yanlis mi dusunuyorum esimin yegenine para gondermesi

uckizanasi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
283
269
23
37
dun aksam esimin telindeki mesajda gordum esim yegenine 500 lira yollamis neden diye sordugumda maasi yatmamis filan dedi borc yolladim peki ne zaman verecek dedigimde ise ben yegenimden para almam dedi esim yanlis mu dusunuyorum esimin yegeni 26 yasinda ziraat muhendisi mersinde ise baslamis guya maasi yatmamis
e

Gerçekten ihtiyacı olabilir ama 500 her şekilde fazla kazık kadar adam sonuçta bende kızardım ama saklaya bilirdi seninde haberin olmazdı

dun aksam esimin telindeki mesajda gordum esim yegenine 500 lira yollamis neden diye sordugumda maasi yatmamis filan dedi borc yolladim peki ne zaman verecek dedigimde ise ben yegenimden para almam dedi esim yanlis mu dusunuyorum esimin yegeni 26 yasinda ziraat muhendisi mersinde ise baslamis guya maasi yatmamis
e
eşinizin zor bir anında amcası veya dayısında madi bir destek almasının nesi yanlış olabilir ki
tabi tekrarlıyor ise kullanılıyor ise yada kendi ailesini madi anlamda zora sokmuş ise olmaz tabi

Gerçekten sıkıştıysa yeğeni göndermiş olabilir tabi. Bi amca/dayı olarak para almaması da normal bence evladı olarak görüyordur onu. Buraya kadar normal.
Ama yeğen kötü niyetli ise para koparmaya çalışıyorsa bende kızardım.

Ayrıca miktarı sizi zora sokacak kadar ise size danışması gerekirdi.

eşinizin zor bir anında amcası veya dayısında madi bir destek almasının nesi yanlış olabilir ki
tabi tekrarlıyor ise kullanılıyor ise yada kendi ailesini madi anlamda zora sokmuş ise olmaz tabi
bence devamli oluyodur bu benim gordugum tutumum ne olmali

bir de yeğenine parayı verirken ya da yeğeni parayı isterken borç olarak mı konuştular o da önemli.

bazen kuzenlerime bende gönderirim harçlık. çalışmıyorlar tabi. her zaman olmuyorsa sorun değil bence ama sık sık oluyorsa eşin de kuzeni de ayıp ediyordur. heleki çalışıyor yani neden karşılıksız para versin ki ona sık sık

size verirken danışması gerekirdi emir vaki gibi olmuş eşinizin yaptığı. 26 yasındayım bende daha hiçbir akrabam bana 500 lira hibe etmedi valla. ne güzel dayıymış o oyle.

sizon dusunceleriniz onemli esim isten geldiginde okutucam ben mi yanlis dusunuyorum farkli gorusler ne diyor

bazen kuzenlerime bende gönderirim harçlık. çalışmıyorlar tabi. her zaman olmuyorsa sorun değil bence ama sık sık oluyorsa eşin de kuzeni de ayıp ediyordur. heleki çalışıyor yani neden karşılıksız para versin ki ona sık sık
cok kirildim inanki kendime kiyafet alinca 100 kere dusunuyorum ilk cocuklara alayim diyorum

Back
X