Yanlış mı anladım ?

Bu kandil aramaları içten gelir. Bir kere arayınca mecbur gibi davranıyorlar. İnsanız unutabiliriz.Alıştırmak lazım
Benimki kandili bırak normal zamanda bile ısterki gunde ıkı uc kere felan arayalım.. Tovbe tovbe bak sinirlendim gene:KK59:Neyyyse:KK14:

Benimki kandili bırak normal zamanda bile ısterki gunde ıkı uc kere felan arayalım.. Tovbe tovbe bak sinirlendim gene:KK59:Neyyyse:KK14:
Tabiki istesin istesin de o 3/5 arama isteğinin bir tanesini de kendi yerine getirse vallahi zorsunmadan arayacağım ama böyle olunca insanın ağırına gidiyor .. ben de bir ananın evladıyım son tahlilde ..

Tabiki istesin istesin de o 3/5 arama isteğinin bir tanesini de kendi yerine getirse vallahi zorsunmadan arayacağım ama böyle olunca insanın ağırına gidiyor .. ben de bir ananın evladıyım son tahlilde ..
Her tlfda laf sokacaksa istemesin. geregı yok oyle istemenin. Ha sizde konunuzda haklısınız onuda ayrıca belirteyim 👌

Merhaba hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar öncelikle . Her Kandil büyüklerimi arayan soran biriyim annem kayınvalidem vb.. bu kandilde de iftar vs derken baktım 9:30 olmuş tam telefonu elime aldım kayınvalidemi arıycam aklıma şu geldi.. eşim annemi aradı mı? Ya da benim annem anne değil mi :) neden hep benim aklıma geliyor diye .. kimseyi aramadan bıraktım teli. Az önce eşimin tel çaldı kayınvalidem .. nasılsınız vs diye tabiri caizse durum kontrol yapıyor aramadım ya bir defa.. madem o kadar içtensin samimisin beni neden aramıyorsun hayırdır kızım hep arardın desene mesela ..... ben sana ne yaptım ? Bu samimiyet mi oluyor .. hay allahım ya kandilde bile aklıma bunlar düştüğü için nerdeyse kendimden utanıcam ama azıcık samimiyet azıcık samimi-niyet çok mu zor ......
Kandil de böyle birşey yaşamadım ama bende normalde hemen hemen her gün kayınvalidemi annemi arar sorarım nasılsınız diye bir iki gün aramasam kayınvalidem de eşimi arar ne yapıyorsunuz diye 🙄

Kandil de böyle birşey yaşamadım ama bende normalde hemen hemen her gün kayınvalidemi annemi arar sorarım nasılsınız diye bir iki gün aramasam kayınvalidem de eşimi arar ne yapıyorsunuz diye 🙄
Benim de bu tuhafıma gidiyor aramızda asla bir şey geçmedi , hiç olayımız olmadı zaten uzaktayız zaten saygısızlık yapmadım yapmam dr randevusuna kadar ben ayarlarım ama beni değil oğlunu aramayı tercih etmesi beni bir türlü ait hissettirmiyor buna üzülüyorum ..

öğlen benimki kendi annesini aradı iş arasında kandilini kutladı bende arkadan kutladım özel aramadım. Akşam yemeği yedik benim annemi aradı durduk yere kandilini kutlayıp sohbet etti bi an ben mi yabaniyim acaba dedim

Geçenlerde aradık KV. Kadın tlf açınca noldu kızım bir şey mi oldu dedi. Çünkü çok nadir ararım. Arayınca şaşırdı kadın 😁

Bende özel gün aramalarını sevmiyorum ya bayramda bile aramak bana işkence geliyor bugün kayınvalidemi aramadım annemide aramadım tabiki çünkü bana işkence gibi geliyor.Kaynanam bekliyor sanırım :işsiz:

Benim de bu tuhafıma gidiyor aramızda asla bir şey geçmedi , hiç olayımız olmadı zaten uzaktayız zaten saygısızlık yapmadım yapmam dr randevusuna kadar ben ayarlarım ama beni değil oğlunu aramayı tercih etmesi beni bir türlü ait hissettirmiyor buna üzülüyorum ..
Biz çok iyi anlaşırız kızı da olmadığı için anne kız gibi arkadaş gibi. Ama huyu bu takmıyorum o beni aramadıysa bende onu aramıyorum. Bir iki gün n sonra arıyor konuşup gülüşüp geçiriyoruz. Çünkü kafama takmaya başlarsam soğurum herşey gözüme batar. Sonuçta onun evladı olan eşim benim annemde beni arar eşimi aramaz önce diye düşünüyorum.

