yanlis mi dusunuyorum acaba

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.500
13.338
248
iyi aksamlar kk uyeleri.direk konuya gecmek istiyorum.malum bugunlerde igrenc duymak istemeyecegimiz haberleri duyup goruyoruz malesef.icimiz yaniyor ama en fazla beddua edip geciyoruz.benimde 2 yasinda bi kizim var o yuzden boyle haberlerde cildiriyorum her anne gibi.simdi kafama takilan ve esimle tartismamiza sebep olan sey su.ben esime dedim ki bundan sonra daha dikkatli olalim kim olursa olsun bizim olmadigimiz ortamlarda kizimizi yalniz birakmayalim.bunu su sebepten soyledim.esimin ailesi koyde yasiyor ve iki kaynimda orda hepsinin evi birbirine yapisik.biz gittigimizde kizimi cok sevdikleri icin hemen alip goturuyorlar sevmek icin.benim bu durum pek hosuma gitmesede kirilmasinlar diye ses etmiyorum.bu haberleri gorunce daha da hassaslastim ve bu konuyu esime danistim.oda cok abarttigimi boyle yaparsam kimseyle gorusmemiz gerektigini soyledi.ben haksiz oldugumu dusunmuyorum tamam sevsinler ama yanimizda sevsinler.onlara guveniyorum ama yine de korkuyorum.sizce abartiyor muyum akil verirseniz sevinirim

Abartmıyorsun haklısın babası kızına bunu yaptıktan sonra kayın kim ki ona güveneceğim

Abartmıyorsunuz bence gözünüzün önünde sevsinler işte niye eve götürüyorlar anlamadım çok saçma. Bundan sonra bence başka yerlere götürmelerine izin vermeyin. Ne geliyorsa insanın başına en yakınlarından geliyor bu devirde valla...

Bir yandan haklısınız ama bir yandan da onun amcaları evet durumlae ortada kımın ne olduugu belli değil ama ztn karakterlerını azcok biliyorsunuzdur. Mesela yanınızdan alıp gittiklerinde ara ara aniden giden yanlarına bazen onları takip edin.

gerçekten haberler pskolojimizi alt üst etti ama bir yerde de güvenmemiz lazım diye düşünüyorum ben.eşiniz kızmakla haklı tam tersini oda söylese sizde ister istemez kızarsanız bence.

onlara guveniyorum ama nerden anlayacagim ki.

Valla ben artık hiç kimseye güvenemiyorum. En azından kendini iyi kötü koruyacak , ifade edebilecek duruma gelene kadar hiç bir erkekle yalnız bırakamam. Ki benim çocuğum erkek ama memleket sapık dolu. Allah bütün çocukları korusun.

bende oyle diyince esim kiziyor
Eşimin kızması kızımdan değerli olmaz eşime derim ki kimseye bir yakıştırma yapmıyorum senin ailen benim ailem ama beni de anla bende anneyim ve korkuyorum sadece bir saniyeliğine haberlerde olanların kendi kızının başına geldiğini düşün beni anlarsın de anlamazsa keyfi bilir sen gönderme ben illa kaynın bir şey yapar demiyorum ama insan oğlu işte

gerçekten haberler pskolojimizi alt üst etti ama bir yerde de güvenmemiz lazım diye düşünüyorum ben.eşiniz kızmakla haklı tam tersini oda söylese sizde ister istemez kızarsanız bence.
sevmesinler demiyorum sadece ayni ortamda olalim diyorum.benim abilerim de var onlarda kizimi alip baska eve goturup sevsinler istemezdim sanirim.yada bilmiyorum ne hale geldik bunlari dusunmek buraya konu acmak bile kotu bi durum

ben dusunemiyorum anne olmadan oncede boyle seyleri dusundugumde cildirirdim.cok hassas biriyin sadece cocuklara karsi degil haksizkiga ugrayan herkese karsi boyleyim.buda beni daha da zorluyor iste

sevmesinler demiyorum sadece ayni ortamda olalim diyorum.benim abilerim de var onlarda kizimi alip baska eve goturup sevsinler istemezdim sanirim.yada bilmiyorum ne hale geldik bunlari dusunmek buraya konu acmak bile kotu bi durum
anlıyorum sizi gerçekten ortam çok kötü.insan ne düşüneceğini şaşırıyor.

kesinlikle dogru bi anlik biseyle olur mu olur.olduktan sonra ah vah etsemde kime ne faydasi olacak ki

Evet abartıyorsun.Ama yaşaşnanlarda abartı.^9 aylık çocuğa/kendi kızına/torununa/yeğenine v.s. taciz.

İnsanın aklıl sınırlarını zorluyor artık bu ülkede yaşananlar.Evet her dönem vardı.Evet her ülkede var.

Ama bu kadar çok değil.Resmen topraktan sapık fışkırıyor sanki.

Onun için abartın.Artık tüm anneler babalar abartmak zorunda.

bu duygularimi birine anlattigimda beni cok abartiyormusum gibi gosteriyorlar.en kotusude boyle yaparsan asil basina bisey gelir diyip beni daha da mahvediyorlar

adanada yasananlardan sonra hele o pisligin resmini gordukten sonra iyice tiksindim herseyden.bi insan nasi boyle igrenclesebilir.oyle bi hale getirdiler ki bizi nerdeyse aman buyukleri taciz etsinler diye dua edicez nerdeyse.boyle igrenc b8 dunya iste

Takip etmen gerek. Bu zan altında bırakmak olur. Şahsen bana o sekılde yapılsa yanı erkek olup o durumda olsam asla bir daha yeğenimi sevmem abm ve yengemle mesafeli olurum. Yaşları kaç b arada.
hepsi buyuk cocuklari 15 yasinda falan.ben zaten kayinlarima degil cocuklari ergenlik caglarinda onlardan cekiniyorum acikcasi.ergenlikte hersey olabilir.simdiye kadar biseye sahit olmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…