Yanlis mi dusunuyorum ?

Looneytoones_zb06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
88
22
3
27
Selam kizlar bu benim 3. Konu acisim ve bana hep yardimci oldunuz bu konuda da sizden yardim bekliyorum. Bugun bir erkekle tanistim(cocuk diyim herkes gibi) guzel konusuyorduk ama profiline baktigimda hep kizlarin fotograflarini falan begenmis kizlari eklemis ve zaten yuzune baktigimda da pek guvenilir olmadigini anladim. Simdi acikladim bunlari yapmissin diye bana ters davrandi. Birden icinden kro ergen bir insan cikti. Simdiye kadar sevgili ya da arkadas olsam hep boyle sacma insanlar karsima cikiyor. Ya balici ya sapik. Ben hak etmiyor muyum anlamadim. Universitede okuyorum kendi capimda bilgiliyim ve herkes cok iyi biri oldugumu soyler ama beni bulan tum insanlar tuhaf. Uzun zamandan beri yalnizim sevgilim olsa mi karar veremiyorum bazen olsun bazen de yalniz kaliyim istiyorum. Sizden fikirlerinizi bekliyorum. Hata bu konularda sorun bende mi yoksa kendime mi haksizlik ediyorum anlamadim. Sanki ben boyle insanlari hak ediyorum gibi dusunuyorum:)

Daha bugun tanıştığınız insanı Instagram konusunda sorguya çekme cesaretini nereden buldunuz? Adama ergen diyorsunuz ama sizin tavriniz da pek farklı değil.

Ne geregi var ki
Ciddi dusunmeyegn birisiyle sevgili olmaya yada flort etmeye
Bosverin bosa kafanizi yormayin

Daha bugun tanıştığınız insanı Instagram konusunda sorguya çekme cesaretini nereden buldunuz? Adama ergen diyorsunuz ama sizin tavriniz da pek farklı değil.
Ben sorguya cekmedim gonderilere baktim hep kiz acik sacik. Ben ona sadece konusmak istemedigimi dogru olmadigini soyledim yapamazsin falan demedim hatta hic aciklama yapmiycaktim israr etti diye soyledim

Ben sorguya cekmedim gonderilere baktim hep kiz acik sacik. Ben ona sadece konusmak istemedigimi dogru olmadigini soyledim yapamazsin falan demedim hatta hic aciklama yapmiycaktim israr etti diye soyledim

Gorusmek istemiyorsan yazmazdin. Başından savabilirdin. Bir günlük insana açıklama yapmak zorunda değilsiniz ki.

Aman salın ipini gitsin bu..sizin gibi kaç kişiye yazmıştır,eklemiştir..oltaya siz takılmışsınız işte..o beğendiği resimler falan da,hep yem atma..bildiğin abaza,koşarak uzaklaşın..

Back
X