canım bnce tabiki ailenin seçtiğin kişiyi sevmesi benimsemesi çok önemli ama sonuçta onlara beğendirebilmek için de sen sevdiğinden olamazsın. bence onlar senn ailen eğer sevdiğini falan çok iyi bişekilde anlatırsan sana kıyamazlar istememe gibi durmalrı olmaz tabi anlayışlılarsa önce konuşmak öenmli yani
1) eğer ailenin mantıklı bir açıklaması yoksa onu istememekle;
2) sırf kültür farklı "o çocuk fakir" "o çocukla senin işin denk değil maaşın denk değil"
3) sen bizim istediğimizle evlenmelisin
.
.
.
.
gibi klişe laflarla ve bu fikirlerle seni sevdiğinden ayırmak istiyorlarsa kaçmak mantıklı olabilir sonuçta aşk bu kolay kolay bulunmuyo
amaaaaaa
ailenin onu istememesinde gerçekten geçerli bi sebep varsa;
karşındaki kişiyi sen kör kütük aşık olduğun için tanıyamıyosan ve ailenin elinde kanıtlı ıspatlı şeyler bulunuyosa ("aşırı" içki, kumar, vb ayaklar...)
ailen gerçekten seni belli sebeplerden mutsuz edeceğini düşünüyo ve sırf "senin" için HAYIR diyorsa durup düşünmeli derim; bazen gerçekten büyükler bizim göremediğimiz çok şeyi görebiliyolar...
ya zaten ailende gerçekten sevdiğin insanı senden uzaklaştrımaya çalışmaz bi insan neden evladını üzsünki karşıdaki kişi cidden kötü ve onu üzmüycek biri değilse ben böle düşünüyorum yani. sizin düğün ne zmana inş
teşekkür ederimmçok iyi bi yorum tebrikler
güzel düşünmüşsün :) 2 ay sonra kısmetse :)
1) eğer ailenin mantıklı bir açıklaması yoksa onu istememekle;
2) sırf kültür farklı "o çocuk fakir" "o çocukla senin işin denk değil maaşın denk değil"
3) sen bizim istediğimizle evlenmelisin
.
.
.
.
gibi klişe laflarla ve bu fikirlerle seni sevdiğinden ayırmak istiyorlarsa kaçmak mantıklı olabilir sonuçta aşk bu kolay kolay bulunmuyo
amaaaaaa
ailenin onu istememesinde gerçekten geçerli bi sebep varsa;
karşındaki kişiyi sen kör kütük aşık olduğun için tanıyamıyosan ve ailenin elinde kanıtlı ıspatlı şeyler bulunuyosa ("aşırı" içki, kumar, vb ayaklar...)
ailen gerçekten seni belli sebeplerden mutsuz edeceğini düşünüyo ve sırf "senin" için HAYIR diyorsa durup düşünmeli derim; bazen gerçekten büyükler bizim göremediğimiz çok şeyi görebiliyolar...
bencde her iki tarafında ailelerin içine sinmeli öle olmadassa ilişkler yürümuo malesef günümüzde :S
ewet haklısın ablacm :) bu yüzden iyiki görmüş geçirmiş yaşlılarımız var diyorum :)
aa çok yakın gelinliğin fln hazırmı
merhaba yazılanların hepsi gercekten doğru ailelerin istemedigi evlilikler hüsranla bitiyor benim arkadaşımda yaşadı bu olayı çünkü
ay o nasıl bi cevapp :)) bana abla dedin + yaşlı dedin görmüş geçirmiş dedinewet haklısın ablacm :) bu yüzden iyiki görmüş geçirmiş yaşlılarımız var diyorum :)
ay o nasıl bi cevapp :)) bana abla dedin + yaşlı dedin görmüş geçirmiş dedin
senin yaş kaç acaba ?
ayyy çok özür dilerim öyle demek istememiştim beenno mesajı yazarken babannem gözümün önüne gelmişti gerçekten özür dilerimmmm 18 yaşındayım , ablayıda saygıdan dolayı dedimm
şaka canımm :)
abla diyebilirsin zaten 22 yasındayım yaşlıyım sana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?