Yanlıs mi anlamislardir ?

gurbaaprenses93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
471
239
103
Kirikkale
Kizlar merhaba.Ayni ilcede 4 senedir calisiyorum.Ogretmenim.Bugun bi arkadasimin evinde toplandik okuldan.4 sene once farkli bir okuldaydim .Su an okulum degisti bu sene.Calistigim okulda baska bir hoca da benimle ayni okulda calismisti adina X diyelim 4 sene once.Baska ogretmenden bahsetti bu ilceden gideli 3 sene oldu o ogretmenin.Ama cok ogretmen gibi degildi derste surekli telefonla konusurdu.X hoca bu telefonla oynayan hocadan bahsetti.Ben de bosluguma geldi evet ya cok oynuyordu derste bile fotograflara yorum atardi tenefuste gorup sinirlenirdim en son engelledim hatta dedim.Derste yine telefonla oynamis diye dedim.X hoca da evet ya dedi cok degisikti kac defa yakaladim tuhaf biriydi dedi.Kizlar eve geljnce de bin pisman oldum ya basklari yanlis anladiysa diye cunku bahsettigimiz hoca erkekti.Sonra zaten konu degisti baska seyler konustuk.Cok kisa bi konusmaydi ama cok kafama taktim.Bir daha dedikodumu tövbe valla.Yanlis anlasilmis midir ya

umarım anlaşılmıştır, eğer birinin bir hareketinden rahatsız oluyorsanız kendisini uyarın, arkasından konuşmayın.

Derste görevini yapmak yerine fotoğraf paylaşan öğretmenin değil dedikodusu topluca lanet okunur
Çok Lanet olsun
Amin
Ya cok uyardik hepimiz o hocayi.Tepki gostermek icin cogu arkadas engelledi onu sosyal medyada.Ama digerleri tanimiyor.Onlar yanlis anlayip aramizda bir sey oldugunu dusunmelwrinden korktumm sadece

Yani erkekler yanlış anlamaz diye düşünüyorum(yani anlamazlar genel olarak )
Kadınlarda da sizi sevmeyen yıldızınınız uyuşmadığı varsa aranızda o artniyetle yanlış anlamıştır kesin

Sizi konusuyor sandilar diye mi dertlendin?
Haaa.
Yok bee ne alakasi var.

Al işte haksız kazanç. Ders gösterecegıne telefonla oynayan öğretmene cocuk emanet edıyoruz mılletce ıyıkı de gıtmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…