Yanlış mı düşünüyorum sizce .?

Y_klbk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.124
89
113
Son zamanlarda aklıma takılan bir şey var , mesela birini seviyorum ailem beğenmiyor ya da istemiyor , sevip kaçıyorum mesela bunu çok gereksiz buluyorum .. Aileni birine tercih etmek.. çok mu geri kafalıyım bilmiyorum ama böyle düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bu arada inşAllah konuyu doğru yere açmışımdır :) yorumlarınızı bekliyorum ..

canım bnce tabiki ailenin seçtiğin kişiyi sevmesi benimsemesi çok önemli ama sonuçta onlara beğendirebilmek için de sen sevdiğinden olamazsın. bence onlar senn ailen eğer sevdiğini falan çok iyi bişekilde anlatırsan sana kıyamazlar istememe gibi durmalrı olmaz tabi anlayışlılarsa önce konuşmak öenmli yani

evett anladım teşekkür ederim :) arada kalmış durumda değilim yanlış anlaşılmasın nişanlıyım , aksine hayatımda herşey düzenli ama ailesini bırakıp gidenlere anlam veremiyorum tabiki herkesin kendi kararı..
Sevecek insan çok bulursun ama ailen 1 tanedir..
Konuyu açarsan tabiki uzar :)
şöylede düşünüyorum ; sevdiğin insan gerçekten seviyorsa seni seçim yapmaya zorlamaz ..

ya zaten ailende gerçekten sevdiğin insanı senden uzaklaştrımaya çalışmaz bi insan neden evladını üzsünki karşıdaki kişi cidden kötü ve onu üzmüycek biri değilse ben böle düşünüyorum yani. sizin düğün ne zmana inş

bencde her iki tarafında ailelerin içine sinmeli öle olmadassa ilişkler yürümuo malesef günümüzde :S

1) eğer ailenin mantıklı bir açıklaması yoksa onu istememekle;
2) sırf kültür farklı "o çocuk fakir" "o çocukla senin işin denk değil maaşın denk değil"
3) sen bizim istediğimizle evlenmelisin
.
.
.
.
gibi klişe laflarla ve bu fikirlerle seni sevdiğinden ayırmak istiyorlarsa kaçmak mantıklı olabilir sonuçta aşk bu kolay kolay bulunmuyo

amaaaaaa
ailenin onu istememesinde gerçekten geçerli bi sebep varsa;
karşındaki kişiyi sen kör kütük aşık olduğun için tanıyamıyosan ve ailenin elinde kanıtlı ıspatlı şeyler bulunuyosa ("aşırı" içki, kumar, vb ayaklar...)
ailen gerçekten seni belli sebeplerden mutsuz edeceğini düşünüyo ve sırf "senin" için HAYIR diyorsa durup düşünmeli derim; bazen gerçekten büyükler bizim göremediğimiz çok şeyi görebiliyolar...

çok iyi bi yorum tebrikler

güzel düşünmüşsün :) 2 ay sonra kısmetse :)

ewet haklısın ablacm :) bu yüzden iyiki görmüş geçirmiş yaşlılarımız var diyorum :)

bencde her iki tarafında ailelerin içine sinmeli öle olmadassa ilişkler yürümuo malesef günümüzde :S

en güzeli 2 tarafında olumlu olması :) kimse kimseyi kırmadan üzmeden herşey O'nun Rızası için yapılırsa sorun çıkmaz

ewet haklısın ablacm :) bu yüzden iyiki görmüş geçirmiş yaşlılarımız var diyorum :)

merhaba yazılanların hepsi gercekten doğru ailelerin istemedigi evlilikler hüsranla bitiyor benim arkadaşımda yaşadı bu olayı çünkü

merhaba yazılanların hepsi gercekten doğru ailelerin istemedigi evlilikler hüsranla bitiyor benim arkadaşımda yaşadı bu olayı çünkü

boşamı diyorlar ailelerin anne babanın rızasını alın ya da war mı diye.. Başta işini sağlama alacaksın hiç gerek yok ki kendim için herkesi üzmeye.. Hele bu insanlar ailemse :) hem zamanla insanın kendiside yıpranır..yanında destek çıkıcak kimse ytok bunları kaldırmak kolay değil , Allah yardımcısı olsun arkadaşınızında..

ay o nasıl bi cevapp :)) bana abla dedin + yaşlı dedin görmüş geçirmiş dedin

senin yaş kaç acaba ?

ayyy çok özür dilerim öyle demek istememiştim beenn o mesajı yazarken babannem gözümün önüne gelmişti gerçekten özür dilerimmmm 18 yaşındayım , ablayıda saygıdan dolayı dedimm

ayyy çok özür dilerim öyle demek istememiştim beenn o mesajı yazarken babannem gözümün önüne gelmişti gerçekten özür dilerimmmm 18 yaşındayım , ablayıda saygıdan dolayı dedimm

şaka canımm :)
abla diyebilirsin zaten 22 yasındayım yaşlıyım sana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…