Yanlış kızları seçiyor

colaliyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
13
1
1
32
Çok yakın bir arkadasım var yanlış kızları seçiyor sonra genelleme yapıyor tüm kızları sucluyor. Arkadaşım 28 yaşında şimdi , evlenmek istiyor ama kendi yaşlarındaki kızları istemiyor.18-23 yaş arası kızlarla evlenmek istiyor. Geçen gün 28 yaşında bir arkadasımı onerdim buluşun diye , kızla buluşmuş kıza hemen kardesim ayagı çekmiş hayır biliyordun yaşını neden bulusmak istedin ? Kızın yüzüne karşı ben senden hoşlanmadım yaşın fazla benim için,yolun açık olsun tanıstıgıma memnun oldum diyip masadan kalkmıs. 10 dakika durmuslar ya da durmamıslar , arkadasım olan kız anlattı bunları da. Kız bulusmaya özene bezene makyajla gitti maruz kaldıgı muammeleye bak .Kız hüngür hüngür ağladı yanımda , keşke hiç tanıştırmasaydım bunları .

Ondan sonra erkek olan arkadaşımla konustum neden böyle yapıyorsun diye , lisedeyken ve üniversitedeyken hoşlandığım benle yaşıt olan kızlar buyuklerle takılıyordu ben de o yaşlarda yemin ettim kendi yaşıtımla değil evlenmek sevgili bile olmayacağım dedi .

Bu arkadaşın psikoloji enkaz , 18-23 yaş arası kızlarla takılıyor ama onlar da olgun değil . Psikolga da gitmiyor . Bu dostuma nasıl yardım edebilirim ? Var mı tavsiyesi olan ?

Takıntı yapmış daha genç birisiyle olmayı.. böyle şey mi olur ? Belki mutlu olacağı kişi o yaşlarda değil.

Başka bir kız arkadaşını buluşturma onunla. Olgun hareketler değil arkadaşınınki.

Çok yakın bir arkadasım var yanlış kızları seçiyor sonra genelleme yapıyor tüm kızları sucluyor. Arkadaşım 28 yaşında şimdi , evlenmek istiyor ama kendi yaşlarındaki kızları istemiyor.18-23 yaş arası kızlarla evlenmek istiyor. Geçen gün 28 yaşında bir arkadasımı onerdim buluşun diye , kızla buluşmuş kıza hemen kardesim ayagı çekmiş hayır biliyordun yaşını neden bulusmak istedin ? Kızın yüzüne karşı ben senden hoşlanmadım yaşın fazla benim için,yolun açık olsun tanıstıgıma memnun oldum diyip masadan kalkmıs. 10 dakika durmuslar ya da durmamıslar , arkadasım olan kız anlattı bunları da. Kız bulusmaya özene bezene makyajla gitti maruz kaldıgı muammeleye bak .Kız hüngür hüngür ağladı yanımda , keşke hiç tanıştırmasaydım bunları .

Ondan sonra erkek olan arkadaşımla konustum neden böyle yapıyorsun diye , lisedeyken ve üniversitedeyken hoşlandığım benle yaşıt olan kızlar buyuklerle takılıyordu ben de o yaşlarda yemin ettim kendi yaşıtımla değil evlenmek sevgili bile olmayacağım dedi .

Bu arkadaşın psikoloji enkaz , 18-23 yaş arası kızlarla takılıyor ama onlar da olgun değil . Psikolga da gitmiyor . Bu dostuma nasıl yardım edebilirim ? Var mı tavsiyesi olan ?
Bu gibi bi erkeğe kız bulmaya çalışmamakla yardımcı olabilirsin bence

Bence bu konuya mudahil olmayin. Arkadasinizi evlendirmek sizin goreviniz degil. Ayrica su yas araliginda kimseyle evlenmem diyen bir insan zaten evlilige hazir degildir. Evlilik oyle ismarlama olan bir sey degil. Ne yani, uyustugu, hayati paylasabilecegi bir insani sirf yas araligi kendisine uymuyor diye istemeyecek mi? Bunlar cok cocukca seyler. Biyle ismarlama evliliklerden de bir hayir gelmez. Ama sonucta evlilik bireysel bir karar. Birakin ne hali varsa gorsun.

• Beğen
Reactions: 000
Ya bi de cok sinirlendim. Kiz atkadasiniza tam bir okuz gibi davranmis. Belli ki kadinlara deger vermeyen bir insan. Illa yardim etmek istiyorsaniz kadinlara nasil davranmasi gerektigini, nezaketi falan ogretin.

lisedeyken ve üniversitedeyken hoşlandığım benle yaşıt olan kızlar buyuklerle takılıyordu ben de o yaşlarda yemin ettim kendi yaşıtımla değil evlenmek sevgili bile olmayacağım dedi .
Bu adam ya ağır salak ya da sizi salak yerine koymaya çalışıyor. Kendince “çıtır” arıyor işte, bu kadar basit ve sığ. E tabii biraz da yaşı küçük olsun ki söz geçirmesi kolay olsun düşüncesi. Endişelenmenize gerek yok.

Ekşide ergenlerin en çok ağlaştığı konulardan biri. Kendi yaşıtları olgun erkekleri tercih ediyor diye hırs yapan garibanlar. Bu konu bir sosyal deney mi acaba?

29 yaşındayım, 18 yaşındaki biriyle anlaşmam mümkün değil. Anlaşabilende de sorun vardır bence. O yüzden siz buna birini bulmaya çalışıp da başka kız arkadaşlarınızın başını yakmayın :KK66:

Çevrenizdeki insanların sorunlarını buraya taşımak gibi bir misyon mu üstlendiniz?

Konularınızın kahramanları pek enteresan. Biri aşka inanmaz, biri 10 yıl önceki sevgilisine sarar, biri de kendisi çok bir b.kmuş gibi kendisinden yaşça küçük kızda diretir. Sıradaki konuyu merak ediyorum.

Kadınlara bakış açısı böyle olan bir adama aracılık yaparak hata etmişsiniz.

Arkadaşınızın evlenmek için daha zamana ihtiyacı var. Muhtemelen evlilik manyağı bir kadın karşısına çıkmazsa şu aşamada aklı başında bir kadın onunla evlenmeyi tercih etmeyecektir. Onun yaşı bunun boyu derken zaten yaş kemale erer nefes alsın yeter aşamasına geçiş yapar. Siz ikili ilişkilerine müdahil olmayın.

Ayrıca adamı yerden yere vurmuşlar ancak 28 yaşında bir adam için 18-23 absürt bir aralık değil. 18-23 yaş aralığındaki kızların evlenmesi yanlış sadece. Adama sübyancı muamelesi yapmaya gerek yok.

Back
X