyfimi bozamam :)

Canım ben anlayamıyorum okumuş etmiş görmüş insansın Allah aşkına bu adamla evlenilir mi görmüyor musun bize niye soruyorsun.Bazen aklımı seveyim diyorum ya Allahım çok şükür yarabbim

Back
X