Yanlıs mı anlıyorum acabaa??

bence erkekten KANKA olmaz...!

sonuçta arkadaşlık farklı kankalık farklı.

bence de seni kullanıyor ve senin ona olan ilginden faydalanıyor...!

Kızlar merhaba.
Sorunum benden hoslanıp hoslanmaması yanı benmı yanlıs anlıyorum acaba. Gecen sene tanıstık yakın arkadas olduk. bıraz onun davranıslarından bahsedeyım.
Yalnız kaldıkmı cok fazla konusmuyoruz ama bı yere gıderken bı ısı olduğunda hep bendne yardım ıstıyo hep ıkımız bıseyler yapıyoruz ıkı tane daha arkadasımız var bırlıkte takıldıgımız ama onlara bana davrandığı gbı davranmıyo aynı dersanedeyız suan arkadaslarımızda bızımle beraber bazen cıkıslarda parka filan oturmaya gideriz ama pek fazla durmak ıstemez gecen gün bi isi vardı bırlıkte gıdıcektık yıne isini bitirip döndük eve gitmek istemiyorum yemek yiyelim dedi yemek yedık daha sonra biyerde oturup bıraz muhabbet edelım dedı nerde oturcaz dedım parka gidelim bizim mekan filan diye makara yaptı oturup konustuk kalkarken görüsürz kanka dedı :S ertesi gün okulda senınle bıseyler yapmak cok zevklı senı cok eglencelı buluyorum dedı derste saçlarımla filan oynuyo bn suratımı asınca kızyo bn ondan hoslanıyo gibiyim ama emin değilim . ama onun bnı sevmesını ıstıyorum neden bılmıyorum benı cok sevsın ıstıyorum hemde !

Bence seni gayet arkadaşı olarak görüyo ve sen onun seni sevmesini istediğin için öyle anlıyosun.

Son düzenleme:
Bence bu oğlan senin ondan hoşlandığını biliyor ve senin duygularını kullanacak. O yüzden hiç düşünme ağzınıda arama unut gitsin. Gözü yaşlı kalmak istemiyorsan , onunla sevgili olmayı düşünme. sana ilgi duyan bir erkek sana kanka demez. yani ben seni arkadaş görüyorum kanka duygularını değiştir. ben çok kız ark. var. sende onlardan birisin. aman bana aşık olma demek bu.. bana öyle söylese ben öyle anlarımç ben desem ilk önce benim kastetiğim bu olur. o yüzden oda bunu kastetmiş. seni anlıyorum hoşlanıyorsun ama üzgünüm. hem erkeklerin çoğu kızları cinsen obje olarak görüyor... erkekten arkadaş olmaz boşver!!!! saçlarını da oynatma @:

Son düzenleme:
Bence bu oğlan senin ondan hoşlandığını biliyor ve senin duygularını kullanacak. O yüzden hiç düşünme ağzınıda arama unut gitsin. Gözü yaşlı kalmak istemiyorsan , onunla sevgili olmayı düşünme. sana ilgi duyan bir erkek sana kanka demez. yani ben seni arkadaş görüyorum kanka duygularını değiştir. ben çok kız ark. var. sende onlardan birisin. aman bana aşık olma demek bu.. bana öyle söylese ben öyle anlarımç ben desem ilk önce benim kastetiğim bu olur. o yüzden oda bunu kastetmiş. seni anlıyorum hoşlanıyorsun ama üzgünüm. hem erkeklerin çoğu kızları cinsen obje olarak görüyor... erkekten arkadaş olmaz boşver!!!! saçlarını da oynatma @:

Bence de saçlarını da oynatma! :28:

Back
X