Yanlış kişi ten uyumu

nQYL8g.jpg

Meali: Salla gitsin.

Düzenleme: Ekran görüntüsü linkini düzelttim.
Konuyla ilgisi yok ama şu Brad Pitt fazla abartılmıyor mu?

Aynı durum benim de başıma gelmişti kahramanımız sonradan o kaba saba hallerini göstermeye başladı. Bildiğin hanzonun önde gideniydi ne hayat görüşümüz ne konuşmamız ne sohbetimiz hiçbiri uyumlu değildi. Sırf ten uyumu adına böyle bir iliskiyi sürdürmek akıl karı değildi ki bi zaman sonra zaten bu huyları yüzünden soğudum ve yıprandım. Siz yıpranmadan kaçın kurtarın kendinizi

Allah çarpar kız tövbe de:bicak:Brad Pitt kadar yakışıklı adam daha görmedim. Joe Black olarak ayrı, Truvada bebek yüz + taş vücut olarak ayrı...Allah özene bezene yaratmış:eek:
Ay ne bilim bana hiç o kadar yakışıklı gelmedi hiçbir zaman
Sarışın diye belki :KK70:
Yani yabancılar genelde o tipte belkide ondan
Ama George Clooney olsa o gerçekten çok hoş

Kaba çünkü kişiliği bu yani olur ya düşüncesiz karşındakini sürekli kıran
İnsan sevdiğini kırmaktan korkar işte
Bu sevmediğini gösterir
Yani sana daha hassas olması gerek
Kişiliği bu deyip kabullenmezdim ben olsam beni sevmediğini düşünürdüm

Sevgili kk üyeleri kendimi yine çıkmazda bulduğum durumlardan birindeyim. Biriyle tanıştım iyi hoş beğenmiştim o zamanlar iyi anlaşıyorduk işler ne zaman yakınlaşmaya geçti geçti darma duman oldu inanmazdim ten uyumu diye birşey olmadığına ama varmış ya başıma geldi anladım

Ten uyumu hissedildiğinde kişide; kalp atışının hızlanması, sürekli dokunma isteği ile kendini gösterir. Sürekli dokunmak, o anda kalma isteği, ten uyumunu kişiler için çekici kılıyor.Bir kez yaşandığında bağımlılık yaratan bu uyum, kişide, “acaba aynı tenden mi yaratıldık” gibi bir his oluşturur. Kişilerde coşku, mutluluk, özgüven gibi iyi hisler uyandıran bu uyum, zaman içinde büyüyen ve gelişen bir durum değildir.
Pembenar sitesinden aldım açıklamayı
Şimdi diyeceksiniz iyi işte ne güzel ama artık aramız hiç iyi değil sürekli kavga ediyoruz tartışıyoruz. Zamanla çıktı yüzü düşüncesiz kaba hiç istemediğim biri. Ama bırakamıyorum ne yapsa ne olsa dokununca geçiyor aynısı onda da var çok sağlıksız bir durum içindeyim git gide daha kotu oluyor yipranıyorum hem kavgalar hem bu uyum
Ten uyumu tam olarak budur
Geçmiş olsun diyeceğim sadece
Asla yürümeyecek iliskileri nasil surukler. Bağı uzundur. Hic kafanın uymadığı bir adam olması bonus olmuş.
Kurtulamazsın dokunma hissinden ve bütün sinirin gecer. O anda kalirsin...

Kaba çünkü kişiliği bu yani olur ya düşüncesiz karşındakini sürekli kıran
insan sevdiğini kırmaktan üzmekten çekinir
kaybetmekten korkar
sevmeyen adama arzular şelale olsa ne fayda
2 a sonra sen sıkılır bırakırsın
şu mağara adamlarını adam edeceğim bana aşık olacak diye heder etmeyin kendinizi

Yaw ten uyumunu muyumunu millet son senelerde ogrendi doladi diline:)) birini deli gibi istersen ten uyumu olur yani:) ha o ten uyumuda oyle kalmaz zamanla farklilasir

Back
X