• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı anlıyorum?

Bu üçüncü şahıs kadınlarda nerdeyse herkesin hayatında var. Bu konuyu bir daha açmadım ama içim rahat değil. Evli adamı kandırıp evlenip boşanan bir kadın. Üstelik yaşı benden küçük ama marifetleri çok. Erkek arkadaşım özel hayatı beni ilgilendirmez diyip konuyu kapattı.

Boşver canım ya Alp'e güven. Belki kendiliğinden kadını gönderir.
 
Benim kaç gündür kafama taktığım bir şey var aslında abarttığımı düşünüyorum ama bazende acaba diyorum. Erkek arkadaşımın yanında çalışan iki bayan var biriyle samimi arkadaşız ama bir kız daha var biraz tuhaf biri. Mesela bir kere cepten ulaşamadım işyerinden aradım. Bu kız çıktı telefona aradığımı erkek arkadaşıma iletmemiş. önemsemedim unutmuştur dedim. Bir de işyerine gittim. Beni salona beklemeye aldı. Erkek arkadaşımın heralde hastası falan var diye odasına gitmedim yarım saat oturdum. Sonra odadan birlikte çıktılar. Erkek arkadaşım beni görünce aşkım ne zaman geldin diye gelip sarıldı yani kız geldiğimi bile haber vermemiş. Bu dün oldu bir de orada çalışan diğer kızla konuşurken bu kız hakkında konu açıldı. Bmw marka arabasıyla işe geliyormuş. Yani kızın maddi durumu iyiymiş. Erkek arkadaşım ona taş çatlasa aylık 1000 ytl civarı veriyordur. Kız hemşire sağlık bakanlığı atamalarını da başvurmuyor tabi bu onun tercihi beni ilgilendirmez ama bu parçaları birleştirdiğimde sanki kız sevgilime karşı bir şeyler hissediyor gibi geliyor. Bir de kızla sevgilim aynı semtte oturuyorlar. Bizim :26:aramız bozukken kız buna kiralık ev bulmuş hem de kendi semtinden bu durum yüzünden bazen işe birlikte gidip geliyorlar bunu da yeni öğrendim. Bir kere sevgilimin yanında konu açıldı kızın çalışmasını çok beğeniyor ben de kıza ister istemez sinir oluyorum. :26:

benim anlamadığım birşey var erkek arkadaşınızın iş gücü yerinde ,sizde yaşınız müsait ..bu saatten sonra erkek arkadaş ne demek ? siz gayet aklı başında bir bayana benziyorsunuz..bence en azından bu bey sizin nişanlınız olmalıydı..evlenmek isteyen insan 3 ayda maksadını belli eder ve yoluna koyar..bir türk erkeği iyi koşullar içinde evlenmiyorsa ondan hayır beklemeyin derim kesinlikle..siz çok iyi çok akıllı bir bayansınız..inanın böyle kişiler sizi hak etmiyor..yorumlarınızı okudum..kendinize haksızlık ediyorsunuz..umarım kendinize layık bir insan bulursunuz..anladığım kadarıyla erkek arkadşınıza aşıksınız..fakat hayat o ki sevmek değil sevilmek insanı mutlu ediyor..bu acı bir gerçek malesef..eğer güvenemiyorsanız sevgilinize zamanınızı boşa harcamayın..benim babamda doktor..çok çektik çapkınlıklarını ..mesele aşık olduğun bir doktoru elinde tutmak değil ,işyerine gittiğinde ona sonsuz güvenebildiğin bir yol arkadşıdır..hayat ozaman biriyle yaşamaya değer olur.
 
kızın ilgisi varsa bile sakın belli etme sevgiline,aklına girmesin belki farkında değildir.eğer inanmazsa zaten senin fazla kıskanç olduğunu düşünebilir.

ona tercih yaptırmak zorunda da bırakma çünkü kızdan memnunsa ve kız ona yardımcı olmuş ev konusunda falan,kızı kovmak istemeyebilir aranız bozulur baskı yapma bu konuda ona.

kadınlığını kullan,sevgilinle samimi ol kıza gözdağı ver,sevgiline bazı şeyleri iletmediğinde kıza ucu açık laf sok "geldiğimi haber vermemişsin,hakikaten işini çok iyi yapıyomuşsun çalışma disiplinine hayran kaldım" diyip gül,tepki alırsan da "şaka yapıyorum neden bu kadar alındın ki?" diye kırıl.kızla çaktırmadan uğraş ama öyle bir uğraş ki sevgilin haksız olduğunu düşünmesin ucu açık şekilde yap kıvır.

sevgilinle bağını kıza belli et.

yani kolay lokma olmadığını kıza göster:34:

ama bu arada sevgiline ilgisi var mı bunu öğren.sevgiline süpriz yapmak istediğinde kızı kullan mesela,sevgiline bişey yolla romantik,çikolata vs. gibi,kızdan odasına bırakmasını iste mesela.

ilk önce samimi ol,sevgilinle yaşadığın güzel şeyleri anlat tepkisini ölç,baktın ilgisi var yukarda anlattığım taktiği uygula
 
Back
X