Yanlış mı düşünüyorum?

Hanımefendi konuyu dinimize çekmeye gerek yok. Evet biliyoruz bizde. Fakat o adamı nasıl bir ana doğurduysa kadını da öyle o yüzden ağzını dahi açamaz. Bu kadını annesine göndermeyen adamlar nedense eşlerini kendi annelerine köle ederler. Düşünce tarzı yanlış dinimizi kötü kullanmayın.
Ben erkegin annesiyle ilgili birşey söylemedim sadece göndermek zorunda olmadıgını söyledim gereksiz yere benim ile polemige girmekten çekinmiyorsunuz. Sizin ile degil konu sahibi ile düşüncemi paylaştım bukadar.

Ben erkegin annesiyle ilgili birşey söylemedim sadece göndermek zorunda olmadıgını söyledim gereksiz yere benim ile polemige girmekten çekinmiyorsunuz. Sizin ile degil konu sahibi ile düşüncemi paylaştım bukadar.
Polemiğe girmek için zorluyorsunuz çünkü. Ne demek göndermek zorunda değil??? Neyseeeeeeee Banlanmayacağımı bilsem neler söylerdim de susuyorum. Neyse diyorum.

Dinimizi iyi araştırınız eger Erkek dışarı dahi çıkmicaksın der ise bir kadın eşinden izinsiz dışarı çıkamaz. İnsanları istemedigi şeylere zorlayamayız eşi gitmek istememiş ve bahane bulmuş bu apaçık ortada .

İşimize gelen yere dini ne güzel kullanıyoruz..

Ayrıca kadının nereye gittiği belli..
O zaman adamda adım atmayacak annesine gitmeyecek..

3 büyük ibadet vardır
1.kuran okumak
2. ANNE'nin yüzüne bakmak
3. Kabeye bakmak..

Yüzüne baktığın da sevap kazanıyorsun da kim cennet kokulu anneye gitmeye karışabilir.?

Dinimizi iyi araştırınız eger Erkek dışarı dahi çıkmicaksın der ise bir kadın eşinden izinsiz dışarı çıkamaz. İnsanları istemedigi şeylere zorlayamayız eşi gitmek istememiş ve bahane bulmuş bu apaçık ortada .

Dini yorum yapmak yasaktır. Ayrıca eşlerinizi böyle şeyler yapmaya hakkin yok diye eğitirseniz istediğiniz yere de gidersiniz. Akıllı davranın

Abiniz orada siz oradasınız ne gerek var zaten eşya toplama daha çok kadın işi zaten yardım eden var gelmeyeceğim dememiş ki.gelicem demiş biraz geç.gelse ne olur ki damat orada olacak diye bir kural yok biraz arkadaşlarıyla takılmış izin gününde gelir zaten yardım eder bu kadar büyütmeyin hiç gelmeyecek olsa neyse

Herkes işine ne gelirse onu yorumluyor sizinle paylaşmadım fikirlerimi konu sahibiyle paylaştım polemige girecek yer arayan sizlersiniz size herhangi bir yorumda bulunmadım siz kendiniz bana kafayı taktınız polemigi yaratan sizlersiniz...
Dini yorum yapmak yasaktır. Ayrıca eşlerinizi böyle şeyler yapmaya hakkin yok diye eğitirseniz istediğiniz yere de gidersiniz. Akıllı davranın
İşimize gelen yere dini ne güzel kullanıyoruz..

Ayrıca kadının nereye gittiği belli..
O zaman adamda adım atmayacak annesine gitmeyecek..

3 büyük ibadet vardır
1.kuran okumak
2. ANNE'nin yüzüne bakmak
3. Kabeye bakmak..

Yüzüne baktığın da sevap kazanıyorsun da kim cennet kokulu anneye gitmeye karışabilir.?
Uyarı için teşekkür ederim Müne abla iyi geceler. ☺☺
Hanımlar,
dini içerik ve yorum yasaktır, rica ediyorum site kurallarına uyunuz.

Orası öyle ama birçok eş varki annelerine bile göndermiyor çevremdede görüyorum. Gördügüm şeyleri sizinle tartışacak degilim en azından annesine göndermiş sonuçta göndermeye bilir öyle bir hakkı var erkek gitme dese evden dışarı adımını dahi atamaz dinimizde böyledir.
Bu akşam başka bir konuda “kadına doymuş adamın adamlığına doyulmaz” lafını okudum şimdi de bu yorumu. Bu gece de kadının kadına düşmanlığına doydum çok şükür

Peki konu sahibi eşini zorlayamıyorsa, bir erkek eşini evde kalmaya nasıl zorlayabilir? Hani diyorsunuz ya insanları istemediği şeylere zorlayamayız diye. Tartışma amacıyla değil, gerçekten merakımdan soruyorum. Olayın dini boyutunda da değilim. Şu iki çelişkiyi nasıl aynı anda mantığınıza oturtabiliyorsunuz onu merak ediyorum.

+

Konu sahibi sinirlenmekte haklısınız bence. Kaytarmak için bahane bulacağına açıkça söyleseydi arkadaşlarıyla buluşacağını. Siz onun ailesine her konuda yardım ediyorsanız, bunda sonra ona göre davranırsınız.

Şahsi fikrim eşinizin taşınma esnasında yanınızda olup size yardımcı olması gerekirdi. İnsan eş dost akrabadan bile yardım bekliyor böyle zamanlarda.

Ben de bozulurdum açıkçası , kesin trip atardım surat asardim. Çok da büyütmemek lazım ama, öyle günlerce kızılacak bir konu değil. Biraz trip atın , naz yapın sonra unutun gitsin.

Birçok damat var bırak kaynanasına gitmeyi evine bile göndermiyor. Bence herhangi bir sorun yok kendini başkalarının yerine koyabilirsin. Eşin ile bu konuda tartışmamanı tavsiye ederim en azından seni yollamış .
yollamış mı ilginç.eşim hayat arkadaşım benim patronum değil

arkadaşlarımı banlatmış bu konu.dini yorum yapan üye de banlanmalıydı munee bakarmısınız konuya rica etsem

Back
X