Merhaba hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar öncelikle . Her Kandil büyüklerimi arayan soran biriyim annem kayınvalidem vb.. bu kandilde de iftar vs derken baktım 9:30 olmuş tam telefonu elime aldım kayınvalidemi arıycam aklıma şu geldi.. eşim annemi aradı mı? Ya da benim annem anne değil mi :) neden hep benim aklıma geliyor diye .. kimseyi aramadan bıraktım teli. Az önce eşimin tel çaldı kayınvalidem .. nasılsınız vs diye tabiri caizse durum kontrol yapıyor aramadım ya bir defa.. madem o kadar içtensin samimisin beni neden aramıyorsun hayırdır kızım hep arardın desene mesela ..... ben sana ne yaptım ? Bu samimiyet mi oluyor .. hay allahım ya kandilde bile aklıma bunlar düştüğü için nerdeyse kendimden utanıcam ama azıcık samimiyet azıcık samimi-niyet çok mu zor ......
Ben bu zamana kadar her kandilde yakınlarımi arar kutlarım eşimin ailesinide arar kutlarım..eşim benim annemi aramaz ama neden aramadın da demedim hiç .insanın içinden gelecek sartlandirmamak lazım bence..illaki siz arıyorsunuz esinizde sizinkileri aramalı diye düşünmeyin bu mecburi bir görev değil sonuçta içinizden geliyorsa arar kutlarsiniz istemiyorsanız kutlamazssiniz

Ben bu zamana kadar her kandilde yakınlarımi arar kutlarım eşimin ailesinide arar kutlarım..eşim benim annemi aramaz ama neden aramadın da demedim hiç .insanın içinden gelecek sartlandirmamak lazım bence..illaki siz arıyorsunuz esinizde sizinkileri aramalı diye düşünmeyin bu mecburi bir görev değil sonuçta içinizden geliyorsa arar kutlarsiniz istemiyorsanız kutlamazssiniz
yo bu benim için saygısızlıktır.. ben bir değer veriyorsam karşılığını beklerim, çünkü her iki tarafında eşit değerde olmasını savundum hep. Aksi halde ilişkiler sağlıklı yürümez .

iyi de eşiniz geldiğinde aileler beraber aranır bunu sorgulamak yerine annemi arayalım kandilleşelim derdiniz eşiniz hayır mı diyecek sonra da kayınvalidenizi falan arardınız ayrı ayrı aramaya gerek yok kandilde de bu hesaplara girmeye gerek yok demek ki annesi aradığına göre daha eşiniz kendi annesini bile aramamış niye eşinizle konuşmadan kaynanaya tavır aldınız? Yok beni aramadı oğlunu aradı falan bahaneniz gibi olmuş siz aramak istememişsiniz..gelin olarak aramayınca o mu arasaydı sizi

aslında demek istediğim buna benzer bir şeydi .. aranması gereken her durumda öncülük edip hadi bakalım yapalım hadi arayalım hadi şunu da bunu da diyen ben mişim .. Ben demesem ne kimsenin aklına geldiğim var ne de eşimin öyle bir derdi var üZüldüğüm şey bu oldu .. neye çabalıyorum ?
Karşılıksız çaba bir yerden sonra yoruyor. Ben eşim için huyumda olmayan şeyleri yapıyordum . O ise herkesi aradığı halde benimkileri aramıyor. Bu durumda alınması gereken benim bence 🤷🏻‍♀️

