yanlis mi dusunuyorum acaba

Kendinizi kötü hissetmeyin malesef berbat bir devirde yaşıyoruz. Eşiniz istese de istemese de bunu kabul etmek durumunda. Sırf birileri yanlış anlayacak diye yavrunuzu korumakdan da vazgeçmeyin. Benim kızım daha bir yaşına bile girmedi ama ben birkaç ayda dünyanın en kötü annesi ilan edildim. Öpmelerine izin vermiyormuşum, küçük çocuklarının kucaklarına almalarını istemiyormuşum, bebeği asla onlarla yanlız bırakmıyormuşum. Hiç birini dinlemiyorum buldumcuk oldum ben çok kıymetli benimki diyorum. Deli deyip geçiyorlar... Boşverin içinizden geldiği gibi koruyun kuzunuzu.

Kızınız kac yaşında bilmiyorum ama onu amcalariyla gitmemesi gerektiğine inandirinderim eşiniz nasıl sinirlenir anlamıyorum dünya hali insan bu yani der susarim

hepsi buyuk cocuklari 15 yasinda falan.ben zaten kayinlarima degil cocuklari ergenlik caglarinda onlardan cekiniyorum acikcasi.ergenlikte hersey olabilir.simdiye kadar biseye sahit olmadim.
Hmm sizin iş sıkıntı. Ben kaynım fln diyince yeni evli yada 30 yaslarında fln sandım. Koca adamlar cocuğu oraya buraya götürmesi hoş değil. Benim kafamda canlanan hani tavuk göstermeye keçi peşinden koşmaya fln givi hayal ettim

Sonuna kadar haklisin cocugunu gozunun onunden ayirma devir kotu hergun ayri bi sapiklik sapkinlik cocugunu amca dayi dede kuzen farketmez kimseyle tek basina birakma seven yaninda sevsin sevmeyende küssun senin cocugundan kiymetli degil kimse

Kaygılarınızı anlıyorum. O kadar acı şeyler okuyoruz ki benim de artık kimseye güvenim kalmadı. Ki bu tarz insanlık dışı olayların büyük bir bölümü akraba veya tanıdıklar tarafından gerçekleştiriliyor. O yüzden temkinli olmakta fayda görüyorum.

Şöyle diyebilirsiniz evet senin ailene güvenmediğimden değil ama o çok küçük iyi ve kötü insanı ayırt edemez bu şekilde alışır niyeti kötü insanlara da kolayca gidebilir.
Lütfen Eşiniz harici hiiiiççç kimseye yavrunuzu güvenmeyin inanın bunu amcası tarafıdan tacize uğramış bir bayan söylüyor...

Beren sen çok haklısın fakat düşüncelerini içinde sakla..eşine dahi söyleme.dikkar çekme derim.dillendirmesi bile kötü.yalniz şöyle bir taktik uygula.amcalari aldığında yemeğini yedirmedim,kıyafetini değişirmem gerekli gibi bahanelerle al çocuğu gerekirse sende git.ne münasebet sizden ayrı alıp götürmek.cok sinir oldum tamam sevsinler de sizin yanınızda sevsinler iki yasindaymis

Sonuna kadar haklısınız çünkü bu iğrenç pislikler arasında çocuk yetiştirmeye çalışan bir annesiniz.
Ama eşiniz de haklı, kardeşleri ve ailesi söz konusu.
Böyle bir insanlık dışı ithamı kimse kabul edemez, ailesine de laf söyletmez.
Bir gün büyük bebeğim gözünü çizmiş tırnaklarıyla anneannesindeyken.
Eşim dikkat etsin falan demeye kalktı da nasıl carladım hatırlamıyorum, kaldı ki böyle bir vahşet üzerine kardeşlerinle bizim yanımızda görüşsün diyorsunuz.
Siz her an tetikte, takipte olacaksınız, gizlice davranışlarını hem bebeğinize hem de çevreye karşı gözlemleyeceksiniz.
Sadece akraba meselesi değil ki bu, okulu var, arkadaşı var, komşu vs.
Yani insan kafayı yer bu kötü düşüncelerle, o sebeple sürekli gözlem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…