Yanlış kızları seçiyor

Kendisi çok kaliteli ve iyi biri bana karsı en ufak bır yanlışı olmadı gorüşmeyi neden keseyim ?
Hicte kaliteli birine benzemiyor çünkü .
Ama tabi siz bilirsiniz , ben olsam karşı cinse bu gözle bakan biriyle görüşmezdim .
Ayrica arkadasinizi da rencide etmis , ama tabiki karar sizin .

Ben olsam oyle guzel kalbini kirarim ki. Ahaha icine nasil oturmussa artik. O 23 yasindaki gencecik kizlar azicik olgunlasinca daha iyi erkek aramaya baslayip bi guzel ortada biraksin bunu da. ne bu adam pardon padisahin son torumu mu? cok sinirlendim kusura bakmayin. Siz bence ona eksik yanlarini anlatin ne demek bir kadina yasin fazla demek icin bulusmak ya. Ben olsam tokadi geciririm. Ustune de suyu doker kalkarim. Bu arkadasla beni bi tanistirin bak ben 21 yasindayim hem bi güzel vereyim agzinin payini.

Ee bir fotoğraf falan göstermediniz mi
Görmeden sansa mi gtti.

Valla bizim takım olsaydı kizlar dört bir yandan saldirirdi .
Sizde kaliteli cocuk görüşecegim diyorsunuz.
Arkadaşınıza yaptığı ayıp yani.

Sanki kiz düşmanı cikti da öç almak isteyen belali gibi kızın suratina saydirmissa görgusuz nezaketsiz biri demek ki

Çok yakın bir arkadasım var yanlış kızları seçiyor sonra genelleme yapıyor tüm kızları sucluyor. Arkadaşım 28 yaşında şimdi , evlenmek istiyor ama kendi yaşlarındaki kızları istemiyor.18-23 yaş arası kızlarla evlenmek istiyor. Geçen gün 28 yaşında bir arkadasımı onerdim buluşun diye , kızla buluşmuş kıza hemen kardesim ayagı çekmiş hayır biliyordun yaşını neden bulusmak istedin ? Kızın yüzüne karşı ben senden hoşlanmadım yaşın fazla benim için,yolun açık olsun tanıstıgıma memnun oldum diyip masadan kalkmıs. 10 dakika durmuslar ya da durmamıslar , arkadasım olan kız anlattı bunları da. Kız bulusmaya özene bezene makyajla gitti maruz kaldıgı muammeleye bak .Kız hüngür hüngür ağladı yanımda , keşke hiç tanıştırmasaydım bunları .

Ondan sonra erkek olan arkadaşımla konustum neden böyle yapıyorsun diye , lisedeyken ve üniversitedeyken hoşlandığım benle yaşıt olan kızlar buyuklerle takılıyordu ben de o yaşlarda yemin ettim kendi yaşıtımla değil evlenmek sevgili bile olmayacağım dedi .

Bu arkadaşın psikoloji enkaz , 18-23 yaş arası kızlarla takılıyor ama onlar da olgun değil . Psikolga da gitmiyor . Bu dostuma nasıl yardım edebilirim ? Var mı tavsiyesi olan ?
Arkadaşınızın ciddi problemleri var.Bence hastaneden bi randevu alın psikiyatri bölümüne.Bu arkadaşınıza söyleyin iyileşene kadar evlenmesin.Sonrada boşanmalar neden çoğaldı dioruz.Normal insan kalmadı çünkü .Bence arkadaşınıza bu belirtmiş olduğum iyilikleri yaptıktan sonrada uzak durun.

ezik bence. kadınlardan görmediği ilginin hıncını da o 18 23 yaş arası kızlardan çıkarmaya çalışır kimseyi ayarlamaya kalkmayın ona. bence siz de iletişimi kesin sağlıklı değil ruh hali

Back
X