iyi de eşiniz geldiğinde aileler beraber aranır bunu sorgulamak yerine annemi arayalım kandilleşelim derdiniz eşiniz hayır mı diyecek sonra da kayınvalidenizi falan arardınız ayrı ayrı aramaya gerek yok kandilde de bu hesaplara girmeye gerek yok demek ki annesi aradığına göre daha eşiniz kendi annesini bile aramamış niye eşinizle konuşmadan kaynanaya tavır aldınız? Yok beni aramadı oğlunu aradı falan bahaneniz gibi olmuş siz aramak istememişsiniz..gelin olarak aramayınca o mu arasaydı sizi
Derdimi ifade edemedim sanırım , her durumda dediğiniz gibi yapan biri olarak bir kez yapmadım ve kimsenin aklına bunu yapmak gelmedi.. demekki benim zorumla oluuormuş bir şeyler ya eşimden ya kalinvalidemden hayırdır bir şeyin mi var diye sorulmasını beklemeye hakkım var diye düşünüyorum ..eşim hadi aileleri arayalım diyebilirdi mesela aklına dahi gelmedi ama annesi ile görüştü ... kayınvalidem ise beni aramaktansa oğlunu aramayı tercih etti , öcü değildik yahu belki başımıza bir iş geldi:) neyse ...

Haklısınız. İnsan kadir gecesi bunları düşündüğü için kendine kızıyor . Herşey karşılıklı. Dediğiniz gibi samimi olsaydı hayırdır kızım bir sorun mu var aramadın hep arardin derdi . Durum kontrolü için aramazdi . Erkekler sadece kendi ailesi varmış gibi yaşıyor bazen

Merhaba hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar öncelikle . Her Kandil büyüklerimi arayan soran biriyim annem kayınvalidem vb.. bu kandilde de iftar vs derken baktım 9:30 olmuş tam telefonu elime aldım kayınvalidemi arıycam aklıma şu geldi.. eşim annemi aradı mı? Ya da aklına aramak geldi mi ya da benim annem anne değil mi :) neden hep benim aklıma geliyor diye .. kimseyi aramadan bıraktım teli. Az önce eşimin tel çaldı kayınvalidem .. nasılsınız vs diye tabiri caizse durum kontrol yapıyor aramadım ya bir defa.. madem o kadar içtensin samimisin beni neden aramıyorsun hayırdır kızım hep arardın desene mesela ..... ben sana ne yaptım ? Bu samimiyet mi oluyor .. hay allahım ya kandilde bile aklıma bunlar düştüğü için nerdeyse kendimden utanıcam ama azıcık samimiyet azıcık samimi-niyet çok mu zor ......
Çok haklısın. Ama malesef boyle bı algı var. Gelin koca tarafını arar vazife gibidir. Damat gelin tarafini ararsa lütuf 🤣🤣 kandil kandil kurma kafanda boşver.

Eşiniz aramıyor ise bu onun sorunu
Kimileri gerçekten aramaz sormaz mesela benm abimde kv kp aramax genel olarak arama huyu yok.
Siz arıyor iseniz de bu sizin durumunuz kıyaslama yapmak bilmiyorum yani.
Benm eşimde alır eline tlfnu annemi annesini arar kapatr bana da demez arayacak mısın diye. Eşim annesini ararken bende alır konusurm açıkçası .
Normalde arayan soran bi insan değilm kv bir şey olduğunda anca hastalık kandil bayram vs o kdr .. sık sık arayınca bekliyorlar çunku gerej yok..
Kendi annesini arıyor mu mesela. Size diyor mu annemi aradın mı diye ya da bir şey dediğinfr sen de aynı cvbı ver o zaman

Bu gibi özel günlerde büyüklerin aranmak hoşuna gidiyor .Sen aradin ben aradım muhabbeti yapmadım hiç çünkü gerek olmadi ,annemi arıyorum ya da kayınvalidemi arıyorum peşpeşe konuşuyoruz eşimle.Kimin önce aradığı ya da kimin önce arandığı çok önemli olmuyor.

Şimdi sizin yaptığınız samimiyet mı oluyor? Samimi insan eşim annemi aramıyor ben de aramayayım der mı? Demek ki siz de içinizden gelerek değil görev icabı arıyormuşsunuz. Aslında bir yerde haklisiniz ama cümlelerinizi söylerken acaba ben samimi miyim diye düşünseniz olurmuş.. Ya da başka türlü ifade etmeliydiniz samimiyet dışında bir ifade ile.

Back
X